Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérhetem rá a...

Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia
2020. jan. 19. 14:24
 71/94 anonim ***** válasza:
100%
Es miért csak most beszélted meg vele?Eddig hol voltál?Gondolom igaz is,amit irsz.).)
2020. jan. 22. 10:32
 72/94 anonim ***** válasza:
31%
Majd akkor is így gondolkodj, amikor a te gyereked jár így ezzel a főnyeremény apukával. De amúgy te még jót is teszel, szerencsére megkíméled magatoktól. Lehetnél olyan is, aki szétkínozza azt a kis szerencsétlent. Ilyen hulladékokra viszont tényleg nincs szüksége egy gyereknek sem. Tudod milyen vagy? Mint Harry Potter nagynényjéék. Jobb is, ha nem megy a közeletekbe.
2020. jan. 22. 11:45
 73/94 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy mondta ezt a párja, csak a Kérdező nem akart hülyét csinálni magából, és ezért bizonygatja, hogy "neki lett igaza". :D Szánalom a köbön.
2020. jan. 22. 14:08
 74/94 DakotaDamon válasza:
100%

Meg érdekes, hirtelen napi szinten vitatkozik az exével, azért nem tud boldog lenni. Itt szó sincs arról, hogy attól még a gyerekkel ne találkozna - és annak ne akarná "kitenni" a hölgyet, akinek amúgy eddig ez volt a baja, nem az exével való viszony.

Érdekes lesz, sok sikert..!

2020. jan. 22. 14:45
 75/94 A kérdező kommentje:
72es nem vagyunk olyanok, mert nálunk a lépcső alatt sem alhat, jah és mérgezett almát se adok neki, de csak mert nem szebb mint én :D
2020. jan. 22. 15:08
 76/94 anonim ***** válasza:
88%
Elbagatellizálhatod a hasonlatot, attól még ugyanaz a jellemtelen alak vagy. A kedveseddel együtt.
2020. jan. 22. 16:38
 77/94 anonim ***** válasza:
78%
Tudod, kérdező, már csak azért is hasznos a kérdésed, meg az, hogy a párod reakcióját is leírtad, mert több ugyanilyennel is találkoztam mostanában ezen az odlalon, és ha lehet hinni a valóságtartalmuknak, akkor tanulságos. Tanulságos, hogy nőként az ember mibe menjen bele, és megerősíti, hogy akkor és úgy vállaljon gyereket, ha egyedül is képes és hajlandó lenne erre beáldozni az életét, anélkül, hogy a spermadonor irányába bármi elvárást támasztana. A nő magának szül, ha ezt többen felfognák és idejekorán megemésztenék, talán nem lenne annyi probléma, mert ezek szerint egy gyerek - tisztelet a kivételnek - apukának egy olyan játék, ami csak addig kell, amíg kényelmes, utána elég fényképen. A társadalom meg kegyetlen azokkal a nőkkel, akik inkább másban keresik a boldogságot, meg max. kutyát tartanak, mint hogy nekiálljanak gyereket szülni, pedig mennyivel jobban jár mindenki...
2020. jan. 23. 09:05
 78/94 A kérdező kommentje:
Utolsó, teljesen igazad van, pasik ide vagy oda, minden esetben fel kell arra készülni ha valaki gyereket vállal, hogy nagy esély van rá hogy egyedül kell felnevelnie, és ez nem csak akkor áll fent ha a pasi egy “köcsög”, mert ha él is a láthatással 2hetente meg fizeti is a gyerektartást attól még nem fog részt vállalni úgy a gyerek életében mint akik együtt vannak és ezt el se lehet várni, miután ő is szeretne új életet kezdeni. És lehet itt szitkozódni, szidni a pasikat, de szerintem abszurd dolog elvárni egy pasitól, hogy válás után 100%ban a régi családja rendelkezésére álljon, főleg ha esetleg már van másik gyerek is
2020. jan. 23. 14:11
 79/94 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ugye te sem fogod elvárni, ha esetleg szétmennétek, hogy foglalkozzon a közös gyereketekkel?
2020. jan. 23. 14:17
 80/94 A kérdező kommentje:
Soha életembe nem támaszkodtam másokra, amikor gyereket vállalok azzal a tudattal teszem, hogy ha esetleg úgy adódik felnevelem egyedül. De egyébként nem is értem az ilyen hárpia exeket, most őszintén mikor már zaklatni kell a pasinak meg könyörögni hogy foglalkozzon a gyerekkel akkor úgy már mi értelme? Csak azért csináljátok hogy legyen kinek lepasszolni hogy el tudjatok menni bulizni? Akkor már inkább anyámra bíznám aki örömmel vigyáz rá és nem az apjára akinek csak kényszer
2020. jan. 23. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!