Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megkérhetem rá a...

Szerintetek megkérhetem rá a páromat hogy ne hozza a közös otthonunkba a gyerekét?

Figyelt kérdés
A páromnak van egy kislánya az exétől, akit minden 2. hétvégén el szokott hozni, de engem már nagyon zavar. Csak hétvégén tudok pihenni és akkor sincs nyugtom tőle. Annyira akar vele találkozni néha menjenek el 1-2 órára játszóházba vagy valahova, de nem hiszem hogy feltétlenül ide kellene hoznia
2020. jan. 19. 14:24
 61/94 anonim ***** válasza:
100%
Azért a gyerek és valamilyen rokon közt van különbség. A gyerekek előtt az ajtó mindig nyitva. Remélem valóban csak egy troll vagy, és nem ekkors sötétség a fejedben.
2020. jan. 20. 19:30
 62/94 anonim ***** válasza:
76%
Jó, akkor el akartad fogadni, de láthatóan nem sikerült. Most az a terv, hogy kigolyózod a kölyköt az apja mellől? Mert azért az elég undorító, nem gondolod?
2020. jan. 20. 20:23
 63/94 anonim ***** válasza:
85%
Igen! Kérd meg, és írd majd le nekünk, hogy párod mit szólt :)
2020. jan. 21. 12:51
 64/94 anonim ***** válasza:
100%
Te még nagyon nem vagy érett fejben egy kapcsolatra.
2020. jan. 21. 15:26
 65/94 anonim ***** válasza:
90%

A gyerek nem "valamilyen rokon"!

Minálunk, a gyerek bármikor jöhet! BÁRMIKOR!! És teljesen mindegy, hogy az új "pár" erről mit gondol.

2020. jan. 21. 15:56
 66/94 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha szerinted nem gáz, hogy tudomást se akarsz venni a gyerekről, és magasabb rendűnek gondolod a kapcsolatotokat, mint a szülő-gyerek viszonyt olyannyira, hogy teljesen reálisnak gondolod, hogy a gyereke be se tegye a lábát az otthonotokba (az apja otthonába),mert elég az, ha apuci kéthetente pár órára elviszi valami játszóházba, aztán visszaviszi az anyjának, akkor miért nem állsz a párod elé ezzel? Miért szapulsz itt mindenkit, aki próbál neked rávilágítani arra, hogy mennyire el vagy tévedve, és hogy inkább egy független férfit válassz, ne egy apukát, mert ennek úgyse lesz jó vége?! Hajrá, add elő neki, amiket ide írtál, jól kihangsúlyozva, hogy a gyereke tulajdonképpen csak a volt felesége tartozéka, neki már nem kell hozzá szoros szálakkal kötődni, mert nem kettőtöké, és csak a baj van vele, nem illeszkedik a kettőtök világába! Sose lesz boldog, ha a múlthoz kapcsolódik, ahelyett, hogy a közös jövőtökbe fektetné az energiáit! Aztán tedd már meg azt a szívességet itt a sok eltévedt szülőnek, hogy megírod, mi volt a megbeszélés eredménye, hátha tanulnak ők is belőle, és ha megszabadulnak a felesleges kölyküktől, még nekik is lehet boldogságban részük! (irónia vége)
2020. jan. 22. 06:42
 67/94 A kérdező kommentje:
Képzeljétek el hogy igen, megbeszéltem vele a problémámat és veletek ellentétben ő teljesen megértett, szóval abban maradtunk hogy nem hozza ide a gyereket ha nem szeretném, néha 1-1 napra elviszi az Anyjáékhoz, de szeretné ha velük mennék, mert nem akar nélkülem programot csinálni. És amúgy bár az utolsó irónikus akart lenni, sok mindenben igaza van, ugyanis addig tényleg nem lesz az ember boldog és nem tud új családot alapítani amíg minden nap az exével vitatkozik valami hülyeség miatt. És mivel mi jelenleg már közös gyereket tervezünk így nem akar engem és a közös babánkat ennek kitenni
2020. jan. 22. 09:11
 68/94 anonim ***** válasza:
100%
Így lenne ötösöm a lottón, hogy tudtam kérdező ezt fogod ide írni. XD
2020. jan. 22. 09:18
 69/94 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem el, hogy valóban ezt mondta, de ha tényleg igaz, akkor a párod egy igazi nemi szerv, aki magasról tesz a korábbi kapcsolatból született gyerekekre. Készülj! Ha jön az új lyuk, te is így jársz majd.
2020. jan. 22. 09:21
 70/94 A kérdező kommentje:
68as nem is ismerlek titeket, miért ne az igazat írnám? Igazából kíváncsi voltam az emberek véleményére mennyire egyoldalúan látják a dolgokat és nem kellett csalódnom. Igazi szűklátókörű banda jár ide aki okoskodik úgy hogy még csak hasonló helyzetben se volt soha. De engem ez már nem érdekel, mi éljük tovább boldogan az életünket ti pedig itt fogtok megsavanyodni :)
2020. jan. 22. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!