Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így a kisfiam szülina...

Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tavaly év végén elváltunk. Én szerettem volna ha rendbe hozzuk a dolgokat és dolgozunk a házasságunk megmentésén,mert még szeretem őt, de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is. A kisfiúnknak ebben a hónapban lesz a szülinapja, az első mióta külön vagyunk. Nagyon lelkesen készül rá, és engem is nagyon vár. Viszont ott lesz az új csődör is. És nem tudom hogy fogom elviselni, hogy valaki mást látok az ÉN családommal feszíteni. Már attól felment a pumpa az agyamban,hogy láttam a feleségem kezét fogni. Tehát biztos, hogy egész nap majd szét fog vetni az ideg, nem vagyok benne biztos, hogy nem verem be a képét. Legszívesebben nem szívnék vele egy levegőt.

2019. okt. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
16%
Ne etessetek mar a trollt...nyilvanvalo kamu kerdes. En nem tudom elhinni, hogy egy felnott vallon felul ennyire defektes legyen.
2019. okt. 8. 23:09
 72/77 Savlekotő ***** válasza:
61%
Persze mindenki le van pontozva aki a férfit is elő veszi,mert a férfi megcsalhatja a nőt 100 is verheti is stb nekik ez alap jog,és picsognak mint a kislányok h miért vannak lapátra téve és miért igazi férfiak jönnek utánuk a nők életébe akit ők bikának hivnak miközben ők az ökrök,ezt a fickót a gyereke érdekli legkevésbé,a szülei ott vannak, vajon miért,mert őket a gyerek érdekli,és mert tisztán látták ki a ludas a válásban..
2019. okt. 8. 23:20
 73/77 anonim ***** válasza:
31%

Te komolyan azt gondolod, hogy a nő is hibás a válásban, mert nem adott még egy esélyt, miután megcsalták? :D :D

Neked tényleg komoly problémáid vannak.

2019. okt. 9. 11:28
 74/77 anonim ***** válasza:
27%

Nem kérdés, hogy elmenj-e. Előbb-utóbb úgyis túl kell esned és hozzá kell szoknod az ilyen találkozásokhoz. Ha a volt feleséged hozzámegy akár ehhez a jelenlegi párjához, akár máshoz és összeköltöznek, akkor soha többé nem fogod látogatni a gyerekeket vagy mi?

A 63%-os válaszait meg megnéznèm, ha a feleségnek lett volna egypár említésre se mélto, jelentéktelen pásztorórája, vajon akkor is így nyilatkozna-e a megcsalásról.

2019. okt. 9. 11:51
 75/77 anonim ***** válasza:
58%

#92, igen, természetesen pont ugyanígy.

És ugyan miért kellene a Kérdezőnek LÁTOGATNIA a 9 éves fiát? Tudod, az emberek 99%-a a kapcsolattartás alkalmával elviszi a gyereket, majd visszaviszi, még az ex-szel se kell találkoznia, nem hogy annak az új párjával.

Ami nekem igazán rejtély, hogy ha a Kérdezőt ennyire érinti ez a dolog, miért nem harcolt azért, hogy a gyereket nála helyezzék el a válás után.

2019. okt. 9. 14:22
 76/77 Savlekotő ***** válasza:
38%
Te hát ha megcsalnak téged te lenyeled egészségedre ha nincs önbecsülésed h utána már tudja a másik h megteheti ujra és persze a nő nyelte volna le h lealázták más punci után szexeljen vele ne váljon de ha apuci az uj puncival élne szó nélkül takarodjon a gyerekkel a képből.. Kettős mérce Jó h nem minden ember ösztönlény akik simán 15 év után se tudnak a nemi szervükön uralkodni akar nő akár férfi,nem kifelé kell dugni le ülni beszélni elválni,de legtöbbször már joval a cirkusz előtt ott az uj nő uj pasi mindkét fél hibás,de itt a kérdező egy tuskó mert számára a gyerek a legkevésbé fontos a saját hiúsága fáj h asszonyka nem nyelte le és talált mást. Férfiként írom h azok a nők akik viszony után csalás után lenyelték szarra vannak csalva de hát van amikor a pénz beszél meg a lakhatás de nem minden nő ilyen egyszerű mint a faék.. Ezeknél jobb a nyitott kapcsolat ami nem hazugságra épül.
2019. okt. 10. 13:42
 77/77 anonim ***** válasza:
92%

...nincs önbecsülésed h utána...

...a gyerek a legkevésbé fontos a saját hiúsága fáj...

Megsúgom, hogy az "önbecsülés" és a "hiúság" között CSAK SZUBJEKTÍV különbség van, az egyik az, amit te is elfogadsz, a másik az, amit te elutasítasz.

Hogy értsd: mondjuk rám akarsz sózni egy más által elszúrt munkát, hogy kijavítsam... és én beintek.

Most akkor a szakmai hiúságom, vagy a szakmai önbecsülésem tiltakozott a dolog ellen??? Megkérdezed 10 embertől, kb fele-fele arányban fogják az egyiket vagy a másikat mondani, attól függően, hogy egyetértenek-e azzal, hogy beintettem.

Nos, ez pont ennyi.

A Kérdező kérdése meg nem érzelmi, hanem stratégiai döntést kíván, lévén nem akar még rosszabb helyzetbe kerülni, vagy eljutni oda, hogy már látni se bírja az egész brancsot - vagy azok őt, tökmindegy.

Na most, a celebvilágtól rendszerint pont nem a jó példákat látjuk, de most kivételesen éppen arra van példa a napi sajtóban, ahol a váló férj tű pontosan, nagyon jól kezelt egy hasonló helyzetet... biztosan nem is lesz neki semmiféle problémája, ha pár hónap múlva belecsöppen egy családi mozaikba.

2019. okt. 10. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!