Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így a kisfiam szülina...

Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tavaly év végén elváltunk. Én szerettem volna ha rendbe hozzuk a dolgokat és dolgozunk a házasságunk megmentésén,mert még szeretem őt, de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is. A kisfiúnknak ebben a hónapban lesz a szülinapja, az első mióta külön vagyunk. Nagyon lelkesen készül rá, és engem is nagyon vár. Viszont ott lesz az új csődör is. És nem tudom hogy fogom elviselni, hogy valaki mást látok az ÉN családommal feszíteni. Már attól felment a pumpa az agyamban,hogy láttam a feleségem kezét fogni. Tehát biztos, hogy egész nap majd szét fog vetni az ideg, nem vagyok benne biztos, hogy nem verem be a képét. Legszívesebben nem szívnék vele egy levegőt.

2019. okt. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező nem mindenkinek fér bele a megcsalás az értékrendjébe. Mi lett volna rá a biztosíték, ha megbocsájt, nem teszed meg újra és újra? Nem köteles valaki ezt eltűrni. A családot te szakítottad szét, mikor friss husit kerestél.
2019. okt. 7. 12:24
 32/77 A kérdező kommentje:
Nem tettem volna meg újra.
2019. okt. 7. 12:26
 33/77 anonim ***** válasza:
81%

Ő azt hitte, egyszer sem tennéd meg. Te szakítottad szét a saját családodat.

Tudod mit? Ne menj el. Lehet, hogy az "új kan" valódi férfi, és kell a jó példa a fiadnak.

2019. okt. 7. 12:33
 34/77 anonim ***** válasza:
91%
Ne menj oda,mert csak feszültséget keltesz és tönkrevágod a kisfiú szülinapját.Vidd el a gyereket és kettesben ünnepeljétek meg.
2019. okt. 7. 12:40
 35/77 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, ennek ismeretében jobb, ha csendben maradsz, és főleg nem csődörözöl meg bikázol, mert k...vára nincs hozzá erkölcsi alapod.
2019. okt. 7. 12:45
 36/77 anonim ***** válasza:
81%
Muhahaha... Te kergettél más puncit és a feleséged szakitotta szét a családot ???? Ne most pampogj, akkor gondoltal volna a gyerekedre amikor megcsaltad az anyját. Jól tette at exed hogy kidobott. Te meg légy férfi és viseld tetteid következményét.
2019. okt. 7. 13:02
 37/77 anonim ***** válasza:
96%
A feleség nem vár el semmit. Meghívta. Ennyi. Nem megy el, akkor nem megy el.
2019. okt. 7. 13:26
 38/77 anonim ***** válasza:
62%

Ha én lennék a VOLT(!) feleséged, én szánalmasnak tartanálak hogy ott van részedről is az egész rokonság, csak te nem.

Te nem érzed, hogy ez mennyire primitív húzás részedről?

És ezentúl ez lesz minden évben, minden szülinapján a gyereknek?

Gondolkodj már!

2019. okt. 7. 13:32
 39/77 Savlekotő ***** válasza:
74%

csslád szétszakítása már az ő sara.

Aha,férfiként írom h nagyon gáz vagy :(

2019. okt. 7. 13:42
 40/77 anonim ***** válasza:
74%

Őszintén kíváncsi vagy a véleményemre? Akkor leírom: ha a szüleid elmennek az "újkan" ellenére is a volt feleségedhez és az unokájuk születésnapjára, akkor van egy sejtésem, hogy te vagy sáros a dologban. Hiába bántad meg és hiába szereted, ez a szekér már elment.

A gyerek érdekében menj oda, köszöntsd fel, és mondd meg neki, hogy lesz még egy szülinapja, amit plusz meglepetésként tartogatsz számára. (Addig találj neki programot.)

Nehogy már a gyerek előtt kezdj el balhézni!

2019. okt. 7. 14:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!