Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így a kisfiam szülina...

Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tavaly év végén elváltunk. Én szerettem volna ha rendbe hozzuk a dolgokat és dolgozunk a házasságunk megmentésén,mert még szeretem őt, de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is. A kisfiúnknak ebben a hónapban lesz a szülinapja, az első mióta külön vagyunk. Nagyon lelkesen készül rá, és engem is nagyon vár. Viszont ott lesz az új csődör is. És nem tudom hogy fogom elviselni, hogy valaki mást látok az ÉN családommal feszíteni. Már attól felment a pumpa az agyamban,hogy láttam a feleségem kezét fogni. Tehát biztos, hogy egész nap majd szét fog vetni az ideg, nem vagyok benne biztos, hogy nem verem be a képét. Legszívesebben nem szívnék vele egy levegőt.

2019. okt. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
35%

Egy szépséghibája van a történetnek. A kérdező nem csak ex, ami ugye egy kb egy éves történet, hanem apa is, ami viszont jó kilenc éve keletkezett.

De ezt máig kihagyja a képletből.

Amíg nem tudsz apaként gondolni magadra, addig ne menj oda.

2019. okt. 7. 19:18
 52/77 anonim ***** válasza:
32%
"hanem apa is" - pontosan így van, hangsúly az "IS"-en... első sorban ember, azon belül férfi, azon belül apa...
2019. okt. 7. 19:20
 53/77 anonim ***** válasza:
65%
Férfi??? Egy pi.csogó kislány...
2019. okt. 7. 19:23
 54/77 anonim ***** válasza:
70%

szerintem az, hogy a Kérdezőnek volt 1-2 "illegalice" jó délutánja, messze-messze nincs már most se arányban azzal, hogy az exe legalább másfél éve folyamatosan szívatja

Te mit olvasol? NEm szivatja, egyszerűen úgy döntött, neki a megcsalás nem fér bele, ezért elvált, majd továbblépett. Mégis mit kellene tennie?

2019. okt. 7. 19:24
 55/77 anonim ***** válasza:
23%
#64, pl. nem kellene olyan helyzetbe hoznia a Kérdezőt, mint amiről ez a kérdés szól.
2019. okt. 7. 19:27
 56/77 anonim ***** válasza:
67%

Milyen helyzetbe?

MEghívta a saját gyereke születésnapjára, de a kérdező nem bírja elviselni, hogy az elvált felesége mással van.

Ja, de a nő miért nem nézte el, hogy a házasságuk alatt a pasi mással szexelt... Kicsit se kettős mérce, á, dehogy.

Normális férfi túllépne rajta, de ugye a kérdező a férfiasság legapróbb jelét sem mutatja. Elég sok elvált ember van, érdekes módon képesek normális viszonyt ápolni utána is. Ráadásul a kérdező részéről a szerelem rég nincs meg, csak a birtoklási vágy maradt. Hát így járt.

2019. okt. 7. 19:32
 57/77 anonim ***** válasza:
36%
# 66, nincs benne semmi kettős mérce, fordított felállásban pont ugyanez lenne a véleményem. Hogy a Kérdező hogy jár, az meg alapvetően rajta múlik. Az biztos, hogy nem attól fog helyre jönni a férfiúi büszkesége, ha félresöpri a saját érdekeit, attól csak még rosszabbul fogja érezni magát.
2019. okt. 7. 19:38
 58/77 anonim ***** válasza:
25%
Ne legyen büszke addig, amíg nem férfi. Tudod:őszinte(önmagával, a saját hülyeségével kapcsolatosan is) erős, bátor,támogató (a gyerekével legalábbis, ha már van neki)
2019. okt. 7. 19:48
 59/77 anonim ***** válasza:
58%

Fel kéne nőni és nem a fiadat büntetni.

Ha nem mész el, mit gondolsz, hogy fog esni neki?

Egyetlen napra legyél FÉRFI, nem pedig duzzogó kisgyerek. Menj el, örülj és ünnepelj a kisfiaddal. A volt feleségednek köszönj, az új párjának is, ne legyél tirpák légy szíves, a fiad tanulhat tőled. Ha lehet, ne faragatlanságból mutass neki példát.

2019. okt. 7. 20:20
 60/77 anonim ***** válasza:
68%

A kérdező miért csicskul be attól, hogy a gyereke születésnapjára elmegy és nem veri szét az új pasi fejét?

Elváltak, a nőnek lett új párja. Ha ezt úgy reagálja le a kérdező, hogy kettőt lever a "bikának" az minden, csak nem férfi.

2019. okt. 7. 21:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!