Keresztlányom szülinapjára hívtak de a kislány náthás. Azért elmenjek? Nem lesz bajom?
Figyelt kérdés
2016. febr. 26. 17:35
1/15 anonim válasza:
Nathatol?! Mi az isten bajod lenne?
3/15 anonim válasza:
Én terhesen amennyire lehet kerültem az ilyen helyzeteket.
4/15 anonim válasza:
Jaj,mert folyik kicsit az orra...
Anyám,most már akkor borukban fogsz élni?? Félelmetes mennyire visszafejlődnek a felnőtt emberek!
5/15 anonim válasza:
Semmi bajod nem lenne egy kis náthától és a magzatnak sem.
6/15 anonim válasza:
Gondolom eppcsak terhes vagy.... Semmi bajod nem lesz
7/15 anonim válasza:
Ha mondjuk láza is van én tuti nem mennék.most voltam beteg,napokig szenvedtem lázzal,nem kockáztatnék.biztos megértik,h nem szedhetsz gyógyszert stb..4napja nem kapok levegőt és semmi orrsprayt nem enged a dokim,max tengervizes,ami semmit nem ér..
8/15 anonim válasza:
Én nem mennék. Egy hétbe telt, mire a 12. héten kigyógyultam a fertőzésből. Ki tudja, mi a baja. Lehet, most még csak orrfolyás, utána meg kiderül, influenzás.
9/15 anonim válasza:
Ja igen,ahogy elottem írják.az én fiam is csak picit köhögött és folyt az orra,tüsszögött pár napja majd magas lázba ment át,akkor mondták ,h influenza.én nem kockáztatnék,majd átmegyek ,ha meggyógyult.
10/15 anonim válasza:
És honnan tudjátok biztosan, hogy csak náthás és nem vírus vagy influenza?
Én biztos nem mennék, első trimszterben ,5 hónapig szenvedtem a megfázással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!