Narancs223 kérdése:
Szerintetek kisfiú vagy kislány?
2016. febr. 8. 12:48
3/34 anonim válasza:
En fiura tippelek. Kisfiamnal is hasonlo volt. En latom a futyit :)
4/34 anonim válasza:
Hát a 4D-n egyértelműen van valami a lába közt. :)
5/34 anonim válasza:
a 4d alapján fiúnak mondanám, mint ha lógna valami a lába közt...hány hetes?
6/34 anonim válasza:
A 4D alapján úgy tűnik van valami ott .
7/34 A kérdező kommentje:
13hetes és azt mondta hogy valószínű hogy lány de nem tudom csak kíváncsi vagyok kinek milyen a tapasztalata :)
2016. febr. 8. 13:08
8/34 anonim válasza:
3 fiam, egy lányom van, így csak a saját tapasztalatomat tudom leírni: FIÚ
9/34 A kérdező kommentje:
Mostmár izgatott lettem :D ... Ki lehet a pocakba ?!
2016. febr. 8. 13:15
10/34 anonim válasza:
11-14 hetes kor között a fiúk és a lányok ugyanúgy néznek ki, csak ami a lábuk között van, nem egyforma szöget zár be a gerinccel: fiúknál 30 foknál többet, lányoknál kevesebbet:
Az oldal közepe felé ott a kép, alatta pedig egy táblázat, hogy milyen valószínűséggel tudják belőni adott héten.
A 14. hét után ebből lesz a fiúknál a pénisz, a lányoknál pedig visszahúzódik, ez a 16-17. hétre történik meg, sok orvos ezért sem szívesen tippel előbb, mert könnyű elnézni.
A 4D-n én csak a köldökzsinórt látom, a 2D-n látok valamit, ami - ill. a fentebbiek - alapján én lányra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!