Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így a kisfiam szülina...

Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tavaly év végén elváltunk. Én szerettem volna ha rendbe hozzuk a dolgokat és dolgozunk a házasságunk megmentésén,mert még szeretem őt, de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is. A kisfiúnknak ebben a hónapban lesz a szülinapja, az első mióta külön vagyunk. Nagyon lelkesen készül rá, és engem is nagyon vár. Viszont ott lesz az új csődör is. És nem tudom hogy fogom elviselni, hogy valaki mást látok az ÉN családommal feszíteni. Már attól felment a pumpa az agyamban,hogy láttam a feleségem kezét fogni. Tehát biztos, hogy egész nap majd szét fog vetni az ideg, nem vagyok benne biztos, hogy nem verem be a képét. Legszívesebben nem szívnék vele egy levegőt.

2019. okt. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 A kérdező kommentje:
A saját házába azt enged be akit akar. És magamból kiindulva én semmilyen idegen pasast nem engednék be. Meg amúgy is ciki lenne, mert mindenki tudná, hogy ez csak kamu, hogy visszavágjak az asszonynak. És az gyerekes. Meg szerintem amúgy se érdekli, megmondta, nem szeret.
2019. okt. 7. 11:47
 22/77 anonim ***** válasza:
62%

Azt dontsd el, mirol szol szamodra a kisfiad szuletesnapja.

A kisfiadrol vagy a volt felesegeddel valo jatszmazasrol.

Sajnos, ferfikent is kezdem erteni, miert valt el toled a feleseged.

Es nagyon sajnalom a kisfiadat, hogy ilyen apja van.

2019. okt. 7. 11:48
 23/77 Savlekotő ***** válasza:
45%
Téged nem a gyerek érdekel most,folyton te vagy a téma a sértett büszkeséged,meg vagy sértve h lecseréltek,amiért időbe kellett volna tenni,odafigyelés stb. Ne a gyerekre vetítsd.. Ne menj el,mert a gyerek nem is érdekel csak az uj kan igy uj kan úgy.
2019. okt. 7. 11:50
 24/77 anonim ***** válasza:
46%

"de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is"

Nyugi, meg volt neki már előtte is.

Ezért is "ragaszkodott" annyira a váláshoz.

2019. okt. 7. 11:57
 25/77 anonim ***** válasza:
45%

Amikor a nõvérem elhagyta a férjét, a sógoromnak ugyanez volt a megnyilvánulása ahogyan neked kérdezõ.Az uj pasiját képes lett volna összeverni.Viszont amikor együtt éltek, a férj mindig alázta a nõvéremet, de megvolt rá az oka,mert a nõvérem mindig csalta, nem hiába volt féltékeny a férj.

A férj hiáb

2019. okt. 7. 12:09
 26/77 anonim ***** válasza:
27%
folyt.A férj hiába megadott neki mindent, mégsem volt elégedett.A nõvérem mindig azt mondta,hogy a férjére nem tud felnézni.Igen az uj pasijára fel tudott nézni, mert az kardba teztte
2019. okt. 7. 12:11
 27/77 anonim ***** válasza:
9%

Oh.folyt.tehát az uj élettárs kardába tette a nõvéremet ugy hogy még pofonokat is kapott.Nem volt többet rá alkalma hogy megcsalja az uj pasit.

En a helyedben összeszedném magamat és a kisfiam érdekeit nézném düh kitörés nélkül.

2019. okt. 7. 12:13
 28/77 A kérdező kommentje:
Én nem aláztam és voltam vele agresszív. De annyiban hibás vagyok, hogy èn csaltam meg. Viszont az csak egy futó kaland volt, vagy még attól is kevesebb. Meg lehetett volna beszélni, helyre lehetett volna. Ettől még nem kellett volna eldobni és elszakítani a gyerekeimtől.A csslád szétszakítása már az ő sara.
2019. okt. 7. 12:15
 29/77 anonim ***** válasza:
79%

A te sarad meg az, hogy amikor lelkesen keszul a kisfiad arra, hogy ott leszel a szulinapjan, akkor te a volt felesegeddel akarsz jatszmazni es magasrol teszel arra, hogy a kisfiad mire vagyik.

Csak eszkoznek tekinted a gyerekedet a volt felesegeddel szembeni csataban. Erkolcsi nulla vagy!

(46F ketgyerekes apa vagyok.)

2019. okt. 7. 12:20
 30/77 anonim ***** válasza:
86%
Jól tette,hogy elhagyott ha megcsaltad és még te vagy a sértett?Nahát,nahát.
2019. okt. 7. 12:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!