Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmenjek így a kisfiam szülina...

Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?

Figyelt kérdés
A feleségemmel tavaly év végén elváltunk. Én szerettem volna ha rendbe hozzuk a dolgokat és dolgozunk a házasságunk megmentésén,mert még szeretem őt, de ő ragaszkodott a váláshoz. És vagy 6 hónapja van neki egy új bikája is. A kisfiúnknak ebben a hónapban lesz a szülinapja, az első mióta külön vagyunk. Nagyon lelkesen készül rá, és engem is nagyon vár. Viszont ott lesz az új csődör is. És nem tudom hogy fogom elviselni, hogy valaki mást látok az ÉN családommal feszíteni. Már attól felment a pumpa az agyamban,hogy láttam a feleségem kezét fogni. Tehát biztos, hogy egész nap majd szét fog vetni az ideg, nem vagyok benne biztos, hogy nem verem be a képét. Legszívesebben nem szívnék vele egy levegőt.

2019. okt. 7. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
40%

Akkor mi is a becsicskulás, áruld már el?

Az, hogy elmegy a gyereke születésnapjára, amire a gyerek KÉSZÜL, és VÁRJA AZ APJÁT?

2019. okt. 7. 21:23
 62/77 anonim ***** válasza:
45%
Akkor ne menjen el a születésnapra, a gyerek csalódjon csak az apjában, nem gond, mert legalább nem csicskult be.
2019. okt. 7. 21:34
 63/77 anonim ***** válasza:
72%

Jaa kérdező, hogy megcsaltad a volt feleségedet és az böki a csőröd, hogy nem volt hajlandó veled maradni? Teljesen megértem.

Ezek után TE fel vagy háborodva, hogy válás után új életet kezdett. Jó ég, nevetséges vagy.

2019. okt. 7. 21:53
 64/77 anonim ***** válasza:
60%
Jaj, 63%os, süt az írásodból a sok PUA előadás szövege. Szánalmas. Ne hülyítsd már be a kérdezőt.
2019. okt. 7. 22:56
 65/77 anonim ***** válasza:
57%

77: amire a gyerek KÉSZÜL, és VÁRJA AZ APJÁT?" - mert az anyja behülyítette

Te biztos nem neveltél még gyereket. Egy 9 éves kisfiúnak a tróger, anyját megcsaló, vele nem törődő apja is APA csupa nagybetűvel. Iszonyú sokknak élte meg, hogy elváltak a szülei, és az apjával nem él együtt (megj.: ha az apjánál lenne, ugyanígy hiányozna neki az anyja). Minden ünnepnél arra vágyna, hogy álljon vissza az a boldog hangulat, amikor még a szülei mindketten vele együtt ünnepeltek. Ugyanerre vágyna karácsonykor is, sőt nyaralni is így szeretne menni.

Semmit sem értesz a gyerekek lelkéből, ha azt képzeled, hogy az anyja hülyítette be, azért várja az apját. Ez érthető, ha nincs gyereked, de akkor nem kéne ennyire osztani az észt. Nem érted a helyzetet, mert te csak férfi-nő kapcsolatban tudsz gondolkodni, ezért abszolút nem is releváns, amiket írsz.

2019. okt. 7. 23:08
 66/77 Savlekotő ***** válasza:
65%
Előző te se vagy férfi ne aggódj, téged is nő csak bottal piszkálna lehet innen ered a nőutálatod is,ezt meglett férfiként mondom. Ha félre kúrsz a nő hibája persze aztán nyelje le persze,és ti vagytok férfiak,ti max gyerekes p---csök vagytok.
2019. okt. 7. 23:43
 67/77 A kérdező kommentje:

Nem értem miről magyaráz ez a 63%-os. Csak valami olyasmi jött le belőle, hogy a feleségem hozott ilyen helyzetbe meg ő mondta a gyereknek hogy hívjon meg, vagy mi van??

Amúgy a fiam hívott meg, szerintem magától. Azért is nehéz, mert akkor őt kéne visszautasítanom ha nem mennék.

2019. okt. 8. 10:00
 68/77 anonim ***** válasza:
71%

Te léptél félre, de a volt nejed a hibás, hogy emiatt elvált?

Szánalmas vagy, játszod itt a sértettet, még neked áll feljebb...

2019. okt. 8. 10:03
 69/77 anonim ***** válasza:
38%
Ha a fiad hivott meg,akkor min gondolkodsz?Felejtsd el a sérelmeket és a fiad érdekében viselkedjél kulturáltan,akinek nem tetszik az arca,nézd levegõnek.
2019. okt. 8. 10:58
 70/77 anonim ***** válasza:
59%

Mekkora nyomorék ez az ember. Megcsaltad, ezek után játszod a sértettet. Te vagy az, aki szétszakította a családot, nem a nő. De ha már megtetted, akkor legyen benned annyi gerinc meg férfiasság, hogy nem beszélsz így a nőről, meg a “bikájáról”. Szánalmas, férfinek alig nevezhető alak vagy.

Ne menj el a szülinapjára, szerintem senki nem kíváncsi rád ott, hívd fel a gyereket és mondd meg neki, hogy elviszed később valamilyen programra. És növessz gerincet.

2019. okt. 8. 20:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!