Elmenjek így a kisfiam szülinapjára?
Akkor mi is a becsicskulás, áruld már el?
Az, hogy elmegy a gyereke születésnapjára, amire a gyerek KÉSZÜL, és VÁRJA AZ APJÁT?
Jaa kérdező, hogy megcsaltad a volt feleségedet és az böki a csőröd, hogy nem volt hajlandó veled maradni? Teljesen megértem.
Ezek után TE fel vagy háborodva, hogy válás után új életet kezdett. Jó ég, nevetséges vagy.
77: amire a gyerek KÉSZÜL, és VÁRJA AZ APJÁT?" - mert az anyja behülyítette
Te biztos nem neveltél még gyereket. Egy 9 éves kisfiúnak a tróger, anyját megcsaló, vele nem törődő apja is APA csupa nagybetűvel. Iszonyú sokknak élte meg, hogy elváltak a szülei, és az apjával nem él együtt (megj.: ha az apjánál lenne, ugyanígy hiányozna neki az anyja). Minden ünnepnél arra vágyna, hogy álljon vissza az a boldog hangulat, amikor még a szülei mindketten vele együtt ünnepeltek. Ugyanerre vágyna karácsonykor is, sőt nyaralni is így szeretne menni.
Semmit sem értesz a gyerekek lelkéből, ha azt képzeled, hogy az anyja hülyítette be, azért várja az apját. Ez érthető, ha nincs gyereked, de akkor nem kéne ennyire osztani az észt. Nem érted a helyzetet, mert te csak férfi-nő kapcsolatban tudsz gondolkodni, ezért abszolút nem is releváns, amiket írsz.
Nem értem miről magyaráz ez a 63%-os. Csak valami olyasmi jött le belőle, hogy a feleségem hozott ilyen helyzetbe meg ő mondta a gyereknek hogy hívjon meg, vagy mi van??
Amúgy a fiam hívott meg, szerintem magától. Azért is nehéz, mert akkor őt kéne visszautasítanom ha nem mennék.
Te léptél félre, de a volt nejed a hibás, hogy emiatt elvált?
Szánalmas vagy, játszod itt a sértettet, még neked áll feljebb...
Mekkora nyomorék ez az ember. Megcsaltad, ezek után játszod a sértettet. Te vagy az, aki szétszakította a családot, nem a nő. De ha már megtetted, akkor legyen benned annyi gerinc meg férfiasság, hogy nem beszélsz így a nőről, meg a “bikájáról”. Szánalmas, férfinek alig nevezhető alak vagy.
Ne menj el a szülinapjára, szerintem senki nem kíváncsi rád ott, hívd fel a gyereket és mondd meg neki, hogy elviszed később valamilyen programra. És növessz gerincet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!