Miért nem segítenek a szüleim ha lenne miböl?
hidd el ezzel is tanítanak..
erről az jutott eszembe amikor szerettem volna jogsit és apám elé álltam vele... aki fülig érő szájjal mondta: hajrá kislányom nem állok az útjába.. én csak lestem.. persze kiakadva, mert a bátyámnak segítettek.. de felnőttként rájöttem, hogy egy hülyegyereknek nem kell a kezébe adni mindent...
Én is hasonlóan vagyok. Nálunk havi 400 ezer Ft bevétel van ingatlanbefektetésekből. Lakást adnának, de csak otthon vidéken, ahol meg nincs munkalehetőség a végzettségemmel 😃
De ha lenne gyerekem, akkor már vennének lakást pesten is 😃
Szóval tök nem értem. Legalább az albiban besegíthetnének, de semmi. Így sosem fogok tudni jó körülményeket teremteni. Nem értik meg, hogy ma átlagkeresetből soha nem lesz saját ingatlanod. Nem hiszik el, amit a hírekben mondanak, hogy a fiatalok, 18-35 évesek nagyrésze a szüleivel kénytelen élni (asszem 65%), mert vagy örök albérlet, vagy gyűjtögetnek a mamával lakva, és akkor talán 5-8 év alatt összekuporgatják az önerőre valót...
És ahohy te is mondod, nyaralás az semmi, pénzt nem költenek, sóherkednek. Ha a munkámban csak 200 ezret keresek, akkor nem is vagyok szeretetre méltó, mert a pénz a minden! Bár nem tudom kezdőként mennyit kéne keresnem, akármilyen diplomás állásban 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!