Miért nem segítenek a szüleim ha lenne miböl?
Te miért várod el, hogy alád toljanak bármit is?
Tanulj, dolgozz, érd el ugyanezt, aztán megnézném majd a te elkényeztetett, követelő kölykeidnek mit mondanál 30 év múlva, ha az asztalra csapnak, hogy nekik KELL egy ház...
Gyűjts csak, ha valamit el akarsz érni, nem azért gyűjtötték ők sem, hogy a seggére csapj egy hétvége alatt Ibizán az egész örökségnek, mert nem érzed az értékét.
Az írásod alapján nehezen tudom elképzelni, hogy "kérsz", ha valamit szeretnél,inkább a követelés áll közel a stílushoz.
Jól teszik a szüleid, én sem adnék, ha úgy viselkedsz, mintha te szrtad volna a spanyolviaszt...
Pontozz le, de ha az én gyerekem lennél, én sem adnék neked semmit!
Nem azért, mert nincs miből, hanem azért, hogy tanulj meg a saját lábadon megállni, bármit is hoz az élet! A pénzt elvesztheted, ellophatják, a kocsid összetörhet, a házad összeomolhat, kitörhet egy háború és menekülnöd kell... Soroljam még?
De ha megtanulsz úgy élni, hogy senkire sem kell támaszkodni, akkor életrevaló vagy...
Ha az én pénzemre ácsingózol, akkor csak egy élősködő vagy, amit az élet úgyis eltapos...
Szülőként az első választást támogatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!