Miért nem segítenek a szüleim ha lenne miböl?
Nézd, nekem segíteni se tudtak, ha akartak volna se, mert nem volt miből. Egy jó darabig engem is az dühített, hogy miért kell nekem pont szenvedni, én egy szorgalmas, okos, normális gyerek vagyok, a sok idióta, ba.romarcu osztálytársam meg talicskaszám kapott mindent, amit csak kiejtett a száján, később pedig a kocsit, lakást stb. Én meg a semmit. Mindig csak a nagy büdös semmit. Tudom, hogy ez mennyire idegőrlő. De azt is, hogy ha a fejedre állsz, akkor se lesz másképp. Mert van akinek ezt osztja a gép.
Ha ezt hajlandó vagy elfogadni, és hogy neked nem jut anyagi támogatás a szüleidtől, akkor könnyebb lesz. Mert akkor nem az elvárásaidon fogsz kattogni, meg azon ami nem jutott (vagy legalábbis nem annyit), hanem hogy a te lehetőségeidből mit lehet kihozni. Én tavaly egyedül lakást vettem Budapesten. És mondom, nekem se segített senki, 30 éves se vagyok még, és legális úton (nyilván kicsit hitelből, de az enyém). De ehhez kB 20 évesen le kellett vetkőzni magamról azt, hogy nekem mi nincs és át kellett állni arra, hogy hogyan lehetne egyedül?
Nem egyszerű, azt nem mondom, de ha csak keseregsz a sorsodon sose lesz másképp. Higgy nekem, tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!