Miért baj az, hogy a szüleim segítenek ott ahol tudnak? Ez tényleg ennyire vérlázító dolog?
A párommal kb 5 percre lakunk tőlük. A lakásunkba is besegítettek.
A kislányunknak is havonta együtt megyünk el vásárolni amit mindig anyukám ajánl fel. Múlt hónapba szekrényt vettek nekünk. Most karácsonyra ülőgarnitúrát szeretnének venni.
Egy két rokontól hallottam vissza.
Nincs testvérem, anyáék mindig azt mondják hogy nekik örömöt ad ha adhatnak.
Ha kifejezetten erre spórolnánk akkor megtudnánk venni.
Nem dicsekedésből írtam, csak úgy jött le, hogy milyen szörnyű dolog ez, hogy a szüleim ennyit segítenek.
És soha semmit nem kértem, főleg nem pénzt.
Mindig ők mondják.
De ez másnak miért fáj? Én nagyon sajnálom ha más szülei nem így állnak anyagilag vagy így állnak de nem akarnak segíteni.
Írtam, hogy egyke vagyok, nincsen testvérem és 24 éves vagyok. A szüleim is fiatalok 44 éves anyukám és 45 éves apukám.
Nem baj. Nem keresek rosszul, anyukám kb. négyszer ennyit keres. Nekem is szokott ezt-azt venni.
Megkérdeztem tőle, hogy miért nem olyan genyó, mint sokan, hogy ha nekem szar volt, a gyerekemnek is legyen az. (Ő soha nem kapott semmit a szüleitől.) Azt mondta az, hogy nekem és a testvéremnek meg tudja ezeket adni olyan érzés neki, mintha ő is megkapta volna.
És mondtam, hogy nem magunknak vállaltuk a gyereket?
Mindent meg tudunk neki adni segítség nélkül is.
A nagyszüleim is ilyenek, hogy anykáméknak mindig mindenbe segítettek.
De látom, hogy tényleg ennyire irigyek az emberek.
Ha te megtehetnéd nem segítenéd a gyereked ott ahol tudod?
Dehogynem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!