Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?
Igazad van.
Mikor én busszal utaztam két órát a suliba hajnalban, szerinted adtam a benzinbe ?! A frászt. Csapd ki a balhét!
én még a barátom kocsijába is fizetem a tankolást, pedig nem én vezetem, ha vásárolni akarok menni szerintem alap dolog, hogy legalább a naftát fizetem :D a szüleim még a jogsimba se adtak, ráadásul zsebpénzt sem kapok egyáltalán, mindenre magamnak keresem meg a pénzt suli mellett és nem panaszkodom.
17l
Miért ne lenne korrekt?
Kapsz zsebpénzt, kapsz kocsit...még azt is elvárnád hogy tankolják neked?
Ráadásul gondolom a tanulás megy kocsi használat nélkül is, dolgozni se jársz hogy kocsi kellene...a haverok előtt villogáson kívül mi másra használod?
Az a bajom, hogy túl sok pénzem megy el rá:(
Bőven 10 liter felett eszik. Szerintem átlag ilyen 12 kb. Ez nekem sok. Legalábbis a zsebpénzemhez képest sok.
Szóval vagy zsebpénz emelés kellene vagy nem tudom. Akkor úgy korrekt lenne.
Ez több dologtól függ, pl hogy mire kell. Ha olyan helyen laktok, hogy eddig szüleid kocsival vittek mindig a használható tömegközlekedésig, amikor mentél valahova, akkor nem fair, hogy mától fizetned kell érte miközben nekik is időt spórol, hogy önállóan jársz.
Ha úgy használod a kocsit, hogy nincs rá igazán szükséged, csak "kényelmesebb", akkor megértem szüleidet. Pl Budapesten a kocsival 40 perc helyett 25 az út nem valós érv, hanem luxuskiadás. Ilyenre én sem kapnám meg a kocsit.
Minden csaladban mas a normalis. En pl. nem kaptam zsebpenzt, cserebe ha fontos volt hasznaltam az autot. Lehet hogy a szuleid ugy latjak, nem tudod megitelni mikor fontos, mi mennyibe kerul.
Persze ha emiatt nelkulozol, nem tudsz ebedet venni, befizetni a csekkjeidet, akkor szolj a szuleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!