Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a zsebpén...

Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?

Figyelt kérdés
Én még suliba járok, nem rég van meg a jogsim is. Szüleim egyik kocsiját bármikor használhatom, de csak úgy ha a zsebpénzemből tankolok bele. Szerintem ez nem korrekt. Nem sok zsebpénzt kapok az a kocsi meg elég sokat eszik. Szóval nekem ez elég megterhelő. Szüleimnek meg nem számít. Nem tudom miért kell ezt elvárni.
2015. nov. 22. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem kamu kérdés. Nem létezik, hogy ennyire hálátlan legyen valaki. Vagy mégis?
2015. nov. 27. 00:15
 72/79 anonim ***** válasza:
17%
Van még rosszabb is. Igaz nem a fiúk között.
2015. nov. 27. 00:19
 73/79 anonim ***** válasza:
100%

Aki luxusba születik annak teljesen természetes ez a fajta életszínvonal. Gondolom életében nem utazott tömegközlekédesen, ilyen családokban ALAP hogy autóval járnak. Ha ebben a szemléletben nő fel akkor számára is TERMÉSZETES lesz hogy mindenhová a luxustelepjáróval jár.

Kár hogy az életben valakinek ennyi minden megadatik míg mások a betevőért görcsölnek napi 8-10-12 órában.

2015. nov. 27. 00:41
 74/79 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, igazad van! Nem értem miért neked kell tankolni. Ha neked kell tankolni, vegyenek másik autót!
2015. nov. 27. 12:40
 75/79 anonim ***** válasza:
19%

#73/74 00:41, ne mondj hülyeségeket! Én is ilyen családban nőttem fel, mégis közlekedtünk tömegközelekdéssel, reggel-délután azzal jártam iskolába, bár egyszer-kétszer tényleg elvittek vagy hoztak autóval, ha mondjuk esett az eső vagy különösen hideg volt.

Az életszínvonalam most sem változott, van autóm, nem csak egy, mégis képes vagyok tömegközlekedéssel menni, bár való igaz, hogy nem szeretem a trolit, buszt vagy a metrót, ha tehetem, gyalogolok.

2015. nov. 28. 00:01
 76/79 anonim ***** válasza:
100%
#72: a kérdező lány.
2015. nov. 28. 01:24
 77/79 anonim ***** válasza:
88%

73: nem szabadna természetesnek lennie, mégpedig a gyerek érdekében.

Élő példa egy ismerős lány, egyke, mindene megvolt. Aztán a szülők egyik nap meghaltak autóbalesetben, a lány meg kétségbeesésében gyorsan férjhez is ment, hogy nehogy ne tudja tartani az életszínvonalát. Nem hinném, hogy boldog így, mindenesetre inkább ezt választotta, mert nem tudja, milyen alacsonyabb színvonalon élni, vagy éppen megdolgozni valamiért.

Nincs az a méretű vagyon, ami el ne fogyna egy idő után, ha nem tesznek hozzá, csak költenek belőle. Senki szülei nem élnek örökké, előbb vagy utóbb meg kell ismerni a burkon kívüli világot is.

2015. nov. 28. 10:17
 78/79 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Csak kíváncsiságból!

Ahol futja egy ilyen ML mercire a gyereknek ott milyen kocsival járnak a szülök?

2015. dec. 26. 17:20
 79/79 A kérdező kommentje:

Apának a hétköznapi autója egy pár hónapos BMW 730d xDrive.

Anyának meg a hétköznapi autója egy céges kocsi. Ami egy 2014-es Audi A6-os.

Van két ilyen hétvégi meg ünneplős autó. Az egyik egy 2013-as CLS 63 AMG Merci. A másik meg egy Bentley Continental. Ez már elég régi, azthiszem 2006-os talán.

Meg van a ML 320 CDI Merci amit én használok. Ez meg 2008-as vagy 2009-es.

2015. dec. 26. 20:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!