Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?

[link]

2015. okt. 28. 13:28
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
26%

Ennyi ruha zavarta? Egy par zokni, egy torolkozo es egy felso?

Amugy a filmet megallitod, egy pillanat alatt el tudod rakni a ruhat es mehet tovabb a mozi. A mosdoba hosszabb ido alatt mesz el. De oke, vegulis ha mar bent volt a szobadban a ruha, mit erdekli, hogy eppen az agyadon heer vagy el van rakva a szekrenybe? Lehet, hogy csak tipikus menopauza van nala....

2015. okt. 28. 13:33
 2/36 anonim ***** válasza:
70%

Ha tudod hogy ilyen, akkor miért nem állítod le a filmet nettó 10 percre, míg elpakolsz és ezzel megelőzöd a balhét?

Ilyen hozzáállással el tudom képzelni, hogy anyád megunta, hogy neked mindig könyörögnie kell. Bár szerintem már elkésett a drasztikus módszerekkel.

2015. okt. 28. 13:37
 3/36 A kérdező kommentje:
Nem szeretem ha film közben zavarnak ezzel. Azért szoktam mindent utána csinálni.
2015. okt. 28. 13:41
 4/36 anonim ***** válasza:
72%

Na. Anyád meg nem szereti ha nincs minden azonnal megcsinálva amit kér. Azért szokta a ruhákat az erkélyen kidobni.

Remélem ismerős.

2015. okt. 28. 13:43
 5/36 anonim ***** válasza:
23%

"nem szeretem"

Haha, ez vicces. A hajléktalanok szeretnek az utcán lakni? A tanulatlan emberek szeretnek minimálbérért dolgozni? Ha minden dolog"szeretem"-en működne akkor mindenki boldog lenne :P

Amúgy anyukád jól tette azt, amit tett. Ha nem vagy képes 2 perce megemelni a hátsó feledet, h berakd a ruháidat a szekrénybe, akkor szerezd vissza az utcáról. Anyukád helyében pár ilyen alkalom után a ruhával együtt te is repülnél :P

14/L

2015. okt. 28. 13:49
 6/36 anonim ***** válasza:
55%

Pff. Anyád szokott filmet nézni? Szereti ha közbe zaklatják ilyen olyan apró hülyeséggel amit AZONNAL meg kell csinálni, de ha nem, se dől össze a világ.

Ha amúgy szép rendet tartasz magad körül akkor nem értem meg. Én is utálnám, így nem lehet élvezni semmit ha közbe kiszakítanak belőle. Azt meg hogy ledobálja abszolút nem tartom normális (netán példamutató) reakciónak.

2015. okt. 28. 13:49
 7/36 anonim ***** válasza:
15%
szerintem anyád full idegbeteg. abban az esetben van igaza, ha mondjuk egy iskolakerülő alkesz vagy és már baromira unja a dolgaidat, ezért már mindenre ugrik. ha nem ez a helyzet akkor vele van a baj. egyébként egy ilyen uralkodni vágyó anyatípussal igencsak nehéz mit kezdeni, de nem biztos, hogy a behódolás a célravezető, én szó nélkül lemennék a cuccaimért, felhoznám és a következő alkalommal sem ugranék fel, ha anyám szerint éppen meg kell valamit csinálnom. tanulja meg, hogy másokhoz is kell alkalmazkodni. nekem a férjem anyja ilyen, hát nincs is sok kapcsolatuk, férjem a telefont sem veszi fel neki, nem érdekli, hogy éppen mit akar rendszabályozni anyuka.
2015. okt. 28. 13:52
 8/36 anonim ***** válasza:
92%

Olyan környezetből jöttem, ahol minden alkalommal durván pöszmetes volt a ruha, pedig a papírzsepik el lettek távolítva a zsebekből. Mindegy, ez egy ilyen karma, mindig összejött a kritikus pöszmetállomány, amitől én előszeretettel kaptam viszketőrohamot. Nem, nem direkt. Úgyhogy innen nézve azt mondanám, hogy eleve tedd össze a kezed és örülj, amennyiben nálatok pöszmet- és pormentes a kimosott ruha.

Előzményeket nem közölsz, lehet, hogy extralusta vagy és anyád megelégelte már a henyélésedet, úgyhogy mit is lehet írni erre? De az is lehet, hogy anyád ideg és mások egrecéloztatásával gondolja megváltani a világot és akaratainak így érvényt szerezvén ellensúlyozni a napi problémákat. Az is lehet, hogy mindkettő, nem zárják ki egymást. Alapvetően nem frankó dolog, ha egyik ember a másikra erőlteti a maga energia- beosztásait és munkatempóját, elképzeléseit. Pause gomb a barátod, miből tartott volna betenni a szekrényedbe? El lehetne arról is beszélgetni vele - bár ez általában lehetetlen, mivel a gyereknek sokszor nincs szava - hogy mitől szarabb ember a másik attól, hogy valamit máshogy vagy nem akkor csinál, mint ahogy azt a parancsoló/ráerőltető elképzeli.

2015. okt. 28. 14:15
 9/36 anonim ***** válasza:
74%

Ne haragudj de ezen most nevettem :DDD

Nem normális, de az sem normális, hogy két ruhát nem bírsz elrakni a helyére, ami kb. két másodpercig tartana, és hepciáskodsz, hogy te filmet nézel, és ne merjenek zavarni közben. Ez már beteges lustaság. Te sem örülnél, ha anyukád kijelentené, hogy többet nem megy dolgozni, nem ad pénzt semmire, nem főz, nem vásárol, nem takarít, nem mossa ki a ruhákat, mert inkább filmet néz. Gondolom a stílusod is olyan, mint a hozzáállásod. Ha jól sejtem, nem szép szavakkal mondtad el, hogy két perc, és elpakolsz, hanem hisztis kisgyerek módjára a fejéhez vágod, hogy hogy mer zavarni filmezés közben, és te lesz*rod a ruhákat, és azonnal hagyjon békén, aztán rácsapod az ajtót. Szóval gondolkodj el egy kicsit, hogy hogyan kéne értelmesen viselkedni. Ha a te filmed nem várhat két percet, akkor a ruháknak miért kéne várni két órát? Anyukád helyében téged is kivágnálak a ruháiddal együtt, úgyhogy még örülhetsz.

2015. okt. 28. 14:18
 10/36 anonim ***** válasza:
91%
Még #7 olvasása alatt jutott eszembe, hogy gyakori - persze szülői részről - hogy a nebuló dolgait előszeretettel pakolja el, át, de ha fordítva történik ugyanez. hát akkor áll a bál. Mint írtam, nem tudni mennyiben jogos anyád idege, de semmiképp nem kultúrált megoldás ez. Amennyiben mégis annak érzi - ha cirkusz, legyen kövér alapon - én - ha újból gyerek lennék - kiqrnám anyám holmijait is ugyanúgy. Az ember akkor érzi át tettei súlyát, ha vele is megtörtént már ugyanaz. Sok probléma van ezekkel a szülőkkel!:D
2015. okt. 28. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!