Mennyire inkorrekt dolog anyummal szemben, hogy nem tudja, szoktam néha bulikban vagy kocsmában iszogatni, esetleg cigizni?
Hát szerintem ennyi idősen azt osztasz meg amit akarsz, de majd akkor leszel igazán felnőtt ha a saját tetteidet fel mered vállalni bárki előtt.
Azért megnyugtatlak, ezt sokan egész életükben nem érik el :-)
Elég naiv anyud van, ha ezt tényleg elhiszi. :)
Szerintem ne idegeld feleslegesen, viszont nagyon vigyázz a cigivel, rá ne szokj! Így kezdődik! (Sajnos tapasztalatból beszélek).
És anyukádnak nem tűnt fel, hogy egy keményebb buli után kicsit erősen cefreszagú volt a szobád? :)
Mert nekem anyám keményen levágta mindig, mondjuk én sosem titkoltam.
1 évvel vagyok fiatalabb nálad, én is szoktam cigizni, inni, már hosszabb ideje, mint te, pont ezért furcsa nekem, hogy anyukád elhiszi, hogy ilyen ártatlanka vagy.
Mondjuk én is kevesebbet mondok a szüleimnek, mint amennyit művelem ezeket, de nem tudnám (akarnám) előttük teljesen letagadni.
Viszont, ha anyukád tényleg ilyen, amilyennek leírtad és pluszban még ilyen hiszékeny is, akkor szerintem felesleges elmondani, ha csak azt eredményezné, hogy megromlana a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!