Inkorrekt dolog a férjemtől ha azt állította az ügyintézőnek, hogy ő roma, hogy könnyebben bejusson egy képzésre?
Figyelt kérdés
2014. júl. 29. 21:45
1/8 anonim válasza:
Nem szép, de ha így sikerül neki, akkor ügyes! :)
2/8 anonim válasza:
Haha, ismered a karma szót? Minden, amit kimondasz, visszaszáll rád. A gyereketek romát fog hazavinni párjául, emlékezz a szavaimra, amikor majd megtörténik:)
3/8 anonim válasza:
nem látszik rajta,hogy nem roma?
Amúgy sajnos igen undorító,hogy egy magyar embernek így lehet már csak elérnie itt valamit ha azt mondja roma. Annyi ilyet hallottam már. Sajnos
4/8 A kérdező kommentje:
Barna hajú, barna szemű és nyár van... Mondta neki a hölgy, hogy előnnyel jár az elbírálásnál ha roma, ezért rábólintott.
2014. júl. 29. 22:00
5/8 anonim válasza:
Az az inkorrekt, hogy előnyt élvez az, aki roma.
Csak épp azt nem értem, ilyenkor miért nincsenek, akik diszkriminációt kiáltanak...
gusztustalan. és csoda, ha utálják a cigányokat. lopnak-csalnak-hazudnak, és még jutalmazzuk is őket
*taps*
6/8 anonim válasza:
Én még nem hallottam olyat, hogy a cigányok romának hívják magukat. Egyébként nem valószínű, hogy a cigányoktól elveszi a helyet, ők sajnos nem a képzésért és a munkáért, hanem a segélyért állnak sorba.
7/8 anonim válasza:
Mondhatja, de szerintem igazolni kell. Egyetemi felvételin is plusz pontot ér (vagyis ért, amikor én jelentkeztem 8 éve, ma nem tudom, hogy hogy van), ami szerintem felháborító! Anno utánaérdeklődtem, amikor érettségiztem, mert féltem, hogy nem kerülök be arra a szakra, amire szerettem volna. Negyedrészt tényleg az vagyok. De csak azoknál számít, akik valahol regisztrálva vannak romaként. Mindegy is, bekerültem, azóta le is doktoráltam summa cum laude :)
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg nem csipázza őket, akkor kétszínű, amúgy a mai világban - sajnos - ez az elfogadott: kihasználni minden lehetőséget... Nem igazán lehet ellenőrizni, mert szociológiailag roma az, aki annak vallja, mondja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!