Szerintetek is inkorrekt dolog volt ez a szülő részéről?
Kedves 13:41!
ki mondta hogy rólam van szó? XD
Hát ebből az XD-ből ítélve már én is biztos vagyok benne, hogy rólad van szó. Valahogy érzi ezt az ember.
De kérdés melyik gyerekkel kicseszés? X-el vagy Z-vel? Egyébként pedig a szülő nem azt kényszeríti, hogy legyen a barátja, hanem barátkozzon vele, áldozzon x az idejéből z-re. És ezt megteheti, hiszen van testvére, megértheti milyen nehéz ezeknek a gyerekeknek a helyzete.
Megjegyzem még egyszer nyomatékosan hogy NEM rólam an szó nem velem történt meg, de nekem igazából 8 hogy mit hiszel..
A lényeg az hogy de igen is kényszerítették, ha ellenkezett akkor jött a szöveg hogy beteg meg bla bla, amúgy ha annyira akarod tudni X -et elég rég óta ismertem és jó barátom volt, és igazából nem is hanyagolt z miatt, szóval nem az irígység beszél belőlem, csak úgy kíváncsi voltam mások mit szólnak a sztorihoz?
Rossz döntés. Egyrészt X csak megjátssza magát, tehát a Z -vel eltöltött idő lehet, hogy stresszként hat rá, ami neki nem tesz jót hosszú távon. (előbb utóbb mentálisan kiborul)
Másrészt, ha Z rájön, hogy ez a barátság csak kényszerből és szánalomból jött létre lehet oly annyira rosszul esik neki, hogy depressziós lesz. (merészebb esetben akár öngyilkossági hajlam is kísérheti ezt)
Tehát ez nem inkorrekt, hanem hülyeség, úgy ahogy van.
X a szüleivel együtt pedig szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!