Normális dolog ez?
Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?
Gondolom, volt más baja is. Ez csak az utolsó csepp volt. Kiengedte a feszültséget. Legalább megnyugodott :)
Ennél nagyobb baj ne legyen sose.
"lehet valami alap gyerek-szülő konfliktus a háttérben. "
én is így gondolom.
A legfrissebb hírek szerint Afganisztánban legalább 17, Pakisztánban pedig legalább 52 halálos áldozata van az erős földrengésnek, írta az MTI. A kelet-afganisztáni Dzsalalábádban öt ember halt meg, és további 55 megsérült – mondta a tartományi kórház vezetője. Az északkeleti Talokánban agyontapostak 12 iskolás lányt, miközben a rengés hatására az iskolából kifelé áramlott a pánikba esett tömeg. Harmincöten sérüléssel átvészelték a tolongást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!