Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?

[link]

2015. okt. 28. 13:28
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Hogy bemutassam a környezetemet, viszonylag rend van a szobámban, hetente takarítok. És én szólhatok anyámnak nem csinál pl. olyat hogy szendvics,takarítás helyettem, ilyenek. Én önálló vagyok. Viszont az ő dolgaiba én igenis sokat szoktam segíteni, szóval nem helyes ez a viszonzás hogy repülnek a ruhák a teraszról.
2015. okt. 28. 14:19
 12/36 anonim ***** válasza:
50%
#9, a filmeknek van egy menete, hangulata, egy világot tár eléd, amibe ha beleordít, belenyit egy akárki is, akkor az nem túl kellemes, kizökkent. Ennyi empátia legyen a szülőben is és nem azért, mert retorzió éri, ha mégsem, hanem belülről jövően legyen benne ennyi érzés. Érted miről beszélek? Megvan/meg lehet mindkét oldalnak az igaza, de tipikus kettőn áll a vásár helyzet ez, én azt látom.
2015. okt. 28. 14:23
 13/36 A kérdező kommentje:
Végre egy ember :D :D :D
2015. okt. 28. 14:24
 14/36 anonim ***** válasza:

Gondolom, volt más baja is. Ez csak az utolsó csepp volt. Kiengedte a feszültséget. Legalább megnyugodott :)

Ennél nagyobb baj ne legyen sose.

2015. okt. 28. 14:30
 15/36 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem volt mérges, mosolyogva dobálja ki a ruháimat.
2015. okt. 28. 14:32
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Hivatalos álláspont szerint, ha van egy lakóközösség, jelen esetben család, és valaki kiad feladatokat, akkor vagy hagyjuk az illetőre, hogy mikor csinálja meg, vagy (elkerülendő, hogy ez hetek múlva következzen be), legyen megbeszélve, hogy mikorra teljesíti a feladatot. De ne zavarjuk meg a másikat a pihenése közben, akkor sem ha gyerek. Miért ha a kérdező mosna és anyu és apu éppen együtt lennének a hálóban, akkor a gyerek is ugyanúgy követelhetné, hogy most azonnal hajtogassák be a kimosott ruhát a szekrénybe? Nonszensz. Meg kell hagyni a magánszférát. Egyébként normális családban ebből nincs is vita, ha én beviszem valakinek a mosott ruhát, leteszem az ágyra és tegye el amikor akarja. Emiatt úgy gondolom, hogy lehet valami alap gyerek-szülő konfliktus a háttérben. Egy ötletem van még, nyugodtan mondd meg anyádnak, hogy ne mossa ki a ruháidat, majd te kimosod. lehet külön szennyest tartani a szobádban, nem muszáj közösködni, van olyan, akivel nem is lehet, szerintem ez a helyzet is ilyen.
2015. okt. 28. 14:38
 17/36 szántóvető ***** válasza:
5%
fel kell jelentened anyádat szemetelésért.remélem nem vitted ba a ruhákat a házba.de miért is nem mosod magad a szennyest?ha már kijelented hogy önálló vagy akkor a mosás is hozzátartozik az önállóságoz.
2015. okt. 28. 14:44
 18/36 anonim ***** válasza:

"lehet valami alap gyerek-szülő konfliktus a háttérben. "

én is így gondolom.

2015. okt. 28. 14:48
 19/36 anonim ***** válasza:
27%

A legfrissebb hírek szerint Afganisztánban legalább 17, Pakisztánban pedig legalább 52 halálos áldozata van az erős földrengésnek, írta az MTI. A kelet-afganisztáni Dzsalalábádban öt ember halt meg, és további 55 megsérült – mondta a tartományi kórház vezetője. Az északkeleti Talokánban agyontapostak 12 iskolás lányt, miközben a rengés hatására az iskolából kifelé áramlott a pánikba esett tömeg. Harmincöten sérüléssel átvészelték a tolongást.

[link]

2015. okt. 28. 14:50
 20/36 anonim ***** válasza:
19%
Mondtam volna anyámnak, hogy akkor menjen szépen lefelé a ruhékért, vagy én küldöm utána őt az erkélyen. Szerencse hogy nálunk nincs ilyen... Amugy mondd anyukédnak hogy jó lenne ha meglátogatna egy orvost
2015. okt. 28. 15:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!