Normális dolog ez?
Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?
"Mondtam volna anyámnak, hogy akkor menjen szépen lefelé a ruhékért, vagy én küldöm utána őt az erkélyen."
Úgy megverném mint macskát sz_rni. Ha nekem ilyet mondana a gyerekem, többet nem lenne az. Menjen intézetbe, ha ilyen nagy pofája van. Minimális tisztelet sem szorult a mai generációba.
Te komolyan lefotóztad a földön heverő ruháidat? Arra volt energiád/kedved, de arra, hogy elpakold, már nem.
Hát gratulálok. :DD
Anyád meg idegbeteg. Két lehetőséged van:
1. alkalmazkodsz, tehát megcsinálsz mindent, amit kér
2. leszarod, amire kér, és... lásd a fotó.
Esetleg még beszélhetnél vele, hogy nyugizzon le, el lesznek pakolva a ruhák, nem másfél órán fog múlni. De előre szólok, ezt sokszor kell majd megbeszélned vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!