Normális dolog ez?

Figyelt kérdés

Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?

[link]

2015. okt. 28. 13:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
93%
#16-tal egyet lehet érteni, ami bár én sem írtam mást, mégis le lettem pontozva. Tipikus prosztó szülők közössége (nem a pontozás fáj, hanem hogy halvány gőze sincs az átlagszülőnek afelől, amiről írtunk). Sokan félreértelmezik a jogköröket a hierarchia-rendszer tükrében.
2015. okt. 28. 15:14
 22/36 anonim ***** válasza:
68%
Sajátos módszer arra, hogy rászoktasson, hogy tényleg elpakold a ruhákat és ne kelljen kétszer szólni érte. Finoman szólva nem esne jól (nem is értek vele egyet), de hatásos lenne.
2015. okt. 28. 15:39
 23/36 anonim ***** válasza:
40%

"Mondtam volna anyámnak, hogy akkor menjen szépen lefelé a ruhékért, vagy én küldöm utána őt az erkélyen."

Úgy megverném mint macskát sz_rni. Ha nekem ilyet mondana a gyerekem, többet nem lenne az. Menjen intézetbe, ha ilyen nagy pofája van. Minimális tisztelet sem szorult a mai generációba.

2015. okt. 28. 15:51
 24/36 anonim ***** válasza:
20%
idegbeteg. össze nem szedném. majd ő begyűjti. nem reagálnék semmit, sőt szóba nem állnék vele, amíg az ilyen megengedhetetlne viselkedéséért bocsánatot nem kér, és ki nem mossa újra azt a néhány cuccot...vagy ha feszültebb pillanatomban jár el így székrényestől vágom ki az ő cuccait, de az a szomszéd kertjéig repülni fog...szóval ilyet azért nem lehet csinálni, rakja el ő, ha azonnal el kell, de amúgy meg érjen rá egy óra múlva, semmi baja nem lesz se a ruhának, ha egy órát nem a szekrényben van, sem annak a cuccnak amin a tiszta ruha van...
2015. okt. 28. 16:49
 25/36 anonim ***** válasza:
43%
Én nem szedném össze az biztos. Kib.sznám az ő ruháit is.
2015. okt. 28. 19:48
 26/36 anonim ***** válasza:
63%
Pontoz mindenkit a szorgos szülőkommandó. #23, rendkívül egyszerű léleknek bizonyulsz most ezzel. A te generációdba mennyi belátás, átgondolás, empátia és szelídség szorult? Ok okozat létezik esetleg? Vagy te ebben a történetben nem vagy benne, a gyerek magától (lenne) olyan, amilyen? Aha, érdekes. Éljen az agresszió, mindenesetre, mint a szülő leghathatósabb - ezáltal minden bizonnyal legszakszerűbb - fegyvere, gratulálok.
2015. okt. 28. 20:07
 27/36 anonim ***** válasza:
69%

Te komolyan lefotóztad a földön heverő ruháidat? Arra volt energiád/kedved, de arra, hogy elpakold, már nem.

Hát gratulálok. :DD

Anyád meg idegbeteg. Két lehetőséged van:

1. alkalmazkodsz, tehát megcsinálsz mindent, amit kér

2. leszarod, amire kér, és... lásd a fotó.

Esetleg még beszélhetnél vele, hogy nyugizzon le, el lesznek pakolva a ruhák, nem másfél órán fog múlni. De előre szólok, ezt sokszor kell majd megbeszélned vele.

2015. okt. 28. 21:15
 28/36 A kérdező kommentje:
Persze hogy lefényképezem. Így legalább szorult egy kis humor a kérdésembe :D
2015. okt. 28. 23:22
 29/36 A kérdező kommentje:
Fordulhattam vissza 2x mert ott maradt az alsógatyám is.. :(
2015. okt. 28. 23:26
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem valamivel sikerült felidegesítened. Először arra gondoltam, azért csinálta, mert nem segítesz otthon és mindent többször kell elmondania, hogy megcsináld. De aztán olvastam, hogy szoktál segíteni, te takarítod a szobád, úgyhogy a tippem, hogy valamivel felidegelted vagy más idegesítette fel és rajtad vezette le. :) Amúgy az, hogy mosolyogva dobta ki a ruhákat, még nem jelenti azt, hogy nem volt mérges. :)
2015. okt. 29. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!