Normális dolog ez?
Anyám hozza a mosott ruhámat, mondja hogy rakjam el. Hozzá szokta még tenni, hogy mire visszajön, rakjam el. És nem raktam el mert filmet néztem. Erre ledobja az erkélyről. Tegnap is ez volt. Máskor is csinált már ilyet. Mellékelek is egy képet. Neki miért érdeke hogy egyből el legyen rakva a ruha? Nem várhat 2 órát?
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem nem normális reakció abban az esetben, ha tényleg elpakoltad volna film után, meg amúgy rendes vagy. (Takarítod a szobádat, nem szolgának nézed anyád, stb...)
Viszont lehet más lenne a történet, ha anyád oldaláról hallanánk. Fene tudja. Ha tudod, hogy ez a reakciója, akkor tényleg felkelhettél volna. Nem tartott volna az egész 2 percig. Legközelebb legyél Te az okosabb.
A 14 éves lány, meg most hú de okosnak hiszi magát. Lehet, hogy nem szeretnek éhbérért dolgozni a tanult emberek, de attól még, hogy nekik szar, a kérdezőnek miért legyen az? Ha nem szereti, hogy ilyennel zavarják filmezés közbe, akkor nyugodtan megteheti, hogy utána pakol el. Tipikus magyar mentalitás. Ha nekik/nekünk szar, akkor legyen másnak is az... -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!