Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a zsebpén...

Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?

Figyelt kérdés
Én még suliba járok, nem rég van meg a jogsim is. Szüleim egyik kocsiját bármikor használhatom, de csak úgy ha a zsebpénzemből tankolok bele. Szerintem ez nem korrekt. Nem sok zsebpénzt kapok az a kocsi meg elég sokat eszik. Szóval nekem ez elég megterhelő. Szüleimnek meg nem számít. Nem tudom miért kell ezt elvárni.
2015. nov. 22. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
89%

Ha zsebpénzből tankolsz, akkor nem te fizeted, hercegnőcske, hanem a szüleid! Így meg értelmetlen a kérdés.

Helyesen így hangozna: normális, hogy a szüleim pénzén tankolok, ha használni akarom a szüleim kocsiját?

2015. nov. 22. 13:44
 42/79 anonim ***** válasza:
79%
Jöttél hergelni a szegény népet?
2015. nov. 22. 15:41
 43/79 anonim ***** válasza:
78%
A kérdés nem kicsit lol :-D
2015. nov. 22. 16:13
 44/79 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk is nekem kell tankolni a kocsit, ha el akarom vinni és zsebpénzt se sokat kapok. Ez van, annak is örülök h a-tól z-ig ők fizettek mindent ami a jogsihoz kellett. Ez nem minden családban szokás.
2015. nov. 22. 18:34
 45/79 anonim ***** válasza:
60%
Milyen kis nyomorék vagy uristen
2015. nov. 22. 18:45
 46/79 anonim válasza:
28%
Természetesen kamu a kérdés. Ma sok ilyen született köszönvén, hogy zárva vannak az iskolák.
2015. nov. 22. 18:47
 47/79 anonim ***** válasza:
14%

jogos. az én kocsim is 12 litert eszik városba, és nekem meg is tankolják a szülők, suliba is azzal járok be 50 km oda és 5 vissza, napi szinten plusz amit még ingázok a városban, ezt állják.

Elég szigorú szüleid vannak, vallásosak vagytok?

Esetleg kérj tőlük saját kocsit.

2015. nov. 22. 21:17
 48/79 anonim ***** válasza:
14%
gondolom az a bajod, hogy dízel... nekem a benzin eszik 12-t, és 3000-es. nézz valami 1.1 es swiftet magadnak az jó lesz neked
2015. nov. 22. 21:19
 49/79 anonim ***** válasza:
93%

Elárulok valami meglepőt. Egy dízeles kocsi ha nem járatják meg hosszú utakon csak városi furikázásra használják rohadt sokat eszik. Dízeles kocsi elsősorban ingázóknak tökéletes választás, mert 4-5 literes fogyasztást ki lehet hozni belőle. De ha pesti vagy minek kocsival járni? Marha jó a tömegközlekedés a városban, ráadásul éjszaka is van. Egy vidéki városban te meghalnál mikor nappal járnak félóránként a buszok, az se mindenhova, este 10-11 után pedig marad a lábad.

Tehát én normálisnak gondolom, hogyha használni szeretnéd akkor tankold zsebpénzből, hisz nem létszükséglet a kocsi használat. Nem bevásárolni mész vele, hogy a cipekedés helyett a kocsi vigye el az árut. Nem leugrasz vele a haverokkal valahová kirándulni vagy nyaralni, ahová a tömegközeledés gyatra. 25 éves vagyok de nekem még jogsim sincs, mert a szüleimnek nem tellett rá, hogy fizessék, mikor meg lett volna rá pénzem mindig jött valami váratlan kiadás (fogorvos pl), ami elvitte. De mivel budapesti vagyok nem érzem olyan hű de nagy dolognak a hiányát, mert tömegközlekedéssel gyakran gyorsabban odaérek ahová menni szeretnék, mint az autós ismerőseim, és nekem havonta sokkal olcsóbb az utazásom.

2015. nov. 23. 08:28
 50/79 anonim ***** válasza:
85%
Most az az autó durván 5000ft ból 100km megy el. Vagy marha kevés zsebpénzt kapsz vagy állandóan kocsikázol. Szerintem ez teljesen korrekt dolog.
2015. nov. 23. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!