Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?
Ha zsebpénzből tankolsz, akkor nem te fizeted, hercegnőcske, hanem a szüleid! Így meg értelmetlen a kérdés.
Helyesen így hangozna: normális, hogy a szüleim pénzén tankolok, ha használni akarom a szüleim kocsiját?
jogos. az én kocsim is 12 litert eszik városba, és nekem meg is tankolják a szülők, suliba is azzal járok be 50 km oda és 5 vissza, napi szinten plusz amit még ingázok a városban, ezt állják.
Elég szigorú szüleid vannak, vallásosak vagytok?
Esetleg kérj tőlük saját kocsit.
Elárulok valami meglepőt. Egy dízeles kocsi ha nem járatják meg hosszú utakon csak városi furikázásra használják rohadt sokat eszik. Dízeles kocsi elsősorban ingázóknak tökéletes választás, mert 4-5 literes fogyasztást ki lehet hozni belőle. De ha pesti vagy minek kocsival járni? Marha jó a tömegközlekedés a városban, ráadásul éjszaka is van. Egy vidéki városban te meghalnál mikor nappal járnak félóránként a buszok, az se mindenhova, este 10-11 után pedig marad a lábad.
Tehát én normálisnak gondolom, hogyha használni szeretnéd akkor tankold zsebpénzből, hisz nem létszükséglet a kocsi használat. Nem bevásárolni mész vele, hogy a cipekedés helyett a kocsi vigye el az árut. Nem leugrasz vele a haverokkal valahová kirándulni vagy nyaralni, ahová a tömegközeledés gyatra. 25 éves vagyok de nekem még jogsim sincs, mert a szüleimnek nem tellett rá, hogy fizessék, mikor meg lett volna rá pénzem mindig jött valami váratlan kiadás (fogorvos pl), ami elvitte. De mivel budapesti vagyok nem érzem olyan hű de nagy dolognak a hiányát, mert tömegközlekedéssel gyakran gyorsabban odaérek ahová menni szeretnék, mint az autós ismerőseim, és nekem havonta sokkal olcsóbb az utazásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!