Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális dolog, hogy a zsebpén...

Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?

Figyelt kérdés
Én még suliba járok, nem rég van meg a jogsim is. Szüleim egyik kocsiját bármikor használhatom, de csak úgy ha a zsebpénzemből tankolok bele. Szerintem ez nem korrekt. Nem sok zsebpénzt kapok az a kocsi meg elég sokat eszik. Szóval nekem ez elég megterhelő. Szüleimnek meg nem számít. Nem tudom miért kell ezt elvárni.
2015. nov. 22. 00:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
91%
Kisebb fogyasztású kocsi kell? Menj dolgozni, és vegyél magadnak!
2015. nov. 22. 11:45
 32/79 anonim ***** válasza:
88%
Miért vennének neked kocsit? Nekem annak idején azt mondták, akkor lesz jogsim meg kocsim ha telik rá + a vonatkozó költségekre saját pénzből, így is lett. Örülök, hogy nem toltak mindent alám.
2015. nov. 22. 12:03
 33/79 anonim ***** válasza:
84%

Kevesled a 30 ezer zsebpénzt? Menj dolgozni.

A BKK bérlet 9500 Ft. Ajánlom figyelmed be. Bár lehet, nem annyira menő, de kinek mire telik.

2015. nov. 22. 12:35
 34/79 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit vagytok ezen kiakadva, hogy 30 ezerért tankolok.

A Merci helyett gondoltam, hogy vehetnének nekem egy kocsit. Ami mondjuk jobban is tetszik. Szeretem ezt az ML-t, de én lány vagyok azért csak nem nekem való ez. Nagyon pasis "agresszív" kocsi. Ez a kocsi szüleimnek nem kell. Anya sose használta. Megvan neki a sajátja, mindig azzal megy. Apa nagy ritkán megy vele. Legutóbb akkor használta kicsit többször mikor eladta a régi kocsiját és még nem lett meg az új. Ha én nem használnám csak állna a garázsban. Annak meg mi értelme? De én se tudom igazán használni mert sokat fogyaszt. Ennek megint mi értelme? Akkor inkább lenne egy kevesebbet fogyasztó amit könnyen fenn tudok tartani a zsebpénzemből és tudom használni normálisan. Nem ésszerűbb?

2015. nov. 22. 12:35
 35/79 anonim ***** válasza:
86%
Értsd már meg, nem az ő dolguk neked autót venni!!! Ha kell, vegyél magadnak, ha megkerested rá. Elkényeztetett p---a.
2015. nov. 22. 13:10
 36/79 anonim ***** válasza:
94%
First world problem... Szegény gazdag lány. (Nekem is van pénzem, nem irigységből írtam)
2015. nov. 22. 13:16
 37/79 anonim ***** válasza:
90%

Hogy mondjam ezt neked... Nem kicsit el van kényeztetve a kis p*csád.

Én ösztöndíjként nem kapok annyit se, amennyiért te teletankolod azt a sz*ros kis Mercit, amivel nem vagy megelégedve, mert nem elég p*csás. Amennyit te kiadsz benzinre, abból én eszek, bérletet veszek, fizetek ki mindenféle alapdolgot, amik tényleg szükségesek, ha pár ezrem marad valami "luxuskiadásra" (pl. valami ruha), akkor már örülhetek. És neked ennyi sem elég, még több pénzt szeretnél, vagy azt, hogy a benzin árát is csak elszórhasd valami másra.

Tehát: normális dolog, hogy a zsebpénzedből kell tankolnod, ami a saját fakultatív kiadásod, semmi nem kötelez rá, csak neked így kényelmesebb? Igen.

2015. nov. 22. 13:16
 38/79 anonim ***** válasza:
73%
A kérdező vagy totál szőke, vagy sanszos hogy kamu a kérdés.
2015. nov. 22. 13:25
 39/79 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ. Ha elugrasz vele boltba, és tele kell tankolnod, az nem fair. De ha kb annyit kell bele tankolnod, amennyit elhasználsz, akkor nem értem, miért ne lenne normális...?
2015. nov. 22. 13:32
 40/79 anonim ***** válasza:
86%

Nem azon vannak kiakadva az emberek, butuska, hogy 30 ezerért tankolsz, hanem azon, hogy 30 ezerért tankolsz ZSEBPÉNZBŐL.

De különben miért nem beszéled meg velük, hogy adják el az autót és vegyenek egy másikat? Észérvekkel. Még nem említetted, hogy beszéltél volna erről a szüleiddel.

2015. nov. 22. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!