Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?
Kevesled a 30 ezer zsebpénzt? Menj dolgozni.
A BKK bérlet 9500 Ft. Ajánlom figyelmed be. Bár lehet, nem annyira menő, de kinek mire telik.
Nem tudom mit vagytok ezen kiakadva, hogy 30 ezerért tankolok.
A Merci helyett gondoltam, hogy vehetnének nekem egy kocsit. Ami mondjuk jobban is tetszik. Szeretem ezt az ML-t, de én lány vagyok azért csak nem nekem való ez. Nagyon pasis "agresszív" kocsi. Ez a kocsi szüleimnek nem kell. Anya sose használta. Megvan neki a sajátja, mindig azzal megy. Apa nagy ritkán megy vele. Legutóbb akkor használta kicsit többször mikor eladta a régi kocsiját és még nem lett meg az új. Ha én nem használnám csak állna a garázsban. Annak meg mi értelme? De én se tudom igazán használni mert sokat fogyaszt. Ennek megint mi értelme? Akkor inkább lenne egy kevesebbet fogyasztó amit könnyen fenn tudok tartani a zsebpénzemből és tudom használni normálisan. Nem ésszerűbb?
Hogy mondjam ezt neked... Nem kicsit el van kényeztetve a kis p*csád.
Én ösztöndíjként nem kapok annyit se, amennyiért te teletankolod azt a sz*ros kis Mercit, amivel nem vagy megelégedve, mert nem elég p*csás. Amennyit te kiadsz benzinre, abból én eszek, bérletet veszek, fizetek ki mindenféle alapdolgot, amik tényleg szükségesek, ha pár ezrem marad valami "luxuskiadásra" (pl. valami ruha), akkor már örülhetek. És neked ennyi sem elég, még több pénzt szeretnél, vagy azt, hogy a benzin árát is csak elszórhasd valami másra.
Tehát: normális dolog, hogy a zsebpénzedből kell tankolnod, ami a saját fakultatív kiadásod, semmi nem kötelez rá, csak neked így kényelmesebb? Igen.
Nem azon vannak kiakadva az emberek, butuska, hogy 30 ezerért tankolsz, hanem azon, hogy 30 ezerért tankolsz ZSEBPÉNZBŐL.
De különben miért nem beszéled meg velük, hogy adják el az autót és vegyenek egy másikat? Észérvekkel. Még nem említetted, hogy beszéltél volna erről a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!