Normális dolog, hogy a zsebpénzemből tankolnom kell ha használom a kocsit?
Figyelt kérdés
Én még suliba járok, nem rég van meg a jogsim is. Szüleim egyik kocsiját bármikor használhatom, de csak úgy ha a zsebpénzemből tankolok bele. Szerintem ez nem korrekt. Nem sok zsebpénzt kapok az a kocsi meg elég sokat eszik. Szóval nekem ez elég megterhelő. Szüleimnek meg nem számít. Nem tudom miért kell ezt elvárni.2015. nov. 22. 00:04
51/79 anonim válasza:
#50: Mint írta, 30 ezer zsebpénzt kap a királyleányka.
52/79 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy 30 ezer zsebpénzt kapok:) Azt mondtam majdnem annyiért tankoltam legutóbb. Csúnya is lenne ha csak 30-at kapnék....
Egyébként miért olyan fájdalmas/hihetetlen, hogy ma Magyarországon nem mindenki a létminimumon él?
2015. nov. 23. 22:42
53/79 anonim válasza:
Kérdező, egyre szánalmasabb vagy.
54/79 anonim válasza:
Menj aludni, kiskirálylány, a habos-babos ágyikódba...
55/79 anonim válasza:
A szüleid mivel foglalkoznak hogy ennyire gazdagok?
56/79 A kérdező kommentje:
Apa interim manager meg ingatlanfejlesztéssel és ingatlanbefektetésekkel foglalkozik. Anya meg marketing igazgató egy multinál.
Egyébként nem "annyira" gazdagok szerintem. Átlag top manager egzisztencia. Csak BP-en ezerszámra vannak náluk jóval gazdagabbak szerintem.
2015. nov. 24. 00:09
57/79 anonim válasza:
Ez nem gazdagság.kislány mi lesz veled ha a szüleid meghalnak ki fog tèged pénzelni?kis undoritó pláza cica
58/79 anonim válasza:
A két szülő keress legalább havi nettó 4-5 milliót. Azért ez szerintem rendesen gazdagság :)))
59/79 anonim válasza:
de a szülei mégis utálják, mert saját magának kell tankolnia, pedig megtehetnék, hogy nem egy fiatalra tolják ezt a terhet.
60/79 anonim válasza:
AZ én szüleim ketten 700 körül keresnek, tehát nem 3-4 millió és mégis ennyit megtesznek értem, hogy teletankolják az autóm amíg tanulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!