Miért nem segítenek a szüleim ha lenne miböl?
Tudod hány olyan ember van, akit nem támogatnak a szülei, mégis van hol lakniuk, van autójuk és meg tudnak élni?!
Tele vagy elvárásokkal, de arról semmit nem írsz, hogy te mit tettél le az asztalra. Ha az én gyerekem lennél és ilyen stílusban várnál el tőlem bármit is, én sem adnék neked semmit. Követelőzni könnyű és mindenki tud, de produkálni meg lusta vagy igaz?
A stílusom egyáltalán nem ilyen, hanem sokkal visszafogotabb, csak itt megtehetem hogy mutatom mennyire elégedetlen vagyok.
Tény hogy simán megtehetnék ök is hogy segítsenek, de nem teszik.
De nem gond majd megnézhetik magukat hogy kit fognak érdekelni amint külön költözöm, nem tudok összekaparni 30 milliót ami szükséges jelenleg saját lakásra és ami éves szinte valszinüleg milliókkal növekszik tovább, szóval marad a kuporgás pár évig, aztán jön albérlet nyugdijaskoromig...
Ezek a szülők nem olyannak tűnnek,akik bölcs megfontolásból,pedagógiai céllal tartanák ridegtartásban a gyerekeiket.Sokkal inkább olyan fillérb*szó emberek,akik az egyszer megkaparintott pénzt ki nem adnák a kezükből.Ez a típus az,amelyik rongyokban jár,szemét kaját eszik mert az olcsóbb,a párnacihában meg millióik vannak.
Nekem is vannak gyermekeim,és bár millióim nincsenek,támogatom őket ahogy tudom,ahogy engem is segítettek a szüleim, vagy őket a nagyszüleim. Szülőként megbuknék,ha a pénzharácsolás fontosabb lenne a gyerekeim boldogulásánál.
14-es köszönöm bárcsak így gondolkoznának szüleim is.
Igazad van apám és anyám is nagyon gyakran emlegetik hogy ök gyerekként éheztek meg még annyit se kaptak mint mi, meg hogy mennyire de mennyire rossz gyerekkoruk volt. Kb proli létböl felküzdötték magukat 30 év folyamatos munkával hogy tényleg semmi más életük nem volt a munkán kivül, de sajna a gondolkozásuk az proli.
Ha nekem szar volt legyen a kölyöknek is ez jön le nekem is, nem is szólva hogy gyerekkoromkat is nagyon megkeserítteték 18-éves koromig kb teljesen elzártak világtól mert mániájuk volt hogy vmelyikünk autó balesetbe fog meghalni ha egyedül megy bárhova is gyerekként, szóval buli stb társasági dolgok akkorról teljesen kimaradtak és igazából szólni se nagyon szóltak hozzánk naponta egy két mondatnál.
Most is egész nap a pénzröl szól hogyan kereshetnének még többet, meg ha mi akarunk akkor küzdjünk érte ahogy ök is tették.
Szerintem is adhatnának mind a három gyereknek egy-egy lakást,ha annyira féltik a pénzüket, akkor haszonélvezettel terhelten, hogy ne tudjátok eladni vagy elzálogosítani.
Ezen felül szerintem sem kellene adniuk mást, különben nem tanuljátok meg sosem, hogy a pénznek milyen értéke van, viszont a mostani lakáspiaci helyzetben egy fiatalnak tényleg irreálisan nehéz saját lakáshoz jutnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!