Miért nem segítenek a szüleim?
Párommal most vettünk lakást hitelre, a szülei segítettek anyagilag is valamennyit es tárgyakkal is. Az én szüleim pedig konkrétan semmiben. A párom anyukája rosszabb helyzetben van ,mint ők, egyedül neveli 100ezer ftból a lányát. Én nem kaptam segítséget ,mert állítólag nincs miből azonban a testvéremnek 200ezer ft értékű dolgot vettek 2hónapja..
Magyarul rám nincs, rá van..!?
Kulturáltan meg lehet kérdezni, és akkor nem förmednek rád, nem úgy kell nyitni, hogy "Anya, jóskának bezzeg vettél, engem meg letojsz"
Egyébként lehet, hogy úgy gondolják a szüleid, hogy te nem vagy erre szorulva, míg a te tesódat nem volt ki támogassa anyagilag. Egyáltalán rákérdeztél erre, vagy mondtad, hogy kéne egy kis anyagi támogatás?
Persze , mondtam. :/
Kedves 5os valaszolo. A kerdesem a szuleimre iranyult, azonban a parommal erosen ketlem, hogy valaha is elvalnanak az utjaink(legalabbis remelem) miutan boldog kapcsolatban elunk a gyerekunkkel. :) rossz lehet Neked, ha azonnal ilyenre gondolsz. De ha oda kerulne a sor, sem lenne ebbol vita, mert konkretan mindent O teremtett elo a csaladjaval, szovaal nem vinnek semmit, csak az eletem szerelmet, a gyerekem. Ha valaki lemond a csaladjarol, akkor szeresse a targyait egy eletre. De tudod.. Ember tervez, Isten vegez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!