Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem segítenek a szüleim?

Miért nem segítenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Párommal most vettünk lakást hitelre, a szülei segítettek anyagilag is valamennyit es tárgyakkal is. Az én szüleim pedig konkrétan semmiben. A párom anyukája rosszabb helyzetben van ,mint ők, egyedül neveli 100ezer ftból a lányát. Én nem kaptam segítséget ,mert állítólag nincs miből azonban a testvéremnek 200ezer ft értékű dolgot vettek 2hónapja..

Magyarul rám nincs, rá van..!?

2018. nov. 16. 17:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem a szüleidnek teszed fel ezt a kérdést?
2018. nov. 16. 17:27
 2/19 A kérdező kommentje:
Mert csak rámförmed és leordít..
2018. nov. 16. 17:30
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem segítenek akkor ne várj tőlük segítséget (szerintem), azzal, hogy arra gondolsz: "bezzeg neki segítettek" csak magadat idegesíted.
2018. nov. 16. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Felnőtt vagy és rád förmed és leordít? Milyen alapon? Ennyi infóból amit mit szeretnél mit mondjunk? Kezdjük el habzó szájjal szidni a szüleidet vagy mi?
2018. nov. 16. 18:01
 5/19 anonim ***** válasza:
16%
Jaj micsoda moka lesz itt amikor elvalnak utjaitok a paroddal, hogy kie legyen a lakas :D
2018. nov. 16. 18:31
 6/19 anonim ***** válasza:
91%

Kulturáltan meg lehet kérdezni, és akkor nem förmednek rád, nem úgy kell nyitni, hogy "Anya, jóskának bezzeg vettél, engem meg letojsz"

Egyébként lehet, hogy úgy gondolják a szüleid, hogy te nem vagy erre szorulva, míg a te tesódat nem volt ki támogassa anyagilag. Egyáltalán rákérdeztél erre, vagy mondtad, hogy kéne egy kis anyagi támogatás?

2018. nov. 16. 18:54
 7/19 A kérdező kommentje:

Persze , mondtam. :/

Kedves 5os valaszolo. A kerdesem a szuleimre iranyult, azonban a parommal erosen ketlem, hogy valaha is elvalnanak az utjaink(legalabbis remelem) miutan boldog kapcsolatban elunk a gyerekunkkel. :) rossz lehet Neked, ha azonnal ilyenre gondolsz. De ha oda kerulne a sor, sem lenne ebbol vita, mert konkretan mindent O teremtett elo a csaladjaval, szovaal nem vinnek semmit, csak az eletem szerelmet, a gyerekem. Ha valaki lemond a csaladjarol, akkor szeresse a targyait egy eletre. De tudod.. Ember tervez, Isten vegez.

2018. nov. 16. 19:03
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
Hát akkor remélem,hogy az előbbi feltételezésem a helytálló, mert egyébként az ilyesfajta kivételezést gyomorforgatónak találom.
2018. nov. 16. 19:08
 9/19 A kérdező kommentje:
Tudja, jogy jelenleg nagyon raszorulok.. De ugy latom a testverem fontosabb, mint en. Az a targy amit kapott 200e ft ertekben pedig egy tekefon. Mert az elozo akadozott neki es 89x foldhoz vagta.. Errol ennyit. Talan nem erdemlem meg a szeretetet es a segitseget. Sose mondta , hogy szeret. Sose mondta ki. (Ilyen tipus) es bocsanatot sem ker soha senkitol. Hat..az en gyerekem biztis nem fog igy felnoni..
2018. nov. 16. 19:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Es kulturaltan kerdeztem meg, de azonnal felvidzi a hangjat, hogy mit kepzelek en, hogy tudja o finanszirozgatni az en eletem ..
2018. nov. 16. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!