Párommal most vettünk lakást hitelre, a szülei segítettek anyagilag is valamennyit es tárgyakkal is. Az én szüleim pedig konkrétan semmiben. A párom anyukája rosszabb helyzetben van ,mint ők, egyedül neveli 100ezer ftból a lányát. Én nem kaptam segítséget ,mert állítólag nincs miből azonban a testvéremnek 200ezer ft értékű dolgot vettek 2hónapja..
Csak annyit mondok, hogy el fog jönni az az idő, amikor rászorul majd a finanszírozásodra, és röhögve fordíthatsz neki hátat.
2018. nov. 16. 19:50
12/19 anonim válasza:
Te vetted fel a lakást hitelre, vagy a szüleid? gyanítom a tesód még kiskorú, vagy bár nagykorú, de egyelőre tanul, illetve a szüleid háztartásában él, még nem kezdett önálló életet. úgy gondolom, hogy alapvetően amennyiben így van, így a szüleid érthető, hogy még a ki nem repült gyereküket támogatják. Te elég felnőtt voltál, hogy lakáshitelt vegyél fel, gondolom vagy 10-15-20 évre. ne várd, hogy a szüleid fizessék ki helyetted.
2018. nov. 16. 20:06
13/19 anonim válasza:
Mi is lakásvásárlás előtt állunk a párommal és nekem se segít anyum pedig megtehetné. Sőt, megpróbált először rávenni h az x milliómat adjam neki, vesz belőle 2 kis xar lakást és kiadja albérletbe nekem meg a tesómnak. Kiröhögtem. Akkor megpróbált bekavarni h a nagymamám a 10 éve kötött (az én nevemre) lakáskasszát mama adja neki. Ezt is benézte. Apum és a párom anyukája fele annyit keres mint anyámék, de kisemmizne ha tehetné. Én már nem akadok fent azon h nem segít, ő pénze, szórja csak el wellness hétvégékre meg fodrászra, lexarom... Azt megjegyzem mondjuk h a családi házunkat a 2 nagyszülő tette össze nagyrészt, anyám meg eladta és azt éli fel... Még örökségünk se lesz tőle tesómmal.
De ne is várjon el semmit tőlem ha neki elfogy a pénze és kirakja a palija.
2018. nov. 16. 20:12
14/19 anonim válasza:
Csodálkozunk a sok testvér utálaton,hát a szülők kivételezése miatt van 100 % ban,hogy a testvérek gyülőlködnek..
2018. nov. 16. 20:21
15/19 anonim válasza:
Ne rágódj ilyeneken. Sok családban előfordul, hogy a testvérek nem érzik az egyenlő bánásmódot, pedig lehet, hogy a szülők valójában azonos módon állnak a gyerekeikhez, de az érveiket, megfontolásaikat vagy érzelmeiket nem kötik a gyerekeik orrára. Az én szüleim az öcsémre íratták a lakásukat, de én nem foglalkoztam ezzel a dologgal. Az apósom minden olyan esetben, amikor pénzzel segítette a sógoromékat (pl. autóvásárlás), akkor a lánya (feleségem) irányában szinte azonnal "ellentételezte" a dolgot.
2018. nov. 16. 20:26
16/19 anonim válasza:
Hát én megnézem, hogy szakítás után hogy fogod vinni a gyereked a semmibe, míg a párodé marad minden. Meg azt is, hogy valóban nem fogsz semmit sem követelni.
2018. nov. 16. 21:57
17/19 anonim válasza:
ne foglalkoz vele,nem éri meg .nálunk az unokákal volt az hogy különbsége volt téve.
2018. nov. 17. 06:18
18/19 anonim válasza:
Mert nem te vagy a kedvenc..
2018. nov. 17. 13:01
19/19 anonim válasza:
Mit lehet erre mondani? Csak annyit, hogy igazságtalanok a szüleid. De vigasztaljon a tudat, hogy igazságtalan szülőkkel szemben nincsenek kötelezettségeid. Ha netán segítségre szorulnának valaha is, majd akkor emlékeztesd őket arra, hogy kitől is kéne várniuk ezt. A testvéredtől.
Azért a párod sem piskóta. Rá is haragudhatnál, és joggal. Miért is fogad el segítséget a nyomorgó anyjától? Ehhez aztán pofa kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!