Nem reg szuletett gyermekunk . Ezutan ez mindig ilyen lesz?
De itt nem a tesókádról van szó, ember. Itt 2 hétről van szó. Ha 2 hete meghalt volna az anyja, senki nem mondaná neki, hogy na vidulj, szopjál. Ha 2 éve, akkor már teljesen más a helyzet.
Ez akkor is sokk. Mentálisan és fizikálisan is. Elég gáz, mikor nők nem állnak ki a nők mellett, csak jön a "ha nekem szar volt, ő is kibírja".
A kérdezőt bezzeg senki nem savazza, hogy mi az, hogy nem hitte, hogy ez lesz.
Látom még mindig az anyucik lógnak itten... hát igen, én is megírtam anno a saját tapasztalatomat a témában, és hát ezerszer inkább a döghalál, mint egy "anyatípusú" nő "szerelme". (szerencsére azért nem ennyire drámai a helyzet a valóságban, vannak ép személyiségű nők is)
Persze mindig vannak intő jelek, csak sajnos ezeket az ismeri fel, aki egyszer már megtanulta a saját kárán... szóval amikor egy hölgyemény a teszten lévő 2 csík után röviddel kijelenti, hogy "én már anyuci vagyok, nekem már a kicsibabám az első" és elkezdi minden dolgát a legfeljebb borsónyi embrióhoz igazítani - nos akkor kell az illető hölggyel megfogatni a kilincset - kívülről. Vagy amikor 6 hetesen nincs más témája, csak a picibaba... szóval amikor az ember detektálja a beszűkült tudatállapot jeleit az asszonypajtin.
Valóban, innentől te csak arra vagy jó, hogy vidd haza a pénzt amit elb*szhat a Pepcoba.
Te már nem fersz bele az ő és a kicsibabucikájaanyuciszerelme életébe. Ez van, sajnos ő nem maradt volna veled ha nem tudsz gyereket csinálni, hiába az eskü. Ő az a fajta nő, aki annyit tud felmutatni magáról innentől, hogy ő ANYA, eddig sem volt benne több, csak ügyesen titkolják amíg kell. Mindent el kell neki nézni még évek múlva is, mert hát ő bizony szült. Sajnos te már csak mellékszereplő vagy, amire szüksége volt a házasságotokból azt már teljesítetted. Legközelebb a "kistesó" kérdésnél leszel jó ismét.
Sajnállak.
Mit akarsz?Most szült a feleséged.Nem szégyelled magad,mit közelednél?A szülés nem olyan,hogy kipottyantya a gyereket az asszony aztán mehetünk masnap dugni megint es semmi baj..Ez egy uj feladat,uj elethelyzet,amihez NEKED is alkalmazkodni kell!Szerinted hogy erezheti magat a feleseged h elmesz reggel munkaba,egesz nap o csinal mindent otthon es faradt,a mellei megduzzadnak az anyatejtol,szopiztatni,lefejni a tejet stb kell es te hazaersz a munkabol estefele?
Miert nem beszelgetsz vele?Gyerekeddel mennyit foglalkozol mikor otthon vagy?
Ha a babaval foglalkozik,akkor nem depresszios!
Ha depis lenne egyaltalan nem erdekelne h ehes a baba v h mi a baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!