Nem reg szuletett gyermekunk . Ezutan ez mindig ilyen lesz?
Haza erek melobol kisebb letargia var
Hát, jobb helyen apuka nem melóból megy haza a második héten, hanem otthon van...
2 hét alatt már nincs kedved hozzászólni?
2 hete szült egy gyereket! Új neki a helyzet, nyilván fáradt, kimerült, lehet, hogy kétségbe van esve, mert egy magatehetetlen, beszédképtelen 3 kilós csomagot kell életben tartania.
Most nem a hisztidre van szüksége, hanem a támogatásodra. Lelkileg, fizikailag, érzelmileg.
Aha. Szuper, hogy te azt akarod, ami régen volt. Feltűnt, hogy van egy gyereketek? A te életedben mi változott? MErt ezek szt kb semmi...
Miért nem vagy otthon vele az első héten, amikor hazavittétek a babát a kórházból??? És akkor azt kérdezed, mi a baja? Hát az, hogy egyedül van... és hazamész munkából, elvárod, hogy bűbájosan csevegjen veled, miközben tojsz rá magasról.
" Kb 2 hete szuletett "
Már itt bajok vannak. Ennyire érdekel, hogy azt sem tudod mikor született?
Szerintem teljesen igazad van.
Nekünk két családunk van. A párom mindig normális volt, s az is a mai napig.
A kérdező írta, hogy nem a sexről van szó.
Egyszerűen ő már útba van az asszonykának. Az itt válaszolók 80%-a szerint ez jogos is. KB még 20 évig...
Baj van a fejekkel..
Na elolvasva a válaszokat, most még biztosabb vagyok az örekbefogadásban, a szülés meg csak távolabb került tőlem.
Amúgy gondolom fáradt, meg van minden baja, azért síri otthon a hangulat. Én amúgy a kérdezőt is megértem, elég sz*r helyzet ez mindkét félnek. Azért címezhetne 1-2 kedves szót neked is, mondjuk ha alapból nem volt ez a fajta, akkor szülés után meg végképp nem lesz. Én kedves vagyok a párommal, nem bírom ki hogy ne mutassam ki felé a szeretetem, de mivel még nem szültem, nem tudhatom milyen lennék ha igen. Valszeg azért nem olyan, mint a feleséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!