Nem reg szuletett gyermekunk . Ezutan ez mindig ilyen lesz?
Utólsó 2 100%! Szuper.
Azért a párjához csak szólhatna...
Hulla fáradt..? Ha ha... Miben?
Nekünk két gyerekünk van. A nejem az első perctől kezdve normális volt. Még amikor kicsik is voltak. Én napi 10-15 órát dolgoztam. (építkezésen) Sokszor havi 30 napot. Mindig rendes asszonyka várt otthon. Még akkor is mikor fáradt volt. Olyankor kevesebbet beszélgettünk. De a mai napig nem estem ki a kosárból, ő sem. Már felnőttek a gyerekek.
Fejben dől el minden.
Miért ne lenne neki? Én sem drámáztam szülés után, alig vártam, hogy otthon legyek.
Ha valami baja van a feleségnek, akkor meg kell mondani. Ha nem mondja, honnan kéne tudni a kérdezőnek, hogy mi lelte?
#27-es! Köszönöm!
Már írt privátban is... Csúnyát..
Igen van feleségem. S mindig elmondta, ha gondja volt. Én is neki. Ennyi.
Az utolsó midatodra nagyon felfigyeltem. Ez olyan,mintha féltékeny lennél a babátokra.
A feleségednek sem könnyű,hidd el.testileg kimerült,a hormonok is játszanak benne,ráadásul ott van a pici,akivel még neki is össze kell szoknia. Csak arra tudok gondolni,hogy azért ilyen veled,mert látja rajtad,hogy benned nem változott semmi. Legyél apuka és mikor a pici alszik,akkor foglalkozz a pároddal.
#30 szívemből szóltál! eddig egy gyermeket szültem, életem legjobb idöszaka volt az első egy év + a rózsaszín köd, hogy a szerelmemmel végre saját családunk van... Nemhogy nem szoltam volna hozzá,hanem minden percét kiélveztem/kiélvezem azóta is.
És igen, nem a pasi a hibás ebben a történetben, azért a nö igenis tudja már, hogy mit vállal és ha vállalja, tegyen is meg érte mindent, es ne rontsa el a kapcsolatát/ családját! Gyenge kifogás az, hogy szült es azért rossz kedvű, ugyan már, én szülés után (akármilyen rohadt fajdalmaim voltAk) repestem az örömtől, leírni nem tudom, mennyire boldog voltam.. ha a szóbanforgó hölgy nem valtozik, ennek is csak válás lesz a vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!