Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem reg szuletett gyermekunk...

Nem reg szuletett gyermekunk . Ezutan ez mindig ilyen lesz?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete szuletett meg pici babank. Azota felesegem total megvaltozott. Alig szol hozzam, nem beszelgetunk. Rossz a kedve. Unott. Probalok kozeledni de igy mar szinte nejem sincs kedvem hozzaszolni. Haza erek melobol kisebb letargia var. Gyerek kapja a kedves babusgato szavakat nekem meg mintha vmi befogaditt kutya lennek.
2019. aug. 21. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
35%

Az én férjem is rengeteget 12 órázik. Elhihetitek, hogy szívesebben lenne a gyerekével és a feleségével, viszont valamiből élni kell

12 óra fizikai munka után meg nem várom el, hogy ő rendezze a babát.

2019. aug. 22. 06:34
 42/87 anonim ***** válasza:
76%
Valamiből élni kell? Elásnám magam, ha a férjemnek kellene megszakadni, hogy babázhassak. Ahol nincs élete munka mellett, ott talán várni kellett volna. Vagy kicsit lejjebb adni az igényekből egy időre.
2019. aug. 22. 06:36
 43/87 anonim ***** válasza:
33%
Aztán azok 1-2 év múlva csodálkoznak ha elhagyja őket apuka akik szerint normális hogy semmit nem foglalkoznak a férjükkel szülés után.
2019. aug. 22. 06:36
 44/87 anonim ***** válasza:
38%

Lejjebb adni?? Baba mellett??? Ezek nem a szülők igényei, hanem a gyereké. És igen, au én fizum ilyenkor 70 %-os. És nem, nem a baba miatt szakad meg, ilyen a munkája. Én viszont csak otthon babázok.

Azért nem olyan borzalmas ez, hogy nekem valakinek rohanni kell segíteni. Le is szakadna a pofám, ha nem bírnám ellátni a saját gyerekem, pedig egyéb dolgom sincs mellette.

És ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem fürdet néha az apuka. Viszont ha dög fáradtan hazaesik, akkor hadd ne passzoljam már rá még a baba alapellátását is.

2019. aug. 22. 06:46
 45/87 A kérdező kommentje:

Csak a felreertesek miatt... Probalok segiteni, etetest rendszeresen csinalom...fozom a felesegnek a teat, foglalkozok gyerekemmel is,...neha mosaat is megcsinakom (vagyis a gep:)..nyilvan tudom, hogy en sem vagyok tokeletes, csak mostanaban nagyon nagyot fordult ez a dolog, ezelott teljesen mashogy viselkedtunk egymassal.

Tudom hogy kozosen kell megoldanunk, de megmondom oszinten nem erre szamitottam.

2019. aug. 22. 07:12
 46/87 A kérdező kommentje:
Mar mint hogy nem ilyen problemakra szamitottam.
2019. aug. 22. 07:13
 47/87 anonim ***** válasza:
41%

Ha elmegy dolgozni az a baj ha nem megy az a baj, ha nem szexet akar csak beszélni az a baj mert biztos hogy szexelni akar, ha elmegy dolgozni biztos ha hazaér nem csinál semmit így az is baj. Ha csinál akkor is baj.

Csak a baj van.

2019. aug. 22. 07:17
 48/87 anonim ***** válasza:
53%

Kedves #40-es!

Nem általános iskolás fantázia. Mint írtam bárkinek bármikor bebizonyítom.

S hogy miért építkezésen dolgoztam akkor.

Tudod '95-ben költöztünk ide. Akkor nem volt ennyi munkahely. Mindenhol kérdezősködtem, (szó szerint, hogy tud e valaki munkát), eladótól, ismerősömtől stb.. Egy két napra rá, faterom öccse jött, s azt tudta.. Több mint két évet dolgoztam velük. Közben keresgéltünk normális állást. Így alakult.

Valaki írta, hogy szidom a hölgyeket. Itt is mivel már mással nem tudtok érvelni, privátban sértegetett az egyik hölgy.

Ez az ami nem tetszik.

A világ problémáit az ilyen típusú hölgyek átvetítik ránk. Ha más nincs akkor sértegettek. Ha élőben lennénk, akkor jönne a sipákolás.

További szép napot!

2019. aug. 22. 07:36
 49/87 anonim ***** válasza:
59%

Mint írtam, nem ellenségként kell tekintenünk a párunkra, hanem társként.

Nem hibáztatni kell a másikat. Hanem dícsérni, biztatni. Beszélgetni egymással.

Itt is az ifjú asszonyka, elmondhatná a problémáját. Pl:fáradt. Szeretné ha a férje, otthon maradna vele egy hetet, vagy bármit.. Ha most ilyen a helyzet, akkor mi lesz 10-30 év múlva?

Nem hisztizni, morcoskodni kell.

Mondja a kérdező szemébe, ha valamit nem találtál helyesnek.

2019. aug. 22. 07:50
 50/87 anonim ***** válasza:
40%

"Valamint ennél nagyobb bunkóságot, hogy kb. 2 hete született egy gyereked.... Legalább azt tudnád mikor." - miért, szerinted nem tudja???

Lenne a kérdés szempontjából bármi jelentősége, ha a "kb 2 hete" helyett "15 napja 8 órája és 32 perce"-t ír? Azon túl, hogy már egy perc múlva se lenne igaz, nemhogy másnap?

Kérdező, fel a fejjel, lesz még rosszabb is.

2019. aug. 22. 09:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!