"Onnantól mehetne intézetbe a fajtájához, tőlünk többé egy fél szelet kenyeret se várjon." - mondjuk az ilyen szülőktől való megszabadulással csak jól járna...
2019. júl. 26. 17:24
32/67 anonim válasza:
31es, miért mit vár egy lecsúszott drogos? Hogy majd anyuciék fizetik a kis szenvedélyét meg eltartják?
2019. júl. 26. 17:32
33/67 anonim válasza:
#32, a kérdésben szeplő mitől lenne lecsúszott drogos??? Kb annyi köze van hozzá, mint a buliban 2 sört megivónak a lepukkant alkeszhez...
A kedves szülők egy részének meg miért kényszerképzete az, hogy azzal tesz jót, ha a saját gondolkodását és értékrendjét próbálja a gyerekére erőszakolni? Ha erről leszoknának végre, nem lenne az ország középkorúinak fele klinikai idegbeteg, és nem a Xanax meg az antidepi lenne a legjobban fogyó gyógyszer a "drága" civilizációnkban...
2019. júl. 26. 17:40
34/67 anonim válasza:
Még nem az, de nem az a kérdés, az lesz, vagy sem, hanem hogy mikor lesz az.
2019. júl. 26. 17:41
35/67 anonim válasza:
Hát hogyne... az összes 2 sört megivóból is lepukkant alkesz lesz, mi?
(az alkohol addiktívabb az MDMA-nál)
2019. júl. 26. 17:43
36/67 anonim válasza:
33as, használ drogot? Igen..akkor lecsúszott alja drogos, akiből sosem lesz a társadalom hasznos tagja így léteznie is felesleges.
2019. júl. 26. 18:12
37/67 anonim válasza:
#36, veszélyes vizekre eveznénk azzal, hogy kinek felesleges léteznie és kinek nem... én mondjuk a saját értékrendjüket másra erőszakolók létezéshez való jogát kérdőjelezném meg ... de nem teszem... mert van sejtésem, hogy az ilyesmi hova vezet...
2019. júl. 26. 18:18
38/67 anonim válasza:
Mert a TE értékrended a tuti, ugye? Amiről itt hadoválsz, az maga az anarchia. Nem "erőszakoljuk rá" senkire, hogy nem szabad lopni, nem szabad nemi erőszakot elkövetni, nem szabad gyilkolni, mert ez a mi elcseszett értékrendünk, mi? Nem vagy normális, látszik, hogy szétszívtad az agyadat. Drogos alja hulladék.
2019. júl. 26. 18:27
39/67 anonim válasza:
Ez nem értékrend kérdése. Az alkoholt és a kábítószereket nem lehet egy lapon említeni. Alkoholnak sok pozitív hatása van és nem feltétlenül a tudatmódosító hatása miatt fogyasztja valaki. Ellenben a kábítószereket kizárólag azért fogyasztják, mert tudatmódosító.
Az alkoholfogyasztást és a kábítószerfogyasztást törvény szabályozza. Szóval lehet itt jönni az értékrenddel, de eh nem értekrend, hanem törvény.
Az, hogy valakinek véleménye is van a dolgokról, az mem azt jelenti, hohy törvény felett áll. A kutyát nem fogja érdekelni, hogy szerinte belefér néha.
2019. júl. 26. 18:41
40/67 anonim válasza:
Azert mert az alkohol legalis, semmivel sem jobb bizonyos tudatmodosito illegalis szerektol. Az extasy egy mestersegesen eloallitott valami, de a gyerekem sose jutna el oda, hogy minden hetvegen hasznalojava valljon. Engem ugy neveltek, elmondtak minden legalis es illegalis drog (mert az alkohol is drog! Tessek utana nezni.... minden drog ami fuggoseget okozhat!) hatasat, negativ oldalat. 17 evesen olyan barati tarsasagom volt ahol mindenki illegalisan drogozott, mindig kinaltak, mindig elutasitottam. Nem erdekelt soha sem. Ittam par koktelt es en elvoltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!