Szülők, titeket zavarna, ha a 17 éves fiatok néha ecstasyt fogyasztana hétvégente, ha bulizni megy?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 22:16
11/67 anonim válasza:
En mar boven nyomtam az ilyesmiket 17 eves koromra, de biztos h ne orulnek ha a lanyom modellezne az en tinedzser eveimet.... :)
12/67 anonim válasza:
Ha megtudnám, nem adnék neki több pénzt 🤷🏻 Amíg ezt érzi jónak, csinálja, úgyse lehet visszatartani. Viszont asszisztálni se kötelező.
13/67 anonim válasza:
Nyilván nem engedném meg neki. Igyon felőlem (lehetőleg mértékkel), de több nem. A fiatalság nem arról szól, hogy minden hétvégén drogozni kell. Itt nem egy pia szintű dologról van szó, hanem egy illegális szerről, amivel ha elkapnak, mehetsz a sittre (bár ha jól tudom, ennél is vannak kiskapuk, de az lehet csak a fűre igaz).
14/67 anonim válasza:
11es, szerintem az 5ös viccelt.
15/67 anonim válasza:
Nem, mert kidobnám. Hiába nincs 18, nekem nem kell egy lecsúszott drogos a házamba.
16/67 anonim válasza:
Ez ugye nem komoly kérdés? Ha egy lecsúszott senki akarsz lenni, normális emberi kapcsolatok nélkül és majd magányosan akarsz megfulladni a saját hányasodban, akkor jó úton jársz.
A drogot ki sem szabadna próbálni, nemhogy rendszeresen. Most csak hétvégente utána meg naponta..
17/67 anonim válasza:
Persze, a szemem könnybe lábadna a büszkeségtől és azonnal megosztanám vele a családi recepteket az elkészítéséhez.
Amúgy őszintén? Van normális szülő akit nem zavarna ha semmirekellő drogos a gyereke?
Aki szerint meg 17 évesen a felnőttkor küszöbén áll, akkor gondolom az 18 évesen el is költözik otthonról és egyedül tartja el magát igaz? ha már olyan felnőtt...
18/67 anonim válasza:
Hogyne zavarna? Ha a dohányboltban elvileg nem adnak ki dohányterméket egy kiskorúnak, gondolod, Édesanyád megdicsérne érte, ha ezért büntetnék meg? Inkább készülj a pótvizsgára. Gondolom megbuktál, ha ilyent kigondolsz. Vagy ha mégsem, segíts Anyudnak a házimunkában.
19/67 anonim válasza:
jo nagy atyai pofont kapna ha nem adna belole
20/67 anonim válasza:
A dílerek és a felnőttkor küszöbén álló öntudatos 17 évesek egységesen ppntozzák le a normális emberek válaszait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!