Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Higgyek a férjemnek? Össze...

Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés
Nővérem lánya (20 éves) elém állt pár napja,h beszélnünk kell. A férjem kikezdett vele. Kérdeztem az első sokk után hogy ez mit jelent? Azt mondta ÚGY szólt he neki a farka méretéről. Előtte beszgettek erről-arról, szexről is és végül beszólt neki és megsimogatta a karját. Kérdeztem hogy ez mikor és hol történt? Azt mondja két évvel ezelőtt. Valahogy akkor és ott ugy éreztem, mintha a semmi közepén állnék. Miért most szólt? Miért nem akkor? Állitólag erőt gyűjtött. Férjemet megkérdeztem. Tagad. Kértem, h beszéljük meg hármasban. Férj nem hajlandó rá, a feltételezés is sérti. Unokahúgom akarna de mára már más is történt. Nem részletezte. Én nem tudom kinek higgyek. Nem így ismertem meg a férjem! Nem tökéletes ember de ez....sokkkk! Összetörtem😣😣😣😣
2018. aug. 26. 23:32
 81/105 anonim ***** válasza:
78%
Jó persze utolsó, hagyjuk már. Te vígan elszórakoztál volna a zaklatód közelségében több évig, ha tényleg történt bármi is ami ennyire megvisel, hogy rögtön megkövezést kiáltasz a másikra? Nekem ne mondd azt, hogy semmi nem látszódott volna rajta. Az meg pláne hihetetlen, hogy a nővére nem ment palávert csapni azon nyomban, hogy a lány elmondta neki a dolgot.
2018. aug. 30. 08:55
 82/105 anonim ***** válasza:
72%
Ha a #80-at beadnák egy birkának, az is megveszne szegény... az embernek az életkora az EGY tulajdonsága a sok közül, sok más egyéb külső és belső tulajdonság mellett. Egyfelől. Másfelől meg se a szerelmet, se a kémiát két ember között nem az elvi megfontolások mozgatják.
2018. aug. 30. 11:18
 83/105 A kérdező kommentje:
Beszéltünk. Unokahúggal is. Egymásra mutogatnak. Okosabb nem lettem, ugy érzem. Újra számonkértek hogy mikor hagyom el. Belefáradtam. Majd lesz valami..
2018. aug. 30. 22:13
 84/105 anonim ***** válasza:
21%

"Újra számonkértek hogy mikor hagyom el."

Mármint az unokahúg és anyukája, ugye? Mondom, ez a bizonyíték, hogy megtörtént minden. Most türelmetlenül várja, hogy férjed független ember legyen, sőt magányos, akinek bebújhat az ágyába.

Apró kérdések: Unokahúgod apja együtt él a nővéreddel? Ha igen, mit tud erről a sztoriról? Ha tud, mit szól hozzá?

Csak azért jutott ez eszembe, mert egy átlag apuka, ha a sógora a farokméretéről mesélne a 18 éves lányának, alighanem miszlikbe aprítaná a kedves sógort.

Függetlenül attól, hogy tagad a férjed, beszélgettetek arról, hogy hogyan tovább? Pl. ő szeretne veled maradni? Vagy inkább a sértettség mögé bújik, hogy szétverhesse a kapcsolatot? (Majd utána ráugorjon a 20 éves cicusra, esetleg édeshármasban az anyukájára is.)

2018. aug. 30. 22:37
 85/105 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező (#83) a #74-es véleményem fenntartásával (szerintem tök értelmetlen ez az egész, wihar a biliben) ha mindenáron foglalkozni akarsz a témával, közöld a nővéredékkel, hogy eszed ágában sincs elválni. Erre ők kénytelenek lesznek reagálni valamit, amiből tán kiderül, miről szól ez az egész.
2018. aug. 31. 00:29
 86/105 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem válaszold meg az előttem hozzászóló kérdéseit. Szerintem is a nővéred és a lánya a ludas. Miért kérdezhetnék másért, mikor válsz el? Ez röhej!
2018. aug. 31. 07:20
 87/105 anonim ***** válasza:
17%

100%, hogy nem kamu, mertörtént.

De te ne kutass,ne kérdezösködj lépj tovább, mert a múlton nem tudsz vátoztatni.Persze csak ha vele maradsz.

Ki fogsz készülni!

2018. aug. 31. 08:36
 88/105 acelsziv ***** válasza:
82%

Hmm. Eléggé pengeélen táncolsz. Két egymásnak ellentmondó állítás van itt. Inkább nézd meg a körülményeket. A férjed egyszerűen azt mondja, hogy nem történt meg. Ideges közben? Mennyire ideges? Mint akit a feltételezés bosszant, vagy mint aki lebukástól fél? Ezt látnod kell, ha eléggé ismered őt.

A másik oldal több kérdést fölvet. Ha tényleg megtörtént, akkor hogyhogy lazán bulizgattak még ott évekig? Semmi feszültség? Aztán egyszer még semmi nem volt aztán már fogdosta is? Most akkor mi az igaz? És az anyja miért nem szólt évekig? Miféle anya az aki elnézi, hogy a lányát egy rokon molesztálja és közben lazán bulizgat meg jópofizik a rokonnal? Ez azért gyanúsabb.

El kell döntened kinek hiszel és állást foglalnod, mert ha bizonytalanságban maradsz az ki fog készíteni.

HA az unokahúgodék nem hajlandóak a férjeddel egyszerre leülni és megbeszélni, hogy mi történt az azt jelenti, hogy sárosak és nem mernek szembenézni a férjeddel. Ergo hazudnak.

2018. aug. 31. 09:49
 89/105 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem a legvalószínűbb, hogy viszonyuk volt, de elpattant valami a kiscsajnál, ezért kipakol, csak ferdítve. Talán az anyja is hazudik, hogy tudott róla.

Nincs olyan anya, aki évekig haverkodik azzal, aki molesztálja a gyerekét mindenféle kényszer nélkül.

Elképzelhető, hogy a lány kérte az anyját, hogy hazudja, tudott róla. Neki pedig közben előadta, hogy évekig nem tudta feldolgozni, de nem fognak csak neki hinni, stb.

Összegezve: szerintem mindenki sáros, csak nem úgy, ahogy elő van adva.

2018. aug. 31. 11:33
 90/105 anonim ***** válasza:
32%

Hány éves a férjed? Hogy néz ki? Jó pasi? Van pénze? Van szép kocsija? Milyen a természete? Alkalmazkodó? Nőket becsüli? Végez házi munkát? Jó a fizetése? Humoros?stb. Mi miatt kellhet a 20 éves lánynak?Ami miatt nem a saját korosztályában keresgél.Mi a vonzereje a férjednek, ami miatt el szeretné tőled venni? Ő mit láthat benne?

Bennem az is felmerült, hogy lehet nem is a lánynak kéne a férjed, hanem az anyjának, csak az csúnyább dolognak tűnne, hogy a testvére férjét elszereti, meg ő már öregebb is, nem olyan mutatós és hamvas mint a lánya, ezért először a lány elcsábítja, majd mikor már téged otthagy, akkor a lány dobja, és automatikusan ott marad neki az anyja, aki majd mindent bevet hogy megvígasztalja.A lány és anyja összefogtak ez ügyben.

Csak nem megy nekik olyan egyszerűen a dolog, mert a férjed nem akar válni tőled, de belekeverték egy kis csábítgatással.

Itt azt kéne, komolyan leülni a férjeddel, és döntse el mit akar.Ha marad veled, akkor legyen férfi, álljon ki kettőtök mellett, és vetkőzze le a két nőt.Ne neked kelljen velük harcolni, ha ő keveredett bele, ő oldja meg, de férfiasan, teljesen zárja le az ügyet.Sőt még a testvéreddel, lányával is mindenféle kapcsolatot be kell fejezni, még köszönni se kell nekik, ha elmenni onnan nem tudtok.

Ha a férjed ezt nem teszi meg, akkor nem tudja mit csináljon.Akkor vagy elhagyod, ha ennyire gerinctelen, vagy élsz vele és kikészülsz idegileg te is, gyerekek is.Ebben az esetben gondolkozz azon, mit eszel rajta?

Amúgy szép kis család vagytok!

Ennyire nem ismerni egymást!

Nekem van 3 testvérem, de 100% biztos, hogy egyikünk se lenne képes ilyesmire a másik ellen.A becsület és a jó kapcsolat mindennél fontosabb.

2018. aug. 31. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!