Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!
Szerintem nem kell tovább adni alá a lovat, mert több dolog miatt süt a kamu.
- 3 gyerekes anya éjnek idején nem írkál regényeket, pláne nem használ idióta smiley-kat
- a "hogy" szót egy érett felnőtt nő, aki figyel a fogalmazásra, és a hihetőségre, nem egy h betűvel tudja le
- hol van a kérdező egész nap? Éjjel óta válaszolt már ide, vagy akárkinek privátban?
"- 3 gyerekes anya éjnek idején nem írkál regényeket, pláne nem használ idióta smiley-kat
- a "hogy" szót egy érett felnőtt nő, aki figyel a fogalmazásra, és a hihetőségre, nem egy h betűvel tudja le
- hol van a kérdező egész nap? Éjjel óta válaszolt már ide, vagy akárkinek privátban?"
Elöször is én 60 fölött vagyok és négy gyerekes anya.
Ettöl függetlenül igen sokszor voltam éjjel is fenn valami okból, és akár még internetezni is képes voltam, ha nem tudtam aludni. De igen sokszor volt, hogy éjfélig-kettöig beszélgettem a párommal, azaz annyira nem elképzelhetetlen, hogy egy "családanya" éjjel 1 -kor nem alszik.
Emellett én is sokszor használos smiley-ket, mert az írott szöveget sokban pontosítani tudják.
Másodszor rengetegszer rövidítem a hogy szót h-val, vagy a vagy szót v-vel, mert rövidebb és nem kell fölösleges betüket írni, minden értelmes ember megérni így is. (Ez természetesen csak a magánirásokra vonatlozik, egy hivatalos levélben én sem használok rövidítéseket)
Harmadszor egy családanya is jó eséllyel munkába jár, ezért nappal nem tud itt írogatni, föleg, hogy csak igen kevés munkahely tolerálja az internethasználatot munkaidöben!
Maygarul mondva ezek a kifogások értelmetlen dolgok, ezek csak a te fejedben lehetnek kizáró okok!
" Nem értem...egyre inkább nem."... Kérdező, már bocsi, de most ezt a helyzetet magadnak keverted... egyrészt mi a fenének hallgatsz egyáltalán végig ilyen "két éves
történeteket", másfelől minek foglalkozol olyan dologgal, aminek a világon semmi jelentősége nincs? Ha 2 éve nem működne a házasságod, az csak feltűnt volna, ha meg működik, akkor minek azon agyalni, hogy a férjed 2 éve kinek mit mondott vagy mit nem??? Szeretsz szenvedni, ha nincs probléma, akkor gyártani?
Vagy szerinted ebből így kijöhet bármelyikőtök(!) is jól?
Én a helyedben még pihennék kicsit, kikapcsolnám az agyam néhány órácskára, mással foglalkoznék. Utána pedig hideg fejjel átgondolnám újra a történteket. Figyeld meg a nővéred, unokahúgod és a férjed gesztusait csendben, tetteiket kövesd figyelemmel. Ne a szavakra ügyelj, hanem a tettekre!
Nyitva tartanám a szemem még egy darabig és kivárnék.
Kérlek, írd majd meg mi történt.
Én a helyedben nem lennék olyan megértő a novereddel, főleg ha más is történt. Ha a lányommal ilyesmi történne, biztos nem törődnék vele, hogy titoktartásra kér, pláne családon belül.
Én is azt javaslom, hogy egyelőre ne csinálj semmit, de figyelj. Nagyon figyelj a reakciókra, a gesztusokat. Sok minden leszűrhető ezekből!
Sok sikert, majd jelezd mi lett a történet vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!