Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Higgyek a férjemnek? Össze...

Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!

Figyelt kérdés
Nővérem lánya (20 éves) elém állt pár napja,h beszélnünk kell. A férjem kikezdett vele. Kérdeztem az első sokk után hogy ez mit jelent? Azt mondta ÚGY szólt he neki a farka méretéről. Előtte beszgettek erről-arról, szexről is és végül beszólt neki és megsimogatta a karját. Kérdeztem hogy ez mikor és hol történt? Azt mondja két évvel ezelőtt. Valahogy akkor és ott ugy éreztem, mintha a semmi közepén állnék. Miért most szólt? Miért nem akkor? Állitólag erőt gyűjtött. Férjemet megkérdeztem. Tagad. Kértem, h beszéljük meg hármasban. Férj nem hajlandó rá, a feltételezés is sérti. Unokahúgom akarna de mára már más is történt. Nem részletezte. Én nem tudom kinek higgyek. Nem így ismertem meg a férjem! Nem tökéletes ember de ez....sokkkk! Összetörtem😣😣😣😣
2018. aug. 26. 23:32
 71/105 anonim ***** válasza:
86%

Lehet hogy kamu, de ilyen élethelyzetek simán előfordulhatnak.

És mi bajunk lesz, ha kicsit eltöprengünk, mi lenne ha...

Amúgy meg sok kérdés lehet kamu, amit nem gondolunk annak, kérdező meg élvezi hogy bevettük, csak ő jól fogalmazott ezért hihető volt.

De fordítva is lehet.Kérdezőt a történtek összezavarták, ezért nem elég hihetően adja elő az amúgy igaz történetet.

Amiért próbálunk segíteni és tanácsot adni azért nem vagyunk birkák.

Nem tudom, milyen állatra illik az, hogy mindenben a rosszat véli és mások gondjaira magasról tesz?

2018. aug. 28. 13:57
 72/105 A kérdező kommentje:
Beszélgettem férjemmel. Ő állítja, semmi se történt. Én még mindig bizonytalan vagyok. A munkahelyemen is alig tudok koncentrálni. Két állítás van egymással szemben és nem tudom merre tovább.
2018. aug. 28. 22:48
 73/105 A kérdező kommentje:
#70-es kérdező! Bár kamu lenne. A neten nem tudok egész nap lenni. Inkább este és mostanában éjszaka mivel alig tudok elaludni.
2018. aug. 28. 22:54
 74/105 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, akkor újra: mi jelentősége van ennek az egésznek???
2018. aug. 28. 23:22
 75/105 anonim ***** válasza:
37%
Ne haragudj, de ha szerinted semmi sem bűzlik azzal kapcsolatban, hogy az unokahúgod csak akkor hajlandó veled beszélni ha elváltok, miközben vígan ott ette a fene körülöttetek évekig szótlanul, akkor meg is érdemled, hogy a lánynak higgy.
2018. aug. 29. 02:33
 76/105 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondtad, szembesíteni szeretnéd őket. Tedd ezt! Bele fogsz rokkanni ebbe!
2018. aug. 29. 07:22
 77/105 anonim ***** válasza:
23%

76-nak igaza van.

Én megtettem, a képembe röhögött a 25 éves kiscsajjal eggyütt, és letagadták.

Mert az nem történt meg amira gondolok....

2018. aug. 29. 07:43
 78/105 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Kérdező!

Én most is azt mondom: megtörtént!

Gondold végig: ha nem történt volna meg, akkor az unokahúgod most aligha próbálná kierőszakolni, hogy kidobd hagyod el a férjedet, hisz a férfi nyilván nem kezdene viszonyt azzal, aki megrágalmazta és tönkre tette a házasságát.

2018. aug. 29. 09:14
 79/105 anonim ***** válasza:
17%

" Gondold végig: ha nem történt volna meg, akkor az unokahúgod most aligha próbálná kierőszakolni, hogy kidobd hagyod el a férjedet, hisz a férfi nyilván nem kezdene viszonyt azzal, aki megrágalmazta és tönkre tette a házasságát" - mi az, hogy egy húszéves kis csitri ki akarja erőszakolni a nagynénje válását? Ez undorító dolog!

Arra én is kíváncsi lennék, mi az ami még történt a kiscsaj állítása szerint. Történt valami az óta, hogy beszéltél a férjeddel, Kérdező?

2018. aug. 29. 19:33
 80/105 anonim ***** válasza:
14%

Hát én voltam hasonló helyzetben, bár nem rokonnal.

Az egyik gondolatom a szégyenérzés és tagadás után az volt, hogy az ilyen undorító embereket fel kellene lógatni, akik tiniket fogdosnak és szexre utalgatnak nekik.

Ha a szeretett nagynéném férje tette volna, hát az a minimum, hogy a nagynéném hisz nekem, hiszen látott felnőni, jó a kapcsolatunk, tudja, hogy igazat mondok és azon nyomban patáliát csap és válik. El sem tudom képzelni, hogy képesek egyes nők úgy lefeküdni a férjükkel, hogy tudják, hogy az a család tini tagjának tesz szexuális utalásokat és csábítja szexre.

Jó lenne abbahagyni ezt a baromságot amúgy, francnak sem kell húsz évesen egy harmincas öregedő farok. A húsz évesek erős többsége vénnek tekinti a harmincas férfiakat.

A harminc feletti nők félelme, hogy egy huszas ráveti magát az ő férjükre. Kapnak ezerszer jobbat.

28 vagyok, mind a huszas, mind a harmincas korosztályban rendszeresen mozgok, és elképesztő, hova tűnik a 40hez közeledő nők esze, mind a húszéves lányoktól fél, mikor azok leginkább röhögnek a 35 éves pasikon két fujj és az apám lehetne között.

Nem kell a kiscsajnak a férjed, ezerszer jobbat kaphatna, amit mond, az szerintem teljesen igaz.

2018. aug. 30. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!