Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!
Érdekes kérdés... mi az, hogy nem beszél a dologról, amíg nem lépsz? Ez már gyanús.
Állítólag az anyukája tudott a dologról két éve. Na most, ha egy lánnyal valami ilyen történik, normális szülő AZONNAL lép valamit, nem hallgat, mint kaki a fűben.
A férjed reakciója is fura. Ha nincs mitől tartania, akkor miért nem beszél? Ennyire meg van sértve?
Szerintem is jó ötlet, hogy kérdezz meg tőle valami olyan rejtett dolgot a férjed testéről, amit csak te ismersz. Így kiderülhet.
Ami viszont furcsább, hogy kérdezted a lányt, történt-e más is? Mondta hogy nem. Rá két napra meg hogy igen? A nővéredet is nagyító alá kéne tenni, mert tuti nem százas.
Én a férjemnek hinnék, egyértelmű. Hisz azért mentem hozzá, mert maximálisan megbízom benne.
Te mit szólnál hozzá, ha fordított eset állna fenn, és téged vádolnak? És nem hisz neked a férjed, és szembesíteni akarnának, főleg egy rokonnal. Ebből úgysem lehet jól kijönni, annyi ilyet hallottam már, hogy alaptalan vádak miatt rendült meg a bizalom.
Itt is volt olyan kérdés, hogy a szomszéd állítólag látta a férjhez jönni egy nőt a lakásra, és hallották is a dugást. Többször is. Aztán kiderült, hogy meg sem történhetett, mert fizikai képtelenség. De a férjben nagy törés volt, hogy a feleség egyáltalán kicsit is elhitte ezt.
Tulajdonképpen a férjed mit tudna "beszélni" erröl, amikor szerinte az egész hazugság?!?!? Ha ö ezt mondja a lánynak, az meg ragaszkodik a saját állításához, akkor ebböl semmiféle beszélgetés nem lesz, csak vagy ordibálás, vagy az, hogy valaki - a férjed vagy a lány - elrohan, bevágva az ajtót!
Szerintem egyébként a lány hazudik, föleg, hogy már zsarol is téged.
Te ismered a férjed, annyira kellene benne bízni, hogy ne hogyj el ilyen meséket!
Szerintem az elég sokat elmond, ha a férjed nem hajlandó 3-asban leülni és nyíltan beszélgetni. Ha valakit ok nélkül gyanúsítanak meg, ez lenne az első kérése neki is, hogy álljon elé aki valótlant állít és a szemébe mondja.
Szóval szerintem már megkaptad a választ a férjedtől.
Kérdező: az unokahúgodnak _nincs joga_ zsarolni téged. Nincs olyan, hogy addig nem hajlandó megbeszélni a történteket, amíg nem válsz el. Ezt tisztázd vele sürgősen, valahogy így: Katikám, te álltál elő a történettel, mindenki érdekében ezt _most_ tisztázzuk hármasban, ahhoz semmi közöd, hogy köztem és a férjem közt mi történik. Ne engedd, hogy ilyen feltételeket szabjon.
Azt én sem értem, hogy az anyjával miért nem mondták el neked a történteket azonnal. Gondolom, nem akarták, hogy felboruljon a házasságotok, de a szexuális zaklatást úgysem lehet a végletekig emészteni, előbb-utóbb kibukik. Jó nagy marha volt a nővéred, ha másért nem, a lánya érdekében igenis el kellett volna mondania.
A férjed meg ha tagad, akkor legyen partner és vállalja be, hogy tisztázzátok az egészet. Ha valóban semmit nem csinált, akkor bármennyire is sértőnek érzi, elsősorban az ő érdeke lenne, hogy mielőbb tisztázzátok. De ha tagad és hárítja a beszélgetést, az sokatmondó.
Szerintem :Van egy 18 éves csinos lány, aki ráébred hogy nő lett, adva van egy felnőtt férfi, akivel normális jó viszonyban volt eddig. A lány elkezd vele másképp is beszélgetni, kacérkodni.A férj nem állítja le, mert férfi mivoltában jólesik neki, hogy egy 18 éves lány kikezd vele, kicsit belemegy a játékba verbálisan.
Aztán lehet hogy tovább mentek, lehet hogy nem.Férj nem tudott lehet ellenállni, ha a fiatal csinos lány csábítgatta.De lehet most a lány többet akar, együtt élni mondjuk vele, de a férjed téged szeret, veled akar élni meg a gyerekeitekkel, és a lány csak arra kell neki, hogy férfiúi hiúságát legyezgesse vele, vagy hogy egy fiatal pipivel legyen néha.A lánnyal meg akarja szüntetni az intim kapcsolatot, de a lány bekeményít, és elmondja neked.Először csak a 2 évvel ezelőtti keveset, hátha ráijeszt a férjedre. Ez nem jön be, erre kitálal.
Lány anyja is hibás,tudta de nem tett semmit.Neked látnod, tudnod kell, milyen ez a lány? Kacérkodós?K....ás?Szeret csábítgatni?Kiteszi amilye van testrészeit? stb.
Azt is tudnod kell, milyen a férjed? Megfordult más nők után? Fiatalabb lányokat jól megnézett?Mennyre stabil a kapcsolatotok?Milyen a szex köztetek?Az utóbbi 2 évben milyen volt a kapcsolatotok, a szex? Változott valami?
Családi összejöveteleken hogy viselkedtek egymással azóta?
Ha tényleg azóta volt köztük valami, akkor vak vagy ha semmit nem vettél észre, egy összenézést, stb.se láttál köztük.
Ülj le a férjeddel komolyan beszélni.Mondd meg, most elmondhatja az egészet.Ne veszekedj, próbálj nyugodt lenni.Ha tagad mindent, abból is ki tudsz szűrni valamit, ahogy azt csinálja:testbeszédből, reakcióból, hogy hazudik.De előtte döntsd el, ha mindent elmond, vele maradsz-e?Ér neked ez a férfi annyit?Szereted-e annyira hogy megbocsátasz neki?stb.
Ha igen, akkor mondhatod neki, bármi is történt köztük, nem fogod elhagyni.Akkor el meri mondani.És lehet, további életetek jobb lesz, mert a férjed hálás lesz neked azért, mert így tudtál állni a dologhoz,és többet nem követ el hasonlót.De az is leht, a férjed ilyen, más nőkkel is hajlamos, ezt te tudod.Akkor más a helyzet.
De az biztos, a nővéremmel, a lányával minden kapcsolatot megszakítanék, családban el is mondanám, miért.
Szóval, azt akarja hogy válj, és addig nem beszél?
Egyik nap még csak beszéltek, másik nap meg már fogdosta?
Boldogan veletek volt mégis ezután? Az anyja?
Először is beszélj szerintem a nővéreddel. Ha Ő azt mondja, hogy tud erről, akkor lehet igazságtartalma, ha nem, akkor úgy kamu minden ahogy van.
Ha pedig egy lányt szexuális zaklatás ér, akkor a zaklatóval nem fog továbbra is vígan csevegni, hanem úgy kerüli hogy csak na!
A férjed reakciója pedig gyerekes, de ismerek olyan embereket akik így reagálnak az alaptalan vádakra, hogy besértődnek már a feltételezéstől is, szóval lehet, hogy nem azért viselkedik így, mert takargat valamit.
Nem tudnál egy kicsit több infót erről az egészről összeszedni? Valahogy ez az egész nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!