Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!
Figyelt kérdés
Nővérem lánya (20 éves) elém állt pár napja,h beszélnünk kell. A férjem kikezdett vele. Kérdeztem az első sokk után hogy ez mit jelent? Azt mondta ÚGY szólt he neki a farka méretéről. Előtte beszgettek erről-arról, szexről is és végül beszólt neki és megsimogatta a karját. Kérdeztem hogy ez mikor és hol történt? Azt mondja két évvel ezelőtt. Valahogy akkor és ott ugy éreztem, mintha a semmi közepén állnék. Miért most szólt? Miért nem akkor? Állitólag erőt gyűjtött. Férjemet megkérdeztem. Tagad. Kértem, h beszéljük meg hármasban. Férj nem hajlandó rá, a feltételezés is sérti. Unokahúgom akarna de mára már más is történt. Nem részletezte. Én nem tudom kinek higgyek. Nem így ismertem meg a férjem! Nem tökéletes ember de ez....sokkkk! Összetörtem😣😣😣😣2018. aug. 26. 23:32
1/105 anonim válasza:
Most akkor pontosan mi történt 2 éve ? Mert nem nagyon értem... mit szólt be neki ? Meg azóta még történt más is,csak nem akarja az unokahúgod elmondani ?
2/105 A kérdező kommentje:
A méretéről szólt ne neki. Mikor kérdeztem hogy történt e más is azt mondta nem. Két nappal később már azt mondta megfogdosta. Aztán jóformán számonkért hogy mikor hagyom el. Három közös gyerekünk van.
2018. aug. 26. 23:42
3/105 anonim válasza:
Fura, hogy egy 35-40 év körüli nő ilyen smiley-kat ír a kérdésébe, amit éjfél előtt tesz fel...
4/105 anonim válasza:
Szerintem az unokahúgodon kívül más nőt is QR ám.
5/105 anonim válasza:
Lenne valami oka az unokahúgodnak hogy ilyet állítson és szétmenjetek? Valami előnye származna ebből ? Visszagondolva láttál akkoriban valami gyanúsat,vagy mikor családi összejövetel volt,és mindketten ott voltak ? Azért azt tudni kell,hogy azért csak úgy poénból családtagot az ember nem gyanúsít meg,és ha tényleg megtörténik ilyesmi,nem fog hozzád futni egyből hogy ez meg ez történt,sokszor magában tartja az ilyet sok nő.
6/105 A kérdező kommentje:
Sosem láttam semmi gyanúsat. Sőt, jól kijöttek. Ezért is sokkolt. Pedig sok időt töltött nálunk. Az utóbbi fél évben nem igazán jött de mivel új fiúja van, akivel elég problémás úgy minden, azt hittem ezért.
2018. aug. 27. 00:05
7/105 anonim válasza:
Beszólt neki "úgy", amikor 18 volt, de azért még másfél évig rendszeresen járt hozzátok?
8/105 anonim válasza:
Kiscsajnak jó az uraddal, aztán most megpróbálja megkapni magának.
9/105 anonim válasza:
Nehéz eset ez,mert egy állítás áll szemben egy tagadással.Beszélgess el az unokahugoddal teljesen részletesen ,pl. hogy történt a fogdosás,mit fogott meg,hogyan meddig,stb.,legapróbb részletekig.Aztán ha kedves férjed nem bűnös,legyen mersze 3-asban ezt megbeszélni,mert ez nem vicc.Ha nem vagyok bűnös,nyíltan kiállok bárki elé ugyebár.Sérti-sérti,de akkor mossa tisztára magát és mondja ki előttetek,hogy semmi nem volt.
10/105 anonim válasza:
Mi a problémája az új fiújával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!