Higgyek a férjemnek? Össze vagyok zavarodva!
Húha..ez nagyon gáz szitu, őszintén sajnálom:/
Elsőnek azt gondoltam, hogy a férjed kamuzik, mivel nem akart beszélni hármasban..most már nem tudom mit gondoljak...sáros a kisasszony, az tuti.
Kérlek, írd majd meg a végkifejletet.
Elég büdös a sztori.
Először is két éve tudja az anya is, hogy "mi történt" de mintha semmi nem lett volna jönnek bulizgatni ugyanúgy. Ez nem életszerű.
Másodszor: Nem volt semmi aztán már fogdosta is. Most akkor mi van? Legközelebb már három abortusza is volt a férjed miatt vagy mi?
Harmadszor: Mi az, hogy csak akkor beszél, ha elválsz? Ki volna ő, hogy megmondja ezt neked? Mi az, hogy a sz@rt bekavarja, de tisztázni csak akkor hajlandó amikor már valami visszafordíthatatlant csináltál? És mi van, ha beadod a válópert ő meg közli, hogy: Ja csak vicc volt de zavart a boldogságod nénikém...
Még valami. Én nyugodt típus vagyok. De ha engem vádolnának meg ilyesmivel én is kiakadnék. És lehet, hogy én sem akarnék találkozni az illetővel, mert félő, hogy pofán csapom első idegből ahogy meglátom.
... ja, Kérdező, te meg küldd el a fenébe a kiscsajt a hülyeségeivel egyetemben, és kész. Legalábbis én (vagy épp az én párom) pontosan ezt tenné, ha valaki megtalálná egy olyan blődlivel, ami a kérdésben szerepel.
Most őszintén, jó a házasságotok, vagy nem? Megbíztok egymásban, vagy nem? Ha jó, és megbíztok egymásban, akkor meg mi a fene jelentősége van ennek az egész sztorinak??? (függetlenül attól, hogy van-e igazság-tartalma)
Ha meg nem jó a házasságotok, nem bíztok meg egymásban, akkor azzal kellene foglalkozni, és nem ezzel a zöldséggel...
Itt a történet mindhárom szereplője (férj, unokahúg és annak anyja is) alávaló módon viselkedett.
Szinte biztos, hogy megtörtént, amit a csaj állít, de az is biztos, hogy ő azért most tálalta ki ezt, mert el akarja venni magának a férjedet. A nővéred meg ebben társtettes - no comment. Esetleg eddig vártak, hogy a férfi magától lelép, és hogy semmit nem tett a férjed, most akarják dűlőre vinni a dolgot.
Ha meg tudsz bocsátani a férjednek, akkor tedd a következőt:
Ülj le a férjeddel kettesben és mondd el neki, hogy mindenképp vele maradsz, de ezután a nővéreddel és unokahúgoddal megszakítod a kapcsolatot. És ő se tartson velük kapcsolatot. Ha ezt megteszi, akkor remélheted, hogy le tudjátok zárni ezt az ügyet. Ha a férjed okoskodni kezd, vagy később kiderül, hogy mégis találkozgat a csajjal, akkor nincs mese, válni kell!
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a csajjal nem lenne tartós a kapcsolatuk. Sőt, lehet, hogy a férfi bele sem menne. Ő alkalmi kiegészítőt akart magának, és borzasztóan dühös, hogy most ez kiderült.
"már bocsánat, de nekem legfeljebb arról jutna eszembe ilyen jelző, aki még azt is megszabná a párjának/férjének/feleségének, hogy miről beszélgethet másokkal és miről nem..."
Ja, a te kis férjed akkor beszélgessen a farkáról mindenkinek, nyugodtan alázd meg magad így, de én az ilyet nem hagyom.
Akkor pakoljon, menjen oda, ahol mutogatná a pötsét.
#57, bizony, nekem társam van, és nem rabszolgám, akinek meg akarnám szabni, hogy kivel beszélhet és miről. Ráadásul felnőtt társam, aki számára a szex pont ugyanolyan átlagos téma, mint a kajálás vagy az utazás. És nem egy prűd farizeuskodó, aki szerint tabu lehet bárkik közt is pont az a téma, ami a nyomtatott és elektronikus magazinok egyik vezető témája manapság.
Ja, és egyikünk se ló, hogy a ráerőszakolt szemellenző nélkül ne tudja, mi a saját útja.
Persze ettől még mindenki más azt tesz a saját kapcsolatában, amit akar
Hát ha nem kamu a sztori...válaszolok.
Szóval 16 voltam, mikor molesztált a család egy jó barátja. És kb.23 mire elmondtam az élettársának. Egyszerűen agyilag addigra lettem olyan érett, hogy feldolgozzam.
Persze a nő engem hibáztatott, miért ne :D nyilván 16 évesen tudnom kellett volna felnőttként viselkedni, nonszensz... ja és én aztán nem voltam utcalányos típus.
Egyszerűen letaperoltak többször is. Állítólag véletlenül. Persze évekkel később meg olyan hisztit csinált, mikor számonkérték... állítólag a mobilját is falhoz csapta. Végül az élettárs vagy hitt neki vagy nem. Kifelé úgy mutatta, hogy hisz neki :/
Szóval lehet, hogy igaza van a unokahúgodnak. Vannak ilyen férfiak sajnos.
Ezzel nem sokra mész, de leírom, az ismeretségi körömben volt ez: A kolleganőm férje, amikor friss házasok (!) voltak, és bekerült a kolleganőm családjába, kikezdett a kolleganőm nővérének a lányával (tehát ugyanúgy az unokahúggal, mint a fórum kérdésében).
16 volt a lány akkor, és 24(!) évig tartott. A pasi amúgy (kolleganőm férje), jól ismerem, szolid, halk szavú, még félénknek is mondható lenne. És 24 éven át dugta a feleség unokahúgát. (Közben unokahúg felnőtt, férjhez is ment, jórészt távházasságban éltek a férje munkája miatt, aztán el is vált, de ezzel a pasival töretlenül, 24 évig...)
Végül nagyon banális módon buktak le: Kolleganőm heti egyszer oktatást tartott (gyógytorna), erre ráment mindig a fél délutánja (beutazással együtt), akkor voltak a légyottok, mindig a hét ugyanazon napján. És hol? Kolleganőméknél (gyerek nem volt, szóval ketten éltek a férjével). Szóval kolleganőmnek a gyógytornán egyszer filmfelvétel volt, és előbb hazaküldték emiatt. És ott találta a hitvesi ágyban, totál félreérthetetlenül. Utána vallották be, hogy már 24 éve...
(Persze azonnal beadta a válást, el is váltak.)
SOHA nem néztem volna ki abból a fasziból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!