Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A lakótársam a féltesóm és...

A lakótársam a féltesóm és nem tudom hogyan beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés

Hárman lakunk együtt a tesóm a párom és én, a szülőktől kapott lakásban. A problémám az, hogy sosem tudjuk a tesóm mikor mit csinál, mikor van otthon mikor nincs. Általában heti 2-3 napot van a barátjánál lassan 2 éve, de még 1 órával korábban sem tudja megmondani, hogy hol fog aludni, hazajön-e vagy nem stb.

A problémánk, hogy a lakás beosztása miatt, ha itt vannak, akkor nem tudunk nyugodtan együttlenni a párommal, anélkül, hogy ez mindenki számára ne legyen nyilvánvaló, viszont mivel mi is gyakran eljárunk bulizni, hazamegyünk a szülőkhöz vagy ismerősökkel találkozunk, így volt, hogy három hétig egyszer sem tudtunk együtt lenni, és többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni. Az sem igazán megoldás, hogy megvárjuk míg lefekszenek, mert tesóm kb. hat órát alszik, hajnali 1-2 fele fekszik és van, hogy utánunk kel több órával, van hogy elöttünk és van, hogy utánunk 10-15 perccel.

A tesómmal nem nagyon szoktunk a szexuális életünkről beszélni (sőt igaziból beszélni sem szoktunk, mióta megsértődött, hogy folyton kérdezgetem mi a mai programja). Hogy lehet ezt úgy felvetni, hogy ne legyen nagyon kínos?

2018. márc. 21. 07:42
1 2 3 4 5 6
 31/59 A kérdező kommentje:
Amúgy valószínűleg az a legjobb megoldás. Viszont az is tartalmaz egy ágyvásárlást és egy ajtócserét, mert üveges ajtók vannak, az ágy meg pont szemben lenne a konyhával.
2018. márc. 21. 11:51
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

A húgommal laktam együtt, én is lány vagyok.

Egyszer az egyik barátnője feljött, semmi bajom vele. Kb. fél év múlva megint feljött, odaszól nekem: "Te mindig itthon vagy?"

Még én éreztem rosszul magam, hogy a saját lakásomban vagyok.

2018. márc. 21. 12:02
 33/59 anonim ***** válasza:
42%

Én a helyedben nyugodtan szexelnék....ha rátok nyit szarul fogja magát érezni és akkor majd nem lesz gond szólni neki, hogy mikor ér haza.

De amúgy a két félszoba jó egy egy hálónak, tanuláshoz sem kell mindig egy egész szoba....

2018. márc. 21. 12:13
 34/59 anonim ***** válasza:
88%
#8-as! Hogy hogy miert lakik abban a lakasban a masik testver, amit szuloktol kapott a ket testver? Miert lakik ott egyiknek a parja, es nem tudnak egyutt lenni?
2018. márc. 21. 12:43
 35/59 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezo! Te elmondod testverednek a napirendeteket?
2018. márc. 21. 12:43
 36/59 anonim ***** válasza:
94%

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de leírom a véleményemet.

1. A tesód minek szólna , hogy mikor megy haza?

Nagykorú, és az övé is a lakás. Akkor jön - megy, amikor kedve tartja.

2. Inkább örülnél, hogy megengedte, hogy a párod is oda költözzön.

3. Ilyen erővel a húgod is oda vihetné a párját arra a heti pár napra.

4. Aki szexelni akar, és nagyon kívánja a másikat az megoldja.

5. Ebből a közös lakás projektből később még nagy balhék lesznek.

6. Ha kettesben akartok lenni a pároddal, akkor menjetek külön albérletbe.

2018. márc. 21. 12:51
 37/59 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként itt még mindig a párod a betolakodó Ő miért van ott?

Nemhogy ÖRüLNÉTEK, hogy a tesó - akié is a lakás - megtűri... én biztosan az első "számolj be, mikor jösszmész, mert nem tudunk szeretkezni" - beszólásra megmondtam volna, hogy a kedves párod akkor elhúzhat a francba.

2018. márc. 21. 12:56
 38/59 anonim ***** válasza:
88%
Már bocs, de nehogy már állandóan be kelljen számolnia az életéről, mert valamiért nem tudtok kúrni, nonszensz. Itt a te barátod a "betolkodó", a tesód volt a jófej, hogy rábólintott, hogy odaköltöztesd. Gondolom téged sem zavarna, ha egyik nap beállítana a pasijával, hogy ezentúl ő is ott fog lakni. Amúgy meg a leírásod alapján a tesód alig van otthon, szóval nem értem a problémát. Ha nem tetszik a helyzet, akkor variáljátok át a szobákat, vagy költözz el.
2018. márc. 21. 13:33
 39/59 anonim ***** válasza:
100%

31-re:

"Amúgy valószínűleg az a legjobb megoldás. Viszont az is tartalmaz egy ágyvásárlást és egy ajtócserét, mert üveges ajtók vannak, az ágy meg pont szemben lenne a konyhával."

Akkor vegyetek egy ágyat, megfizethető. Az üveges ajtóra pedig lehet kapni fóliát (méretre is meg lehet csináltatni nyomdában, olyan mintát tetetsz rá, amilyet szeretnél.)

2018. márc. 21. 13:38
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

"többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni"

Ez spec. jogos, nincs annál szarabb, ha nincs elszeparált helyetek, és bármikor hazaállít vadidegenekkel, mikor még alszotok a nappaliban. Erről mindenféleképpen beszéljetek, hogy ha hazajön, és zárva az ajtó (azt írtad a nappali ajtaja zárható), akkor ne zavarjon titeket, és ne menjen be. Mindenkinek szüksége van magánszférára.

2018. márc. 21. 13:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!