A lakótársam a féltesóm és nem tudom hogyan beszéljek vele erről?
Hárman lakunk együtt a tesóm a párom és én, a szülőktől kapott lakásban. A problémám az, hogy sosem tudjuk a tesóm mikor mit csinál, mikor van otthon mikor nincs. Általában heti 2-3 napot van a barátjánál lassan 2 éve, de még 1 órával korábban sem tudja megmondani, hogy hol fog aludni, hazajön-e vagy nem stb.
A problémánk, hogy a lakás beosztása miatt, ha itt vannak, akkor nem tudunk nyugodtan együttlenni a párommal, anélkül, hogy ez mindenki számára ne legyen nyilvánvaló, viszont mivel mi is gyakran eljárunk bulizni, hazamegyünk a szülőkhöz vagy ismerősökkel találkozunk, így volt, hogy három hétig egyszer sem tudtunk együtt lenni, és többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni. Az sem igazán megoldás, hogy megvárjuk míg lefekszenek, mert tesóm kb. hat órát alszik, hajnali 1-2 fele fekszik és van, hogy utánunk kel több órával, van hogy elöttünk és van, hogy utánunk 10-15 perccel.
A tesómmal nem nagyon szoktunk a szexuális életünkről beszélni (sőt igaziból beszélni sem szoktunk, mióta megsértődött, hogy folyton kérdezgetem mi a mai programja). Hogy lehet ezt úgy felvetni, hogy ne legyen nagyon kínos?
A húgommal laktam együtt, én is lány vagyok.
Egyszer az egyik barátnője feljött, semmi bajom vele. Kb. fél év múlva megint feljött, odaszól nekem: "Te mindig itthon vagy?"
Még én éreztem rosszul magam, hogy a saját lakásomban vagyok.
Én a helyedben nyugodtan szexelnék....ha rátok nyit szarul fogja magát érezni és akkor majd nem lesz gond szólni neki, hogy mikor ér haza.
De amúgy a két félszoba jó egy egy hálónak, tanuláshoz sem kell mindig egy egész szoba....
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de leírom a véleményemet.
1. A tesód minek szólna , hogy mikor megy haza?
Nagykorú, és az övé is a lakás. Akkor jön - megy, amikor kedve tartja.
2. Inkább örülnél, hogy megengedte, hogy a párod is oda költözzön.
3. Ilyen erővel a húgod is oda vihetné a párját arra a heti pár napra.
4. Aki szexelni akar, és nagyon kívánja a másikat az megoldja.
5. Ebből a közös lakás projektből később még nagy balhék lesznek.
6. Ha kettesben akartok lenni a pároddal, akkor menjetek külön albérletbe.
Egyébként itt még mindig a párod a betolakodó Ő miért van ott?
Nemhogy ÖRüLNÉTEK, hogy a tesó - akié is a lakás - megtűri... én biztosan az első "számolj be, mikor jösszmész, mert nem tudunk szeretkezni" - beszólásra megmondtam volna, hogy a kedves párod akkor elhúzhat a francba.
31-re:
"Amúgy valószínűleg az a legjobb megoldás. Viszont az is tartalmaz egy ágyvásárlást és egy ajtócserét, mert üveges ajtók vannak, az ágy meg pont szemben lenne a konyhával."
Akkor vegyetek egy ágyat, megfizethető. Az üveges ajtóra pedig lehet kapni fóliát (méretre is meg lehet csináltatni nyomdában, olyan mintát tetetsz rá, amilyet szeretnél.)
"többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni"
Ez spec. jogos, nincs annál szarabb, ha nincs elszeparált helyetek, és bármikor hazaállít vadidegenekkel, mikor még alszotok a nappaliban. Erről mindenféleképpen beszéljetek, hogy ha hazajön, és zárva az ajtó (azt írtad a nappali ajtaja zárható), akkor ne zavarjon titeket, és ne menjen be. Mindenkinek szüksége van magánszférára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!