Beszéljek vele arról, amit látott vagy bízzak benne, hogy nem beszél erről senkinek?
A párommal nem annyira nyilvános a kapcsolatunk vagyis senki nem tud arról,hogy együtt vagyunk.
Ma nem voltak itthon délután a szüleim és rábeszéltem,hogy jöjjön el hozzánk,nem lesz belőle semmi baj.Itthon voltunk és csak úgy bejött a nagynéném,mert hozott anyának valami ruhát...és hát meglátott a barátommal,amikor csókolóztunk.Nem mondott rá semmit,de félek,hogy másnak meg beszélni fog róla,mert elég pletykás.
De lehet,hogy már el is felejtette és ha felhozom neki a témát,akkor eszébe jutna...Nem tudom,hogy mit csináljak.
Nem akarjuk a barátommal,hogy fény derüljön a kapcsolatunkra,főleg nem így.
De mégis mit mondjak neki,ha beszélnék vele?!
Nem hiszem hogy elfelejtette volna.
Ha egészséges akkor biztosan nem.
Legyél őszinte és korrekt.
Simán mondd meg neki hogy nem szeretnéd ha elmondaná.
Attól függ miféle viszonyod van a nagynénéddel.
Ha kissé közelebbi, akkor elég lenne annyi is hogy:Nem láttál semmit most még.
Viszont ha nem olyan közeli, kissé távolságtartó, akkor inkább ne mondj semmit neki.
Próbálld meg meg előzni, mutasd be a pasit, vagy legalább mond el otthon h van. Még mielőtt ő kotyog valamit.
(Egyébként mennyi idős nagynénéd? Mert lehet az is h valamit esetleg félre nézhetett v érthetett és úgy fogja tovább adni. Nekem egyszer a szoméd néni nem ismerte meg a barátomat sapka nélkül, aztán meg a sötétben össze is keverte később tesóm pasijával. Két nap mulva azt hallottam vissza h mrkkora k..va vagyok h mindennap másik pasi jön.)
22L
",de félek,hogy másnak meg beszélni fog róla,mert elég pletykás. "
Már elkéstél ezzel,a fél város tud rólatok
Anyád főnöke ????
Na, az se normális..
Beszéld meg ezt Anyáddal, de nagyon gyorsan..
Mert ez legcikibb, legmegalázóbb Anyádnak...Kiröhögik
a háta mögött, miattad...
Jaj Te lány.....:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!