Az exbarátnőm miattam van rosszba az anyjával. Beszéljek vele?
Tehát ha jól értem, az exbarátnőd anyja inkább neked hisz, mint a saját lányának. Hát szép kis kapcsolat.
Egyébként mivel az exbarátnőd, nem kötelességed beszélni vele, bár egy szép gesztus lenne tőled...
Szerintem nemcsak "szép gesztus" lenne tisztázni a dolgot, hanem felelőtlen bunkóság lenne nem tisztázni. Te hoztad ilyen helyzetbe, és most issza a levét, nincs bűntudatod? Szóval szerintem fejtsd ki részleteen az anyukának mindent, azt is hogy milyen hibát követtél el, amiért szétmentetek, és azt is, hogy amiket mondtál róla nem igaz, csak dühös voltál és hülye.
Szerintem még csak nem is kell annyira félned a reakciójától, mert bír téged, és az őszinte beismerő vallomás is imponálni fog neki. Viszont megbékélhet a lányával, ha te szépen megkéred, hogy ne legyenek haragban ok nélkül, a te hülyeséged miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!