Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az exbarátnőm miattam van...

Az exbarátnőm miattam van rosszba az anyjával. Beszéljek vele?

Figyelt kérdés
Mikor szakítottunk elég cifra dolgokat mondtam az exanyósomnak a lányáról (megcsal meg csak szórakozott velem....),amik nem igazán fedték a valóságot!Bírta a fejem és ezért vannak most annyira fasírtba.Beszéljek szerintetek az anyjával és elmondjam neki hogy ne rá haragudjon mert én voltam a kretén?!
2012. szept. 17. 08:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát nem ártana... szuper hogy ennyi eszed van
2012. szept. 17. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, beszelj vele! De miattad haragszik a lanyara? Ezt sem ertem azert megis csak a lanya az elso, barmit tett vagy nem tett.
2012. szept. 17. 08:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ha hazudtál róla- vagyis rágalmaztad- azt jóvá kell tenned. Bármily nehéz is lesz beismerni, nincs más megoldás.
2012. szept. 17. 08:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagyis beszélnek csak hát sokszor érezteti vele hogy mekkorát csalódott benne!Nagyon szerette volna hogy velem kötelezze el magát, és igazából ez teljes mértékben az én hibám hogy nem így lett!
2012. szept. 17. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Tehát ha jól értem, az exbarátnőd anyja inkább neked hisz, mint a saját lányának. Hát szép kis kapcsolat.

Egyébként mivel az exbarátnőd, nem kötelességed beszélni vele, bár egy szép gesztus lenne tőled...

2012. szept. 17. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nemcsak "szép gesztus" lenne tisztázni a dolgot, hanem felelőtlen bunkóság lenne nem tisztázni. Te hoztad ilyen helyzetbe, és most issza a levét, nincs bűntudatod? Szóval szerintem fejtsd ki részleteen az anyukának mindent, azt is hogy milyen hibát követtél el, amiért szétmentetek, és azt is, hogy amiket mondtál róla nem igaz, csak dühös voltál és hülye.

Szerintem még csak nem is kell annyira félned a reakciójától, mert bír téged, és az őszinte beismerő vallomás is imponálni fog neki. Viszont megbékélhet a lányával, ha te szépen megkéred, hogy ne legyenek haragban ok nélkül, a te hülyeséged miatt.

2012. szept. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!