Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A lakótársam a féltesóm és...

A lakótársam a féltesóm és nem tudom hogyan beszéljek vele erről?

Figyelt kérdés

Hárman lakunk együtt a tesóm a párom és én, a szülőktől kapott lakásban. A problémám az, hogy sosem tudjuk a tesóm mikor mit csinál, mikor van otthon mikor nincs. Általában heti 2-3 napot van a barátjánál lassan 2 éve, de még 1 órával korábban sem tudja megmondani, hogy hol fog aludni, hazajön-e vagy nem stb.

A problémánk, hogy a lakás beosztása miatt, ha itt vannak, akkor nem tudunk nyugodtan együttlenni a párommal, anélkül, hogy ez mindenki számára ne legyen nyilvánvaló, viszont mivel mi is gyakran eljárunk bulizni, hazamegyünk a szülőkhöz vagy ismerősökkel találkozunk, így volt, hogy három hétig egyszer sem tudtunk együtt lenni, és többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni. Az sem igazán megoldás, hogy megvárjuk míg lefekszenek, mert tesóm kb. hat órát alszik, hajnali 1-2 fele fekszik és van, hogy utánunk kel több órával, van hogy elöttünk és van, hogy utánunk 10-15 perccel.

A tesómmal nem nagyon szoktunk a szexuális életünkről beszélni (sőt igaziból beszélni sem szoktunk, mióta megsértődött, hogy folyton kérdezgetem mi a mai programja). Hogy lehet ezt úgy felvetni, hogy ne legyen nagyon kínos?

2018. márc. 21. 07:42
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
100%
Különköltözni, meg csöndesebben szexelni
2018. márc. 21. 07:51
 2/59 anonim ***** válasza:
26%

És kit érdekel hogy hallja?

Majd ha zavarja akkor méltóztatik szólni, hogy mikor jön haza.

2018. márc. 21. 08:06
 3/59 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan milyen a lakás elosztása? Ha átjáró a szobátok, esetleg cserélhetnétek tesóddal, hogy ti kapjátok meg a belső szobát.
2018. márc. 21. 08:08
 4/59 A kérdező kommentje:
Nem a hanggal van gond, galériaágy van a nappaliban és csak aludni járunk fel, ha mozgunk azt lehet hallani. Tesómnak van saját szobája + van még egy tanulós-dolgozós szoba. Mi is gondolkodtunk a különköltözésen.
2018. márc. 21. 08:10
 5/59 A kérdező kommentje:
Minket zavar a párommal, ha hallja.
2018. márc. 21. 08:11
 6/59 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek be a tanulós-dolgozós szobába. Galériákat én se szeretem, nem való hálószobának. Még dolgozónak se a folytonos járkálás miatt, de mivel csak hárman vagytok, és három helyisége van a lakásnak, felesleges külön dolgozósarkot kialakítani, mindenkinek van elég hely nyugiban elvonulni.
2018. márc. 21. 08:14
 7/59 A kérdező kommentje:
Ezen is gomdolkodtunk, de ha berakunk egy franciaággyá bővíthető ágyat a dolgozószobába, semmi más nem fér el, szóval egy csak hálószobát alakítunk ki. És vendégségben nekem is volt már olyan, hogy a házigazdáktól egyértelmű ágymozgás hallatszódott ki. Attól tartok, hogy mennyire hallatszik ki, hogy mozog alattunk az ágy vagy a matrac főleg, hogy a megszokottnál mondjuk egy fél órával korábban fekszünk le, van olyan ágy ami csöndes?
2018. márc. 21. 08:22
 8/59 anonim ***** válasza:
68%

Én azt nem értem, miért lakik veletek gyertyatartónak a testvéred?

Meg tudom érteni, hogy nem akar beszámolni felnőtt ember létére a programjáról állandóan, csak hogy ti nyugodtan reszelhessetek. Ez nem is elvárható.

Nem kell amúgy így kihegyezni a szexre, elég lenne megmondani, hogy azért kérdezed, mert tök szeretnétek a pároddal eltölteni pár órácskát otthon kettesben (innen már lehet venni a lapot), de hát így nem tudtok tervezni, hisz bármikor hazaállíthat.

Amúgy meg költözzetek külön végre és senkinek nem kell semmiről beszámolni.

2018. márc. 21. 08:27
 9/59 anonim ***** válasza:
69%

Jesszus :D micsoda problémák.

Akik szexelni akarnak, azok szexelni fognak, vagy így, vagy úgy.

Ott a fürdőszoba, felülsz a mosógépre, aztán hajrá. Ott a dolgozó szoba, gondolom van íróasztal, a pózokat nem is kezdem sorolni... ne legyetek már ilyenek.. mi ez a csak ágyban szexelünk nézőpont? Dobjátok fel kicsit

2018. márc. 21. 08:32
 10/59 anonim ***** válasza:
51%

Azok az ágyak nyikorogban általában, ahol külön van a keret és a matrac, vagy pedig kihúzhatós. Ezért ilyesmi típusúban gondolkodnék, megerősített rugókkal:

[link]

2018. márc. 21. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!