A lakótársam a féltesóm és nem tudom hogyan beszéljek vele erről?
Hárman lakunk együtt a tesóm a párom és én, a szülőktől kapott lakásban. A problémám az, hogy sosem tudjuk a tesóm mikor mit csinál, mikor van otthon mikor nincs. Általában heti 2-3 napot van a barátjánál lassan 2 éve, de még 1 órával korábban sem tudja megmondani, hogy hol fog aludni, hazajön-e vagy nem stb.
A problémánk, hogy a lakás beosztása miatt, ha itt vannak, akkor nem tudunk nyugodtan együttlenni a párommal, anélkül, hogy ez mindenki számára ne legyen nyilvánvaló, viszont mivel mi is gyakran eljárunk bulizni, hazamegyünk a szülőkhöz vagy ismerősökkel találkozunk, így volt, hogy három hétig egyszer sem tudtunk együtt lenni, és többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni. Az sem igazán megoldás, hogy megvárjuk míg lefekszenek, mert tesóm kb. hat órát alszik, hajnali 1-2 fele fekszik és van, hogy utánunk kel több órával, van hogy elöttünk és van, hogy utánunk 10-15 perccel.
A tesómmal nem nagyon szoktunk a szexuális életünkről beszélni (sőt igaziból beszélni sem szoktunk, mióta megsértődött, hogy folyton kérdezgetem mi a mai programja). Hogy lehet ezt úgy felvetni, hogy ne legyen nagyon kínos?
És kit érdekel hogy hallja?
Majd ha zavarja akkor méltóztatik szólni, hogy mikor jön haza.
Én azt nem értem, miért lakik veletek gyertyatartónak a testvéred?
Meg tudom érteni, hogy nem akar beszámolni felnőtt ember létére a programjáról állandóan, csak hogy ti nyugodtan reszelhessetek. Ez nem is elvárható.
Nem kell amúgy így kihegyezni a szexre, elég lenne megmondani, hogy azért kérdezed, mert tök szeretnétek a pároddal eltölteni pár órácskát otthon kettesben (innen már lehet venni a lapot), de hát így nem tudtok tervezni, hisz bármikor hazaállíthat.
Amúgy meg költözzetek külön végre és senkinek nem kell semmiről beszámolni.
Jesszus :D micsoda problémák.
Akik szexelni akarnak, azok szexelni fognak, vagy így, vagy úgy.
Ott a fürdőszoba, felülsz a mosógépre, aztán hajrá. Ott a dolgozó szoba, gondolom van íróasztal, a pózokat nem is kezdem sorolni... ne legyetek már ilyenek.. mi ez a csak ágyban szexelünk nézőpont? Dobjátok fel kicsit
Azok az ágyak nyikorogban általában, ahol külön van a keret és a matrac, vagy pedig kihúzhatós. Ezért ilyesmi típusúban gondolkodnék, megerősített rugókkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!