A lakótársam a féltesóm és nem tudom hogyan beszéljek vele erről?
Hárman lakunk együtt a tesóm a párom és én, a szülőktől kapott lakásban. A problémám az, hogy sosem tudjuk a tesóm mikor mit csinál, mikor van otthon mikor nincs. Általában heti 2-3 napot van a barátjánál lassan 2 éve, de még 1 órával korábban sem tudja megmondani, hogy hol fog aludni, hazajön-e vagy nem stb.
A problémánk, hogy a lakás beosztása miatt, ha itt vannak, akkor nem tudunk nyugodtan együttlenni a párommal, anélkül, hogy ez mindenki számára ne legyen nyilvánvaló, viszont mivel mi is gyakran eljárunk bulizni, hazamegyünk a szülőkhöz vagy ismerősökkel találkozunk, így volt, hogy három hétig egyszer sem tudtunk együtt lenni, és többször a kapucsengő hangjára pattantunk ki az ágyból és kezdtünk valamilyen ruhát magunkra pakolni. Az sem igazán megoldás, hogy megvárjuk míg lefekszenek, mert tesóm kb. hat órát alszik, hajnali 1-2 fele fekszik és van, hogy utánunk kel több órával, van hogy elöttünk és van, hogy utánunk 10-15 perccel.
A tesómmal nem nagyon szoktunk a szexuális életünkről beszélni (sőt igaziból beszélni sem szoktunk, mióta megsértődött, hogy folyton kérdezgetem mi a mai programja). Hogy lehet ezt úgy felvetni, hogy ne legyen nagyon kínos?
Miről hogyan beszélj?
A tesod felnött ember, nehogy már a ti dugásotokhoz kelljen igazitania minden mozdulatát :) ez vicc.
Ha nekem be kéne számolnom, mikor hová megyek és mikor jövök a lakásba (ahol fizetem a rám eső dolgokat), csak hogy nyugodtan reszelgethessen a pasid, nagyon kiröhögnélek.
És ha ennyire zavar TITEKET, költözzetek el TI, de nonszensz, hogy elszámoltatnátok egy felnött embert minden másodpercéröl.
Az pedig a ti balfxságotok, hogy nem tudjátok megoldani akár három hétig is (wtf), hogy együtt legyetek.
Tiszta szánalmas, komolyan. Vagy nektek csak az ágyban jo? Az egyéni szoc probléma, mi bárhol-bármikor (kiv. nyilvános hely) elkapjuk egymást, ha ugy adodik.
Ezt rohadtul nem értem. Ha a tesódnak van saját szobája, akkor mi a gond??? Nem veletek alszik.
Csukjátok be a szoba ajtaját és csináljatok azt, amit akartok. Senki sem fog látni.
Köszönöm a válaszokat!
Itt a különböző pózos ötletekre reflektálva, tényleg mindketten elég konzervatívak vagyunk, egy-egy különleges alkalmat kivéve az ágyat preferáljuk. Mindkettőnknek volt olyan kapcsolata, ahol a partner nem így érzett és nem igazán élvezte egyikünk sem. Ahogy a mikor fog valaki besétálni a dolgozószobába vagy a fürdőszobába helyzetet sem.
A gyertyatartó helyzet azért alakult ki, mert eredetileg a tesómmal kettesben költöztünk be, mikor egyetemre került. Akkor másik barátja volt, így az alatt az év alatt nem láttam a lakás közelében. Felvetettem, hogy nem szeretek egyedül lakni, mi lenne, ha beköltözne a párom is? Kb. fél évre rá a húgom szakított az akkori barátjával és ő is beköltözött. Ekkor még nem volt gond, mindig elmondta, hogy mi az aktuális programja, mikor ér haza, és szólt néha, ha úgy jött ki a lépés, hogy hozzam el kocsival, kb. úgy mint mikor otthon laktunk.
Aztán összejött a mostani párjával. Mi valamivel utána kezdtünk el dolgozni, akkor még mindig egyeztettük, hogy ki-mikor-hova megy. Aztán jött a nyár és mindenki össze-vissza nyaralt és ment jobbra-balra, nem nagyon láttuk egymást. A konfliktusok most októberben kezdődtek, mert állítólag ez az év nehezebb. Azóta kiborul, ha mondjuk rákérdezek, hogy mit csinál ma este, vagy hogy meg tudá-e oldani, hogy lelépjen szerdán 2 órára (az évfordulós vacsoránkra pl. lazán hazjött főzni hiába szóltam róla kétszer), vagy esetleg kedden, vagy akkor esetleg egy valószínűséget tudna-e mondani, hogy melyik lesz az a három nap amíg nincs otthon, mert a barátjánál alszik?
Általában azért megoldottuk eddig kérdés nélkül is, mert nekünk is kb. heti 2-3 esténk szabad, meg gyakran hallom anyutól, hogy ide-oda megy ekkor és akkor igyekszünk mi is úgy szervezni.
Ha a szülőktől kaptátok a lakást, akkor fele-fele lenne a jogotok is a tesóddal, nem?
Nekem úgy tűnik mintha a tesótok ki lenne túrva mert ti ketten vagytok, ő meg csak egyedül.
Ugyanannyi joga van neki is mint neked, akkor megy haza amikor akar és azt csinál amit akar. Persze az tényleg szemétség, hogy nem hajlandó szólni nektek, hogy mikor hol alszik, így ti nem tudtok tervezni.
Miért kell így kiakadni azon hogy a kérdező tudni szeretné mikor ér haza a tesója? Egy normális ember megtudja saccolni mikor akar otthon lenni, ez nem elszámolás hogy x óráig itt, x óráig ott lesz és minden lépéséről számoljon be. Én pl tudom ha buliba megyek éjfél előtt nem jutok haza. Ha páromhoz megyek akkor másnap délután stb. Nem is kell megmondania hol van csak hogy mikor lesz otthon. Ez nem akkora kérés hogy így lehurrogjátok a kérdezőt.
Amúgy szerintem cseréljetek helyet tesóddal. Legyen tiétek a szoba, ha már ő van úgy hogy vagy otthon alszik vagy nem, és mivel nem írtad, gondolom ő nem viszi haza a párját, így nem zavarhatja hogy halljátok a nem nyikorgó ágyát.
Én még mindig nem értem. Külön szobák vannak. Feltételezem, hogy azoknak a szobáknak van ajtajuk is.
Akkor mégis miért kéne tudni, hogy ki, mikor van otthon?
Mindenki intézze a magánügyet a saját szobájában.
# 17
Leírta, hogy ők egy galériaágyon alszanak a NAPPALIBAN.
Nekem nem világos,hogy miért nem lehet beköltözni a "dolgozószobába",hálót kialakítani belőle.Ahol,most a galéria van,oda meg feltenni egy íróasztalt,szekrénnyel.
Ha a tesód úgyis keveset van otthon,ráadásul van zárható szobája,akkor nem fogja zavarni azt,aki az íróasztalnál dolgozik.Annyi,hogy nem lesz neki természetes fénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!