Elvárhatom ezt a páromtól?
Nem értem, egyes embereknek itt mi baja...... ha a kérdező tényleg intelligens (vagy ha csak átlagosan értelmes is), akkor a buta emberek számára borzasztó irritálóak tudnak lenni. Ez saját tapasztalat. Ezek az emberek baromi idegesítőek, a társaságukban lehetetlen a nem hozzájuk hasonlónak megmaradni.
Kérdező: Elmondtad már szó szerint ugyanezt a párodnak, amit leírtál?
Kérdező: Elmondtad már szó szerint ugyanezt a párodnak, amit leírtál? Pontosan ugyanígy? Hogy egyes emberekkel MIÉRT van bajod?? Ha igen, akkor fogalmam sincs, miért esik rosszul neki(!). Nem vele van bajod, hanem a rokonaival. Ő nem válogathatja meg a rokonait, de neked meg nem kötelező a zavaró tényezőket elfogadni.
21-es vagyok, bocsi, csak ez lemaradt.
Az, hogy tudod, hogy valaki gyengébb szellemi képességű, emiatt nyilván tanulatlanabb és műveletlenebb, sajnos előfordul.
Viszont megkérdőjelezném a te eszedet, ha ezt cikinek tartod és inkább távol tartod magad tőlük. Téged minősít, nem őket. Tudod, egy okos, értelmes ember tudomásul veszi, hogy van, akinek kevesebb ész jutott... érdekel, mi lesz veled, ha születik egy 70 körüli IQ-val rendelkező gyereked.
#23: Mindenkinek megadatott, hogy az életben többet érjen el. Agyilag is.
Nem tudom, ismersz-e ilyen embert,de én igen. Egyszerűen szörnyű,hogy milyen meggyőződéssel és hangnemben állítják azt a baromságot, amiket mondanak. Tudod, ez annyira irritáló, hogy a hajad tépnéd mellette és éppen ezért nem kötelező elfogadni.
Ha te el tudod, akkor tedd meg, de nem vagyunk egyformák. Valaki el tudja fogadni, mert szóba áll velük, más pedig nem,
dehogy adatott meg, próbálj meg egy 70-es IQ-val rendelkezőt, aki éppen az értelmi fogyatékosság határán van, leérettségiztetni. Ehet, mert magolásra képes lehet, vissza tud adni olyant, amit betanult, szó szerint. De logikus gondolkodásra képtelen.
Ne abból indulj ki, hogy átlag IQ-val rendelkező két kb egyforma szintről induló mit érhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!