Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvárhatom a páromtól, hogy megváljon a kutyájától, mikor hozzám költözik, ha a fiam súlyosan allergiás rá?
Én is kutyás vagyok, és párom tudja, hogy vagy kutyával vagyok, vagy sehogy. Nem tudnám elhagyni, cserben hagyni a kutyámat.
Viszont párodnak is tudnia kellett, hogy gyereked van, aki allergiás a kutyára. Tehát azt is tudnia kell, hogy úgy nem tudtok összeköltözni, hogy ő a lakásba viszi a kutyát.
Én így nem költöznék hozzád, de elfogadnám tőled, hogy elvárod, ne vigyem a kutyám az allergiás kisfiad közelébe.
Saját lakásban laksz vagy albérletben? Szerintem a legjobb megoldás lenne egy kis kertes házat bérelni (ha van rá anyagi keret). Akkor a kutya lehetne kint a kertben.
Jajj istenem én is súlyos allergiás vagyok és a kutyámmal egy lakásban élek, szedek az allergiára gyógyszert és semmi bajom!
Azt viszont nem tudom hogy a fiadat vitted-e már el ilyen allergiás szakrendelésre ahol megmondják mire allergiás és hogy milyen gyógyszert szedjen amitől jól lesz! Pl: a gyógyszer mellé szemcseppet,orrsprayt ... én is elmentem egy ilyenre ott kaptam gyógyszert meg orrsprat, szemcseppet azóta teljesen jól vagyok !
Amúgy én se költöznék hozzád mert én biztos hogy inkább a kutyámat választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!