Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a barátnőmet az igényeim? Talán túl sokat kérek vagy mi a helyzet,20F 20L Elvárhatom e egy lánytól hogy ha szeret járjon a kedvembe, nemkérek gruppent se harmadikat sok a heti 2 3 alkalom?
első válaszolónak igaza van, meg kell beszélned vele..
de ha nem érti meg, akkor nem vlmi értelmes lány.. így dobd időben.
de ne CSAK a szexre fogd, ha szakítotok.. hanem mondd azt is, hogy " a párkapcsolat EGYIK alapja a kölcsönös feltétel nélküli szeretet" -> tehát kölcsönösen jót akarunk a másiknak, ezért olyan dolgokat is megteszünk a MÁSIKÉRT, amit alapesetben nem tennénk meg!
:)
Bróbátam vele megbeszélni de csak megharagudott mert mondtam neki régebben mindig hogy ha nincs kedve valamihez szóljon lehet kicsit elkényeztettem..
Azt mondja úgy érzi csak a szexért vagyok vele, én meg mondtam neki hogy hát hogyne kivannám mikor már 6 napja nem voltunk eggyűtt, akkor meg rámförmedt és flegmásan azt mondja gyere csinaljuk ha nem adja nekem szivből magát én nem erőltetem
nekem avn egy elméletem, de támadható és csak részleges:D azért leírom...
szerintem csak az nem akar szeretkezni aki nem élvezi igazán... úgy értem, annak oka van hogy nem kíván téged. NEM azt mondtam hogy ez a te hibád, de akár lehet is ezt nem az én dolgom eldönteni. tudakold meg mi az amire ő vágyik, mi az ami izgatja - biztos hogy szgyellős s nem meri elmondani, szedd ki belőle valahgy.
egyébként nem, nem normális szerintem.
Bróbátam vele megbeszélni de csak megharagudott mert mondtam neki régebben mindig hogy ha nincs kedve valamihez szóljon lehet kicsit elkényeztettem..
Azt mondja úgy érzi csak a szexért vagyok vele, én meg mondtam neki hogy hát hogyne kivannám mikor már 6 napja nem voltunk eggyűtt, akkor meg rámförmedt és flegmásan azt mondja gyere csinaljuk ha nem adja nekem szivből magát én nem erőltetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!