Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekli a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a barátnőmet az igényeim? Talán túl sokat kérek vagy mi a helyzet,20F 20L Elvárhatom e egy lánytól hogy ha szeret járjon a kedvembe, nemkérek gruppent se harmadikat sok a heti 2 3 alkalom?

Figyelt kérdés
Mindennap együtt vagyunk sokszor akad is rá alkalom egyetemre járunk mind ketten, párszor már az orált is kipróbáltuk de neki ahoz ritkán van kedve eleinte ritkábban talalkoztunk és voltunk heti minimum 1 max 3 szor is eggyütt de mostanában hetente vagy kéthetente vagyunk eggyütt 1 szer, sokat kérek aval a 2 3 alkalommal minimum hetente, mert csak akkor csináljuk ha neki van kedve akkor ritkán nekem ritka. Mindent megadok neki amit tudok szeretője nincs de sokszor mondja hogy mindent megtesz értem akkor meg kérek egy kis orált max és jobbesetbe ha van kedve esetleg egy kis sima szexet kapok. Szerintetek normális ez mert nagyjából 8 hónapja vagyunk eggyütt és nekem úgy tünik nem veszi figyelembe azokat a dolgokat amik nekem fontosak vagy csak egyszerüen nem illünk össze én mindent megteszek a kedvéért minimum elvárnám ezt tőlle is. Ezt minek nevezik egy lánynál önzőségnek vagy nemtudom
2011. máj. 5. 19:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy szart se érsz, egyszerűen mások a szexuális igényeitek. Mindenki olyan, amilyen, nem lehet barátnődet se hibáztatni azért, mert ő visszafogottabb, de azért nem az ő beállítottsága az átlagos, ezt ha nagyon beszólogat neked, finoman azért mondhatod (de csak ha cseszeget). A te igényeidre nem mondható, hogy "csak azt akarod". Ezt el lehet felejteni.
2011. máj. 5. 20:33
 22/30 A kérdező kommentje:
azt mondja csalódott bennem mit tegyek elvesziteni nem akarom
2011. máj. 5. 20:34
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Csalódott?! Mert?!

Csalódott, ó persze. Hát még te őbenne.

2011. máj. 5. 20:40
 24/30 A kérdező kommentje:
szerintetek jol tettem hogy beszeltem neki az igenyeimrol
2011. máj. 5. 21:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak az ágyban vannak bajok. A szex "megvonása"(magyarul nem akarja, na) az utolsó csepp a pohárban. Elképzelhető, hogy úgy érzi, semmit nem számítasz neki (valószínüleg nem mutatod ki eléggé az érzelmeidet), és csak arra jó számodra, hogy hetente 2x 3x megzsákold, meg néha leszopasd magad.

Gondolom erre gondolhatott, amikor azt mondta, hogy ugyanolyan vagy mint a többi srác.

Valószínüleg már nem szerelmes beléd, talán úgy érzi viszonzatlan a szeretete.

Próbálj meg vele még egyszer beszélni, és ne arról, hogy milyen szexuális és egyéb fenntartásaid vannak vele szembe, hanem arról is, hogy mi az amit eddig nem adtál meg neki, vagy mik az ő elvárásai veled szembe?!

Remélem tudtam segíteni.

2011. máj. 5. 23:23
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
De bakker az senkiben nem merül fel, hogy van olyan akinek tényleg elég a heti 1 alkalom? Én is ilyen vagyok, és nem tudok vele mit csinálni, ez van. És jó nagy taplóság azt mondani erre hogy önzőség, mert rohadt kellemetlen és fájdalmas egy nőnek úgy csinálni, hogy egyáltalán semmi kedve hozzá... Roppant egyszerű a helyzet kérdező, vagy elfogadod ilyennek, vagy pedig elhagyod a szex miatt....
2011. máj. 6. 01:02
 27/30 A kérdező kommentje:
01.02 nek irok te mashogy nem szoktad kenyeztetni a parodat<? mert nekem mashogy is jo lenne
2011. máj. 6. 14:15
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Ha nincs hozzá kedvem, akkor semmilyen szexuális jellegű dologhoz nincs. :/
2011. máj. 6. 14:40
 29/30 A kérdező kommentje:
01.02 es te hany eves vagy?
2011. máj. 8. 15:21
 30/30 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok..
2011. máj. 8. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!