Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekli a barátnőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a barátnőmet az igényeim? Talán túl sokat kérek vagy mi a helyzet,20F 20L Elvárhatom e egy lánytól hogy ha szeret járjon a kedvembe, nemkérek gruppent se harmadikat sok a heti 2 3 alkalom?

Figyelt kérdés
Mindennap együtt vagyunk sokszor akad is rá alkalom egyetemre járunk mind ketten, párszor már az orált is kipróbáltuk de neki ahoz ritkán van kedve eleinte ritkábban talalkoztunk és voltunk heti minimum 1 max 3 szor is eggyütt de mostanában hetente vagy kéthetente vagyunk eggyütt 1 szer, sokat kérek aval a 2 3 alkalommal minimum hetente, mert csak akkor csináljuk ha neki van kedve akkor ritkán nekem ritka. Mindent megadok neki amit tudok szeretője nincs de sokszor mondja hogy mindent megtesz értem akkor meg kérek egy kis orált max és jobbesetbe ha van kedve esetleg egy kis sima szexet kapok. Szerintetek normális ez mert nagyjából 8 hónapja vagyunk eggyütt és nekem úgy tünik nem veszi figyelembe azokat a dolgokat amik nekem fontosak vagy csak egyszerüen nem illünk össze én mindent megteszek a kedvéért minimum elvárnám ezt tőlle is. Ezt minek nevezik egy lánynál önzőségnek vagy nemtudom
2011. máj. 5. 19:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
adjatok valami tanácsot mit tegyek mert nem tudom mit csináljak szeretem őt meg minden de nekem is vannak igényeim ha erőltetem a dolgokat megengedi nagynehezen de sex közben kezdi el a sirast ha nincs kedve, és csak annzit mond hogy sajnálom de nem kivánom annziszor mint te én úgy látom van egy kis problemája depis vagy ilyesmi mert másra nem tudom fogni, ha annyira szeretne mindennap lesz..pna mert másoknál ez igy van vagy lehet későn érő tipus agyilag mert elég okosnak tünik de csak nő nemtudom mit tegyek
2011. máj. 5. 19:42
 12/30 anonim ***** válasza:

"biztos vagy benne hogy neki is olyan nagyon jó...?"

Ezt én sem értem. Mármint az idézetet. Gondolod, hogy minden nő egyforma szexuális igényű, és csak az élvezi a szext, aki gyakran akarja, aki meg ritkábban, annál már kapásból az van, hogy nem elég jó neki? Az fel se merülhet, hogy kisebbek az igényei, oszt annyi?

Másik: ha nem jó neki, miért nem mondja? Érdekes, mi férfiak tudjuk szavakkal közölni, ha valami probléma van, a nők valahogy nem szeretnek őszinték lenni.

2011. máj. 5. 19:45
 13/30 anonim ***** válasza:

Ja és hát válasz a kérdezőnek.

Ha 8 hónap után ez van, javulni ez nem igazán fog. Szerintem. Esetleg, lehet azt csinálni, hogy elkezdesz még csak utalásokat se tenni a szexre, aztán ha már annyi ideig csinálod ezt, hogy neki is hiányozni kezd a szex, akkor tán észreveszi magát. De énszerintem inkább nem illetek össze...

2011. máj. 5. 19:48
 14/30 A kérdező kommentje:
Milyen kifogást mondjak neki hogy ne tünjön fel hogy nem azért nem szeretkezem vele mert lássa ő is milyen a hiány mert hamar kiszúrja a bosszuból csinálom. de erre már énis gondoltam
2011. máj. 5. 19:52
 15/30 szamóca. ***** válasza:

jo hát ez még oké... igen itt a támadható pont az elméletemben, hogy nincs rá akkora igénye...

az hogy miért mondják, na ezt ne kérdezd sosem értettem :) sok nő túl visszahúzódó vagy nem tudom mi bajuk, de inkább soha életükbe nem szexelnek egy jót inthogy egyszer elmondják a férfinak mi kell nekik...

én annyit tudok még hozzátenni, hogy ilyen módon erőltetni nincs értelme... ha elsírja magát közben az már nagyon nagy baj, és ezzel csak rontassza helyzeten. a nő arra fog emlékezni hoyg zet kötelező, és a múltkor is milyen rossz volt, így aztán egyre kevésbé lesz rá igénye, kedve. én értem hog így meg neekd rossz, de ha továbbra is így erőlteted akkor meglátod, egyre kevesebbszer lesz kedve.

valahogy pozitív nyomot kell hagyj benne, nem azt hogy már megint muszáj volt lefeküdnie veled.

2011. máj. 5. 19:53
 16/30 szamóca. ***** válasza:

semmilyet, egyszerűen ne kezdd el. ha ő kezdi akkor menj bele...

esetleg még hatásos lehet ha e mellett hagyod hogy rajtakapjon maszturbálás közben. hátha leesik neki.

2011. máj. 5. 19:55
 17/30 anonim ***** válasza:

"Milyen kifogást mondjak neki hogy ne tünjön fel hogy nem azért nem szeretkezem vele mert lássa ő is milyen a hiány mert hamar kiszúrja a bosszuból csinálom. de erre már énis gondoltam"

Ezt nem kell bosszúként értelmeznie, ha kicsit gondolkodik. Ez úgy is felfogható, hogy te szeretnéd, ha ő a saját bőrén érezné azt, hogy neked ez a hiány milyen érzés. Ha kicsit gondolkodik, és ismer téged igazán, nem hiszi azt, hogy az ő cseszegetése a cél.

2011. máj. 5. 20:09
 18/30 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem már azért sincs kedve, mert ezzel nyüstölöd egyfolytában. Ha neki annyi az igénye amennyi, akkor igenis elég nagy kérés, hogy szexeljen veled. De szerintem nektek a kapcsolatotokkal sincs minden rendben, nemcsak a szexel...
2011. máj. 5. 20:15
 19/30 A kérdező kommentje:
beszéltem a csajjal a dologról és azt mondta h átlagos vagyok ugyanazt akarom mint a többi fiu ezek szerint szart sem érek pedig én szeretem csak túl sokat kértem
2011. máj. 5. 20:18
 20/30 anonim ***** válasza:

"De szerintem nektek a kapcsolatotokkal sincs minden rendben, nemcsak a szexel..."

Mert? Miért?

Énszerintem mindennek van határa.

2011. máj. 5. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!