Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdekli a barátnőmet az igényeim? Talán túl sokat kérek vagy mi a helyzet,20F 20L Elvárhatom e egy lánytól hogy ha szeret járjon a kedvembe, nemkérek gruppent se harmadikat sok a heti 2 3 alkalom?
"biztos vagy benne hogy neki is olyan nagyon jó...?"
Ezt én sem értem. Mármint az idézetet. Gondolod, hogy minden nő egyforma szexuális igényű, és csak az élvezi a szext, aki gyakran akarja, aki meg ritkábban, annál már kapásból az van, hogy nem elég jó neki? Az fel se merülhet, hogy kisebbek az igényei, oszt annyi?
Másik: ha nem jó neki, miért nem mondja? Érdekes, mi férfiak tudjuk szavakkal közölni, ha valami probléma van, a nők valahogy nem szeretnek őszinték lenni.
Ja és hát válasz a kérdezőnek.
Ha 8 hónap után ez van, javulni ez nem igazán fog. Szerintem. Esetleg, lehet azt csinálni, hogy elkezdesz még csak utalásokat se tenni a szexre, aztán ha már annyi ideig csinálod ezt, hogy neki is hiányozni kezd a szex, akkor tán észreveszi magát. De énszerintem inkább nem illetek össze...
jo hát ez még oké... igen itt a támadható pont az elméletemben, hogy nincs rá akkora igénye...
az hogy miért mondják, na ezt ne kérdezd sosem értettem :) sok nő túl visszahúzódó vagy nem tudom mi bajuk, de inkább soha életükbe nem szexelnek egy jót inthogy egyszer elmondják a férfinak mi kell nekik...
én annyit tudok még hozzátenni, hogy ilyen módon erőltetni nincs értelme... ha elsírja magát közben az már nagyon nagy baj, és ezzel csak rontassza helyzeten. a nő arra fog emlékezni hoyg zet kötelező, és a múltkor is milyen rossz volt, így aztán egyre kevésbé lesz rá igénye, kedve. én értem hog így meg neekd rossz, de ha továbbra is így erőlteted akkor meglátod, egyre kevesebbszer lesz kedve.
valahogy pozitív nyomot kell hagyj benne, nem azt hogy már megint muszáj volt lefeküdnie veled.
semmilyet, egyszerűen ne kezdd el. ha ő kezdi akkor menj bele...
esetleg még hatásos lehet ha e mellett hagyod hogy rajtakapjon maszturbálás közben. hátha leesik neki.
"Milyen kifogást mondjak neki hogy ne tünjön fel hogy nem azért nem szeretkezem vele mert lássa ő is milyen a hiány mert hamar kiszúrja a bosszuból csinálom. de erre már énis gondoltam"
Ezt nem kell bosszúként értelmeznie, ha kicsit gondolkodik. Ez úgy is felfogható, hogy te szeretnéd, ha ő a saját bőrén érezné azt, hogy neked ez a hiány milyen érzés. Ha kicsit gondolkodik, és ismer téged igazán, nem hiszi azt, hogy az ő cseszegetése a cél.
"De szerintem nektek a kapcsolatotokkal sincs minden rendben, nemcsak a szexel..."
Mert? Miért?
Énszerintem mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!